MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 4 παραστάσεις για την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε σε διάφορα θέατρα της Αθήνας, σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Cavewoman, με την Κατερίνα Ζαρίφη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
author-image Αγγελική Κατσίκα

1.Μικροί πυροβολισμοί μέσα στη νύχτα, του Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο Τέχνης

Η παράσταση «Μικροί πυροβολισμοί μέσα στη νύχτα» του Γιάννη Καλαβριανού, παίζει στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, από την Εταιρεία Θεάτρου Sforaris. Δεν υπάρχουν σκηνικά και κανένα σκηνικό αντικείμενο, παρά μόνο κοστούμια εμπνευσμένα από την ανατομία των αλόγων. Τέσσερις ηθοποιοί, ένας πιανίστας, η συνεχής μουσική, η απολύτως χορογραφημένη κίνηση και οι εναλλαγές σκοταδιού και φωτός συνθέτουν την αυστηρή παρτιτούρα αυτής της γοητευτικής, μα τόσο τραγικής ιστορίας.
Δευτέρα 10/1 στις 21:00.
Εισιτήρια: Κανονικό: 15 ευρώ, Μειωμένο: 10 ευρώ. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Τέχνης – Φρυνίχου, Φρυνίχου 14, Πλάκα
.

2. 2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα, του Pascal Rambert στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Pascal Rambert, παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μια ιστορία δυσαρέσκειας, παρεξηγήσεων, ανοιχτών πληγών, αποπληρωμών, απωλειών, αποχωρισμών. Ωστόσο, σε αυτή τη συνάντηση, στον αγώνα μέχρι εξάντλησης, η βία και η αγάπη είναι συνυφασμένες. H σύγκρουση τις χωρίζει αλλά και τις ενώνει.
Δευτέρα 10/1 στις 20:30.
Εισιτήρια: Α ζώνη: 25€ / μειωμένο 20€ (Φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ και άνω των 65) Β ζώνη: 20€ / μειωμένο 15€ (Φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ και άνω των 65). Προπώληση: viva.gr.
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος Αττικής 177 78
.

3. Terror, του Φέρντιναντ φον Σίραχ στο Θέατρο Αθηνών

To «Terror» του Φέρντιναντ φον Σίραχ επιστρέφει ανανεωμένο, στο Θέατρο Αθηνών, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Τι είναι δίκαιο; Και τι άδικο; Εθνικός ήρωας ή δολοφονικός αλαζόνας; Οι αριθμοί, οι συσχετισμοί, οι υπολογισμοί και το ζύγισμα των ανθρώπινων ψυχών αιωρούνται για ώρα πάνω από την αίθουσα του δικαστηρίου κυριεύοντας τις σκέψεις όλων. Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώνεται. Ο λόγος τώρα στους ενόρκους για την τελική ετυμηγορία.
Δευτέρα 10/1 στις 20:00.
Εισιτήρια: 18 ευρώ γενική είσοδος, 15 ευρώ φοιτητικό & άνω των 65 ετών, 12 ευρώ ανέργων & ΑμΕΑ. Προπώληση: ticketmaster.gr.
Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10 | Τηλ.: 2103312343

4. Cavewoman, με την Κατερίνα Ζαρίφη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Cavewoman, με την Κατερίνα Ζαρίφη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Cavewoman, με την Κατερίνα Ζαρίφη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μετά από πολλές αναβολές η Cavewoman έρχεται πανέτοιμη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 για άφθονο γέλιο. Το «Cavewoman» είναι ένας απολαυστικός μονόλογος με στοιχεία stand-up comedy ο οποίος με καταιγιστικό χιούμορ, αδυσώπητες ατάκες αλλά συνάμα τρυφερότητα και μελαγχολία σαρκάζει τα κουσούρια και τις ιδιαιτερότητες στη συνύπαρξη αντρών και γυναικών και μας υπενθυμίζει ότι πολλές φορές όσα μας ξεχωρίζουν από το άλλο φύλο είναι τελικά κι εκείνα που μας συμπληρώνουν.
Δευτέρα 10/1 στις 19:00.
Εισιτήρια: Κανονικό:15€ | Μειωμένο (Φοιτητικό/Ανέργων/ΑμεΑ): 12€. Προπώληση: viva.gr.
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη | Τηλ: 210 9315600.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι παραστάσεις που περιμένουμε τη νέα χρονιά12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b