MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ALPHA: Κινηματογραφικό τριήμερο με Α’ προβολές και blockbusters

Ένα κινηματογραφικό τριήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης γεμάτο ταινίες για μικρούς και μεγάλους, Α’ προβολές και blockbusters αρχίζει από σήμερα Παρασκευή (21/1) στον ALPHA.

Monopoli Team

«Ψάχνοντας την Ντόρι» στις 21:00

Η ξεχασιάρα και αξιολάτρευτη Ντόρι έρχεται την Παρασκευή (21/1) στις 21:00 στο «Ψάχνοντας την Ντόρι» για να μάς φτιάξει τη διάθεση. 13 χρόνια μετά το αγαπημένο «Ψάχνοντας τον Νέμο», επιστρέφουν οι αγαπημένοι ήρωες της Pixar στο μαγικό βυθό της φαντασίας. Η εισπρακτική επιτυχία της ταινίας ήταν τεράστια, σπάζοντας το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου.

Υπόθεση

Έναν χρόνο μετά την περιπέτεια του Νέμο και την επανασύνδεση με τον πατέρα του, είναι η σειρά της Ντόρι, της μπλε ψαρίνας με τις συνεχείς και αλλεπάλληλες αμνησίες, να έρθει αντιμέτωπη με τη δική της «οδύσσεια». Κι αυτό θα συμβεί, όταν κάποια στιγμή θυμηθεί ότι κάπου μέσα στον απέραντο ωκεανό έχει κι αυτή μια οικογένεια, που ίσως την ψάχνουν ή την περιμένουν με αγωνία και αγάπη. Η αναζήτηση της οικογενειακής εστίας ξεκινά, όμως η διαδρομή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού στο δρόμο της θα βρεθεί ένα τεράστιο ενυδρείο, ένα μυστηριώδες χταπόδι, μία φάλαινα μπελούγκα, ένας παράξενος καρχαρίας και κάποια άλλα πλάσματα, από τα οποία ο Νέμο και ο Μάρτιν θα προσπαθήσουν να τη σώσουν. Αρκεί φυσικά και η Ντόρι να θυμηθεί τι πρέπει να κάνει κάθε φορά…

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2016
Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον, Άνγκους ΜακΛέιν
Σενάριο: Άντριου Στάντον
Φωνές μεταγλώττισης: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Μανώλης Γιούργος, Σωκράτης Ντούνης, Τάσος Κωστής, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Δημήτρης Δημόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μαρία Πλακίδη, Στεφανία Φιλιάδη, Χίλντα Ηλιοπούλου, Γιώργος Ρεντούμης, Έλλη Θάνου, κ.α.
(Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Έλεν ΝτεΤζένερις, Άλμπερτ Μπρουκς, Χέιντλ Ρόλενς, Εντ Ο’Νηλ, Κέιτλιν Όλσον, Τάι Μπάρελ, Νταϊάν Κίτον, Γιουτζίν Λέβι, κ.α.)

«Τζαμάικα» στις 23:00

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης στην «Τζαμάικα» την Παρασκευή (21/1) στις 23:00, βλέπουν τα σοβαρά προβλήματα της ζωής με πιο ανάλαφρη ματιά.

Υπόθεση

Δυο αποξενωμένα αδέρφια, ο Άκης και ο Τίμος συναντιούνται ξανά στην κηδεία της μητέρας τους. Ο Άκης είναι ένας οικογενειάρχης ταξιτζής που υποφέρει από τις απαιτήσεις της γυναίκας του και το βάρος των χρεών του, ενώ από την άλλη ο Τίμος είναι ένας επιτυχημένος παρουσιαστής, κομμάτι της showbiz και αμετανόητος γυναικάς. Οι δυο τους θα έρθουν ξανά κοντά μέσα από μια σειρά προβλημάτων, που θα τους δείξουν το νόημα της ζωής και της πολύτιμης αδερφικής τους σχέσης.

Δραματική κομεντί, ελληνικής παραγωγής 2017
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Αντώνης Κυριακάκης, Χοβίκ Καραμπετιάν

«Βερολίνο σ’ αγαπώ» στις 23:30

Το «Βερολίνο σ’ αγαπώ» έρχεται σε Α’ προβολή, το Σάββατο (22/1) στις 23:30. Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη στην σειρά των ταινιών «Cities of love», με ένα μεγάλο και λαμπρό καστ ηθοποιών.

Υπόθεση

Σκηνές μαζεμένες και χαλαρά δεμένες, από τη ζωή διαφορετικών ανθρώπων μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Συχνά, αυτό που αντιμετωπίζει ο καθένας από αυτούς είναι το αίσθημα της απομόνωσης. Δέκα ρομαντικές ιστορίες, με φόντο τη γερμανική πρωτεύουσα.

