MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Nope: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου θρίλερ του Jordan Peele

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας ταινίας τρόμου του Jordan Peele, “Nope”, που είναι η τρίτη ταινία του ηθοποιού και σκηνοθέτη, μετά το πολυβραβευμένο Get Out και το Us.

Monopoli Team

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας ταινίας τρόμου του Jordan Peele, “Nope”. Πρόκειται για την τρίτη ταινία του ηθοποιού και σκηνοθέτη, μετά το πολυβραβευμένο Get Out και το Us, γι’ αυτό και οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Στο trailer βλέπουμε τους πρωταγωνιστές Daniel Kaluuya και Keke Palmer, να έχουν ένα ράντσο που εκπαιδεύει άλογα, ενώ ο Steven Yeun (Minari) φαίνεται να ηγείται ενός rodeo κάτω από ένα σκοτεινό, τρομακτικό σύννεφο. Το ανατριχιαστικό trailer δεν αποκαλύπτει πολλά, πέρα από το ότι τρεις πρωταγωνιστές είναι “κάτοικοι μίας μοναχικής περιοχής στην επαρχιακή Καλιφόρνια, που γίνονται μάρτυρες μίας τρομακτικής ανακάλυψης”.

Η Universal Pictures περιέγραψε το Nope, ως “ένα έπος τρόμους, που απασχολείται με την ερώτηση “Τί είναι ένα κακό θαύμα;”. Ο Peele είχε αποκαλύψει την αφίσα της τρίτης ταινίας του στις 22 Ιουλίου 2021, έναν ακριβώς χρόνο πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Ο Peele υπογράφει το σενάριο, την παραγωγή και την σκηνοθεσία του “Nope”, ενώ παραγωγοί είναι επίσης οι Ian Cooper και Robert Graf.

Το 2017, ο Peele είχε κερδίσει το Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο, ενώ η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερη Ταινίας και Σκηνοθεσίας. Επόμενο πρότζεκτ του ήταν το Us το 2019, το οποίο δεν κέρδισε τόσο διθυραμβικές κριτικές, ήταν όμως άλλη μία απόδειξη ότι ο Peele είναι ένας πολλά υποσχόμενος δημιουργός θρίλερ. Παράλληλα, ήταν και ένας από τους σεναριογράφους του reboot του “Candyman”.

Το Nope θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Ιουλίου του 2022.

Δείτε κι εσείς το trailer εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b