MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Being the Ricardos: Αγνώριστη η Νικόλ Κίντμαν ως Λουσίλ Μπολ στο τρέιλερ της νέας της ταινίας

Νικόλ Κίντμαν και Χαβιέρ Μπαρδέμ ως Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ αντίστοιχα, στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Άαρον Σόρκιν, με τίτλο «Being the Ricardos», που μάς μεταφέρει στα παρασκήνια της κλασικής κωμικής σειράς «I Love Lucy».

Being the Ricardos
Amazon Studios
Monopoli Team

Η Amazon Studios κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του «Being the Ricardos», μιας νέας ταινίας μεγάλου μήκους για τον γάμο του δημοφιλούς εντός και εκτός οθόνης ζευγαριού Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ, πρωταγωνιστών της κλασικής κωμικής σειράς «I Love Lucy».

Στην ταινία, η οποία βρισκόταν στα σκαριά από το 2015, πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν και Χαβιέρ Μπαρδέμ, στον ρόλο της Μπολ και του Αρνάζ, αντίστοιχα. Με τον Άαρον Σόρκιν να αναλαμβάνει τη συγγραφή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία, στην τρίτη του σκηνοθετική απόπειρα μετά το «Παιχνίδι της Μόλλυ» και το υποψήφιο για Όσκαρ φιλμ «Η Δίκη των 7 του Σικάγου».

Η κόρη του ζευγαριού και οι αρχικοί δισταγμοί για την επιλογή της Κίντμαν

Αν και στην αρχή η επιλογή της Κίντμαν ως Λουσίλ Μπολ προκάλεσε αντιδράσεις, η κόρη του ζευγαριού Λούσι Αρνάζ υποστήριξε σθεναρά τη συγκεκριμένη απόφαση του Σόρκιν. Τώρα ως υπέρμαχος της ταινίας μετά από κάποιους αρχικούς δισταγμούς για τις δημιουργικές επιλογές, η Αρνάζ παρουσίασε το teaser σε ένα προσωπικό βίντεο, επαινώντας την καλλιτεχνική ομάδα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucie Arnaz Luckinbill (@luciearnazofficial)

Στο βίντεο η Λούσι Αρνάζ, αφότου είδε την ταινία, σχολιάζει:

«Ο Άαρον Σόρκιν κατάφερε να σκιαγραφήσει τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους τόσο καλά. Τη σχέση ανάμεσα στη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Και η Νικόλ Κίντμαν μεταμορφώθηκε στην ψυχή της μητέρας μου. Εμβάθυνε υπεραρκετά όσον αφορά τον ρόλο της. Πίστεψα όλα όσα είπε… Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, αν και δεν μοιάζει με τον πατέρα μου, έχει, ωστόσο, όλα όσα ο πατέρας μου είχε. Ευφυία, γοητεία, λακκάκια, μουσικότητα, δύναμη και πείσμα… ενώ, μόνο από την ερμηνεία του μπορείς να καταλάβεις ότι τον αγάπησε». 

Λίγα λόγια για την ταινία

Το «Being the Ricardos» διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας γυρισμάτων του «Ι Love Lucy», όταν η Λουσίλ Μπολ και ο Ντέζι Αρνάζ λαμβάνουν κάποια ανησυχητικά νέα που θα μπορούσαν να διακινδυνέψουν την καριέρα και τον γάμο τους. Μεγάλο μέρος της δράσεις λαμβάνει χώρα στις πρόβες, με λίγες σκηνές μόνο να εξελίσσονται στο σπίτι του ζευγαριού στο Chatsworth, της Καλιφόρνια. Η ταινία περιλαμβάνει και έναν περιορισμένο αριθμό flashback επίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAdele: Θα βρεθεί απέναντι από την Όπρα Γουίνφρεϊ σε μια συγκλονιστική συνέντευξη για τη ζωή της12.09.2018

Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν ο Τζ. Κ. Σίμονς ως ο ηθοποιός Γουίλιαμ Φρόλεϊ που υποδύθηκε τον σπιτονοικοκύρη της Lucy και του Ricky στη σειρά, και η Νίνα Αριάντα ως η ηθοποιός Βίβιαν Βανς, γνωστότερη ως η τηλεοπτική καλύτερη φίλη της πρωταγωνίστριας.

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b