MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε μέσα στο 2022

Το 2022 επιφυλάσσει πολλές κινηματογραφικές κυκλοφορίες. Ακολουθούν οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς!

Nightmare Alley του Guillermo del Toro
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Ο ερχομός της νέας χρονιάς φέρνει και νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Είτε πρόκειται για blockbuster, είτε για indie παραγωγές, η ανυπομονησία για κάτι το “φρέσκο” είναι μεγάλη. Έτσι συγκεντρώσαμε τις 10 πιο πολυαναμενόμενες ταινίες για το 2022…

Nightmare Alley του Guillermo del Toro: 20 Ιανουαρίου

Η νέα ταινία του Guillermo del Toro είναι γεγονός με πρωταγωνιστές την Cate Blanchett και τον Bradley Cooper, βασισμένο στο μυθιστόρημα του William Lindsay Gresham.

Υπόθεση: Νέα Υόρκη, δεκαετία 1940. Ένας απατεώνας ξεκινά να δουλεύει σε ένα τσίρκο όταν συναντά στον δρόμο του μια ψυχίατρο, πιο επικίνδυνη και από τον ίδιο.

Kimi του Steven Soderbergh: 10 Φεβρουαρίου

Ο Soderbergh συνεργάζεται με την HBO Max σε αυτό το θρίλερ μυστηρίου, έχοντας ως πρωταγωνίστρια την Zoë Kravitz.

Υπόθεση: Μια αγοραφοβική πωλήτρια τεχνολογικών ειδών ανακαλύπτει τυχαία μαγνητοσκοπημένο υλικό ενός βίαιου εγκλήματος. Θα πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους της προκειμένου να φέρει δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι πρεμιέρες της εβδομάδας: Το καλλιτεχνικό σινεμά στα καλύτερα του12.09.2018

King Richard του Reinaldo Marcus Green: 17 Φεβρουαρίου

Ανυπομονούμε να δούμε τον Will Smith, στον ρόλο που του χάρισε – μέχρι στιγμής – την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε Δραματική Ταινία.

Υπόθεση: Ακολουθούμε την εξέλιξη της Serena και της Venus ως τοπ τεννίστριες, ύστερα από την καθοδήγηση του πατέρα τους Richard Williams.

The Batman του Matt Reeves: 4 Μαρτίου

Ποιος δεν μετράει αντίστροφα για να απολαύσει τον Robert Pattinson ως Batman και μαζί του, ένα εξίσου ταλαντούχο καστ; Catwoman θα είναι η Zoë Kravitz και Penguin ο Colin Farrell.

Υπόθεση: Ο Batman έχει να αντιμετωπίσει τον κατά συρροή δολοφόνο Riddler και, ταυτόχρονα, τη διαφθορά στην πόλη.

Morbius του Daniel Espinosa: 1 Απριλίου

Ο Jared Leto πρωταγωνιστεί ως Morbius, ένας αρχικά αντίπαλος του Spider-Man, που τώρα έχει τη δική του ταινία.

Υπόθεση: Ο βιοχημικός επιστήμονας Morbius πάσχει από μια ασθένεια στο αίμα. Στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μια θεραπεία, καταλήγει να μεταμορφώνεται σε βρικόλακα. Μένει τώρα να καταφέρει να νικήσει τον ίδιο του τον εαυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι επιφυλάσσει η νέα χρονιά στις γυναίκες σκηνοθέτες; 12 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore του David Yates: 8 Απριλίου

Η νοσταλγία θα είναι ένας μεγάλος σύμμαχος σε αυτήν την ταινία. Φυσικά, από το καστ δεν λείπει ο Eddie Redmayne ενώ τη θέση του Johnny Depp καλύπτει πια ο Mads Mikkelsen.

Υπόθεση: Ο καθηγητής Dumbledore στην προσπάθειά του να σταματήσει τον σκοτεινό μάγο Gellert Grindelwald, συγκεντρώνει μια εκλεκτή ομάδα μάγων. Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Newt Scamander!

The Northman του Robert Eggers: 22 Απριλίου

Μετά την -δεύτερη- μεγάλη του επιτυχία “The Lighthouse”, o Eggers ξαναχτυπά! Στο δράμα του 10ου αιώνα στην Ισλανδία των Βίκινγκ, παίζουν οι Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Björk και Anya Taylor‑Joy.

Υπόθεση: Ένας Βίκινγκ πρίγκιπας προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness του Sam Raimi: 6 Μαΐου

Για τους φαν της Marvel, η ταινία του Doctor Strange θα είναι από τις μεγάλες κυκλοφορίες της χρονιάς και μια νέα προσθήκη στην θεωρία του franchise για τα πολλαπλά σύμπαντα.

Υπόθεση: Καθώς ο Doctor Strange έχει ανοίξει το πολυσύμπαν, θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκοτεινή μορφή του εαυτού του, ερχόμενη από άλλο σύμπαν. Δίπλα του θα έχει τον Wong και την Wanda Maximoff.

Top Gun: Maverick του Joseph Kosinski: 27 Μαΐου

O Tom Cruise επιστρέφει ως Pete “Maverick” Mitchell και όσοι είναι από παλιά “πιστοί”, δεν έχουν παρά να ανυπομονούν για αυτήν την ταινία.

Υπόθεση: Ο Pete “Maverick” Mitchell εκπαιδεύει πια μια νέα γενιά πιλότων αλλά το παρελθόν του χτυπά την πόρτα κι εκείνος δεν γίνεται να το αγνοήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSAG Awards 2022: Οι εκπλήξεις και οι ιστορικές πρωτιές των φετινών υποψηφιοτήτων12.09.2018

The Lost Daughter της Maggie Gyllenhaal: Αναμένεται το καλοκαίρι

Η Maggie Gyllenhaal μας συστήνεται, με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο να έχει γυριστεί στις Σπέτσες με πρωταγωνίστριες την Olivia Colman και την Dakota Johnson και με διανομή το Netflix.

Υπόθεση: Μια χωρισμένη γυναίκα πηγαίνει για διακοπές στην Ιταλία, όπου γνωρίζει μια γυναίκα με την κόρη της. Η εμμονή, ωστόσο, που παθαίνει μαζί τους, της ξυπνά αναμνήσεις από το παρελθόν της δικής της μητρότητας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b