MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές και ταινίες την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Σειρές

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 94: Τα σκουλαρίκια που χάρισε ο Θωμάς στην Ιωάννα φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Θα συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου; Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να πουλάει τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας. Ο Ιάσονας βλέπει τον πατέρα του πρώτη φορά να αγωνιά γι’ αυτόν. Η Δάφνη προσπαθεί να έρθει κοντά ξανά με τον Αντώνη ενώ η Άννα φαντάζει μια καινούρια απειλή για τη σχέση τους. Ο Στέφανος, σε συνεργασία με τον Μιχάλη, φτάνουν στα ίχνη του Νικήτα. Θα τον φέρουν πίσω; Εκείνος θα τολμήσει να ομολογήσει ότι συνεργάστηκε με τον Σπύρο;

21:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 104: Ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στον σπίτι της Αλίκης για να προλάβει να τη σώσει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ. Η Αθηνά απογοητεύεται από την συμπεριφορά του Αχιλλέα όταν του ανακοινώνει πως θέλει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να γίνουν οικογένεια οι δυο τους με το μωρό. Ο Ιάσωνας αισθάνεται ενοχές με την απόφασή του να φύγει για το εξωτερικό. Ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί εσπευσμένα στο σπίτι της Αλίκης… Όταν φτάνει εκεί θα είναι ήδη αργά…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 95: Η Αργυρώ νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε ο Αστέρης και όσα χάθηκαν εξαιτίας του. Κάνει προσπάθειες να συνέλθει και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο. Ο Άγγελος συναντάει τη Στέλλα την ώρα που εκείνη πηγαίνει στον Μαθιό. Η Στέλλα τον ενημερώνει για τον τραυματισμό του Αστέρη στη φυλακή κι όταν βλέπει ότι ο Άγγελος δεν αντιδρά τον κατηγορεί ότι αδιαφορεί. Ο Άγγελος την ενημερώνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Άγγελο στο ιατρείο και του μιλάει για τον προβληματισμό της σχετικά με την παραίτηση της Αργυρώς από τα πάντα. Ο Άγγελος την καθησυχάζει. O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 151: Ο Φίλιππος και η Βασιλική αντικρίζουν για πρώτη φορά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα, αλλά γρήγορα η συγκίνηση μετατρέπεται σε αγωνία, καθώς το μωρό υποφέρει από σπασμούς. Η Αρετή και ο Στέφανος κρατούν σκληρή στάση απέναντι στον Στάθη που λύγισε κι έδωσε ευχές στη Βασιλική για το νεογέννητο. Ο Στάθης νιώθει πολύ πιεσμένος από την κατάσταση και βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Ο Γιώργης ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο σπίτι του, ενώ η Ιουλία του εκφράζει την αγάπη της. Η Άννα και ο Λεωνίδας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό το νέο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί, ή θα χωρίσουν. Ο Αλέξης εξομολογείται γεγονότα από τη ζωή του στον Νικήτα και τα δύο αδέλφια αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται κοντά. Παράλληλα, ο Λεωνίδας και ο Νικήτας θυμούνται τα παλιά και σε μια από τις βόλτες τους συναντούν τη Μυρτάλη. Η Αντιγόνη ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης της λέει ψέματα και προβληματίζεται με το τι μπορεί να της κρύβει. Η Αθηνά καλεί τον Ιάκωβο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάσταση, αλλά για κακή τους τύχη η Αναστασία γίνεται μάρτυρας μιας τρυφερής στιγμής τους.

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 69: Η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο, για το καλό του Σέργιου. Ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα, ζητώντας οικονομικό έλεγχο, ενώ ο Ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ο Τόλλιας έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον γιο του, ενώ ο Μελέτης δέχεται να δοκιμάσει για Άβαντα τον Άγγελο, που τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στην Ελένη και στους υπόλοιπους μια πιο επιθετική τακτική για να γλιτώσουν το χωριό τους. Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του, ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

23:10 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 15 «Φαντάσματα»: Ο Χρήστος ξεκινάει ψυχοθεραπεία προσπαθώντας να διαχειριστεί την εμμονή του για την Άννα. Παράλληλα αρχίζει να δουλεύει στο εργαστήριο, προσπαθώντας να λύσει το πρόβλημα με τα μικροφύκη. Ο Ζήσης ζητάει εξηγήσεις από την Όλγα ύστερα από το ξέσπασμα της Ροδιάς για την Άννα. Η Σμαρώ συνδέει την δολοφονία του Ρώσου στις Αλυκές με το κρυφό παρελθόν της Όλγας στη Ρωσία. Η Αιμιλία χωρίζει από τον Δημήτρη λόγω της απιστίας του, αλλά τον αναγκάζει να μείνουν τυπικά μαζί για «βιτρίνα». Ο Ηρακλής απολύει αιφνιδιαστικά δέκα υπαλλήλους της εταιρείας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Ταινίες