Ρομαντικό δράμα γερμανικής παραγωγής 2019
Σκηνοθεσία: Ντιάνα Αγκρον, Πίτερ Τσέλσομ, Φερνάντο Αϊμπκε, Τζάστιν Φράνκλιν, Ντένις Γκάνσελ, Ντάνι Λέβι, Ντανιέλ Λβόβσκι, Γιόσεφ Ρούσνακ, Τιλ Σβάιγκερ, Μάσι Τάντζεντιν, Γκαμπριέλα Τσέρνιακ
Σενάριο: Φερνάντο Αϊμπκε, Τζάστιν Φράνκλιν, Ντένις Γκάνσελ, Αλισον Κάθλιν Κέλι, Ντάνι Λέβι, Μάσι Τάντζεντιν, Γκαμπριέλα Τσέρνιακ, Ντέιβιντ Βέρνον
Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Έλεν Μίρεν, Λουκ Γουίλσον, Τζιμ Στέρτζες, Μίκι Ρουρκ, Τζίνα Ντιούαν, Χεϊντεν Πανετιέρ

«Οι φόνοι της οικογένειας Μπόρντεν» στις 02:00

«Οι φόνοι της οικογένειας Μπόρντεν» σε Α’ προβολή, την Κυριακή (23/1) στις 02:00. Η αληθινή ιστορία ενός στυγερού εγκλήματος κατά το οποίο η Λίζι Μπόρντεν φέρεται ναι σκότωσε με τσεκούρι τον πατέρα της και την μητριά της. Ένα από τα πιο μακροχρόνια μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας.

Υπόθεση

Η πραγματική ιστορία της Λίζι Μπόρντεν στη Μασαχουσέτη του 1892. Καταπιεσμένη από τον πάτερα της, η Λίζι βυθισμένη στη μοναξιά της βρίσκει το άλλο της μισό και την παρηγοριά της στο πρόσωπο της καινούριας νεαρής οικονόμου, Μπρίτζετ, που έρχεται να δουλέψει για την οικογένεια. Γρήρορα θα αναπτυχθεί μια στενή σχέση ανάμεσα στις δυο γυναίκες, που θα τις οδηγήσει σε μια σειρά δραματικών γεγονότων.

Βιογραφικό δράμα μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής 2018
Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γουίλιαμ Μακνίλ
Σενάριο: Μπράις Κας
Ηθοποιοί: Κλόι Σεβινί, Κρίστεν Στιούαρτ, Τζεφ Πέρι, Φιόνα Σο, Τζέιμι Σέρινταν

«Πειρατές της Καραϊβικής» στις 21:30

Την Κυριακή (23/1) στις 21:30 οι οθόνες μας γεμίζουν «Πειρατές της Καραϊβικής». Η «Κατάρα του μαύρου μαργαριταριού» είναι η πρώτη ταινία της blockbuster σειράς ταινιών. Η ταινία απέσπασε πέντε υποψηφιότητας για Όσκαρ, μεταξύ αυτών και Ά αντρικού ρόλου για τον Τζόνι Ντεπ και είχε τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών στο είδος της.

Υπόθεση

Ο πειρατής Τζακ Σπάροου με τη βοήθεια του Γουίλ Τέρνερ αναζητά στα πια απόμακρα σημεία των θαλασσών το “Μαύρο Μαργαριτάρι”, το καταραμένο πλοίο του πειρατή Μπαρμπόσα. Καταδικασμένος ο τελευταίος να ζει με το αρχαίο πλήρωμά του μεταξύ ζωής και θανάτου, χωρίς να μπορεί ούτε να ζήσει, ούτε να πεθάνει, ο Μπαρμπόσα έχει απαγάγει την Ελίζαμπεθ, αφού στα χέρια της κρατά το πολύτιμο μαγικό φίλτρο που μπορεί να σπάσει την κατάρα που τον ταλαιπωρεί. Όμως ο Τζακ Σπάροου με τον Γουίλ δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, αφού πρέπει να προσεγγίσουν άμεσα το στοιχειωμένο πλήρωμα, προτού η Ελίζαμπεθ γίνει θυσία στο βωμό της λύτρωσης του τρομερού Μπαρμπόσα. Τα εμπόδια που θα συναντήσουν, όμως, ξεπερνούν κάθε φαντασία ακόμα και αυτήν του επινοητικού και πολυμήχανου Τζακ.

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2003
Σκηνοθεσία: Γκόρ Βερμπίνσκι
Σενάριο: Τεντ Έλιοτ, Τέρι Ρόζιο
Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Κίρα Νάιτλι, Ορλάντο Μπλουμ, Τζόναθαν Πράις

«Ο Συνήγορος» στις 00:30

Η απληστία, η εμπιστοσύνη, η αγάπη και η διαφθορά μπλέκονται κινηματογραφικά με έναν μοναδικό τρόπο στον «Συνήγορο» λίγο μετά τα μεσάνυχτα Κυριακής (23/1) προς Δευτέρα (24/1) στις 00:30.

Υπόθεση

Ένας φιλόδοξος, όσο και άπληστος, δικηγόρος, γνωστός σε όλους ως «Συνήγορος», αναλαμβάνει να διεισδύσει στο σκοτεινό κόσμο των καρτέλς των ναρκωτικών. Σύντομα διαπιστώνει ότι οι νόμοι που ορίζουν αυτό το χώρο είναι πάνω από τους νόμους που εκπροσωπεί αυτός. Όταν στο παιχνίδι μπουν η ματαιόδοξη κοπέλα του, Λόρα, και ένα αινιγματικό ζευγάρι, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνο, ο Συνήγορος διαπιστώνει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από αυτό είναι το πάει μέχρι τέλους.

Αστυνομικό θρίλερ βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής 2013
Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Σενάριο: Κόρμακ ΜακΚάρθυ
Ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μπραντ Πιτ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b