22:00 Προσωπική Υπόθεση στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, συμπαραγωγής ΗΠA – Καναδά – Γερμανίας, του 2009.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Χολάντερ, Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Φάιφερ, Άστον Κούτσερ, Κάθι Μπέιτς, Μπράιαν Μάρκινσον

Υπόθεση: Ο 24χρονος Γουόλτερ και η 42χρονη Λίντα έχουν ζήσει και οι δύο τη δολοφονία αγαπημένων τους προσώπων. Ο Γουόλτερ έχασε την δίδυμη αδερφή του και η Λίντα τον άντρα της. Γνωρίζονται στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου εκδικάζονται οι υποθέσεις των δύο δολοφονιών και αμέσως αναπτύσσεται ένας ιδιαίτερος δεσμός. Προσπαθούν και οι δύο να ξεπεράσουν αυτές τις απώλειες και να φροντίσουν τις οικογένειές τους. Ο Γουόλτερ την μητέρα του και η Λίντα τον κωφάλαλο έφηβο γιο της. Ο Γουόλτερ θα σταθεί στο πλευρό του γιου της Λίντα και θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την οργή του μέσω του αθλητισμού, διδάσκοντάς τον πάλη.

22:30 Οι Εκδικητές: Η Eποχή Του Ultron (The Avengers: Age Of Ultron) στον ALPHA

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Τζος Γουέντον, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχασνσον, Κρις Χέμσγουερθ, Μαρκ Ράφαλο, Ντον Τσιντλ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τζέρεμι Ρένερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Πολ Μπέτανι, Τζέιμς Σπέιντερ, Ίντρις Έλμπα, κ.α.

Υπόθεση: Μετά την καταστροφή του οργανισμού S.H.I.E.L.D. (ΑΣΠΙΔΑ), ο Τόνι Σταρκ (Iron Man) και ο Μπρους Μπάνερ (Hulk) αποφασίζουν να θέσουν σε λειτουργία ένα ως εκείνη τη στιγμή ανενεργό πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, τον Ultron, που μπορεί να διασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη. Όταν, όμως, ο Ultron «αποφασίζει» ότι αν η ειρήνη κινδυνεύει από κάποιον, αυτός είναι το ανθρώπινο είδος, ένα ζοφερό σχέδιο εξαφάνισης των ανθρώπων από προσώπου γης αρχίζει να παίρνει σάρκα και –κυρίως- οστά. Καθώς όμως η ομάδα των Εκδικητών ετοιμάζεται να συνασπιστεί για άλλη μια φορά απέναντι σε έναν τόσο παντοδύναμο εχθρό, η αιφνιδιαστική όσο και αδυσώπητη επίθεση από τα –μεταλλαγμένα- δίδυμα αδέλφια Γουάντα και Πιέτρο Μαξίμοφ, θα ανατρέψει κάθε σχέδιο και κάθε προσδοκία…

21:00 Επικίνδυνη Αποστολή 4: Πρωτόκολλο Φάντασμα (Mission Impossible 4: Ghost Protocol) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2011

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ,Τζέρεμι Ρένερ,Σάιμον Πεγκ,Πόλα Πάτον

Υπόθεση: Ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει με μια νέα επικίνδυνη αποστολή. Χωρίς καμία υποστήριξη από την Υπηρεσία του και με το χρόνο να κυλά εις βάρος του, θα πρέπει να εντοπίσει έναν επικίνδυνο τρομοκράτη πριν να είναι αργά.

22:00 Εγώ κι Εσύ (Me and You) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία ιταλικής παραγωγής του 2012

Σκηνοθεσία: Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ηθοποιοί: Τέα Φάλκο,Τζάκοπο Όλμο Αντινόρι,Σόνια Μπεργκαμάσκο

Υπόθεση: Ένας 14χρονος έφηβος ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στο βουνό για να κάνει σκι, αντ’ αυτού όμως κρύβεται στο υπόγειο του σπιτιού του, απομονωμένος από τους πάντες. Όταν όμως τον ανακαλύψει η 25χρονη ετεροθαλής αδελφή του, η συνέχεια θα είναι συγκινητική…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b