MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Cavewoman, με την Κατερίνα Ζαρίφη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μετά από πολλές αναβολές η Cavewoman έρχεται πανέτοιμη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 για άφθονο γέλιο.

Monopoli Team

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος «Cavewoman» της Έμμα Πίρσον παρουσιάζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 10 Ιανουαρίου 2022 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19:00, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου.

Στο ρόλο της Cavewoman, η Κατερίνα Ζαρίφη.

H υπόθεση:

Πώς γίνεται ένας άντρας και μία γυναίκα, δύο εντελώς διαφορετικά όντα, να επιβιώνουν μαζί στο ίδιο σύμπαν, στο ίδιο ηλιακό σύστημα, στον ίδιο πλανήτη, στο ίδιο ημισφαίριο, στην ίδια χώρα, στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σπίτι και να μοιράζονται ΤΟ ΙΔΙΟ μπάνιο;

Δέκα χρόνια γάμου, δύο παιδιά, δουλειά, νοικοκυριό, ένα σκυλί, το σώμα της που αλλάζει, το σώμα του που αλλάζει, οι διαρκώς αποτυχημένες δίαιτες, το σεξ στον έγγαμο βίο. Αυτά κι άλλα πολλά από τα μεγάλα-μικρά προβλήματα μιας συνηθισμένης καθημερινότητας έρχεται να μας εξομολογηθεί η ηρωίδα του έργου και να καταθέσει επί σκηνής τη δική της σαρωτική εκδοχή για τη θεότρελη και ταυτόχρονα αδιάκοπη εις τους αιώνες πάλη των δυο φύλων στην οποία όμως ταυτόχρονα εμπεριέχεται το μεγαλείο της αγάπης.

Και όπως μας λέει η ίδια, «είμαστε δύο προβληματικά όντα που ενώνονται για να φτιάξουν ένα τέλειο ατελές σύνολο. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να χαρώ που δεν θα καταφέρω ποτέ να είμαι τέλεια;». H Έμμα Πίρσον – συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική παραγωγός από τη Νότια Αφρική εμπνέεται το «Cavewoman» ως τη γυναικεία απάντηση στο «Defending the Caveman» του Ρομπ Μπέκερ.

Το «Cavewoman» είναι ένας απολαυστικός μονόλογος με στοιχεία stand-up comedy ο οποίος με καταιγιστικό χιούμορ, αδυσώπητες ατάκες αλλά συνάμα τρυφερότητα και μελαγχολία σαρκάζει τα κουσούρια και τις ιδιαιτερότητες στη συνύπαρξη αντρών και γυναικών και μας υπενθυμίζει ότι πολλές φορές όσα μας ξεχωρίζουν από το άλλο φύλο είναι τελικά κι εκείνα που μας συμπληρώνουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Έμμα Πίρσον
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς

Σκηνικά: Έβελυν Σιούπη
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Μουσική: Κωνσταντίνος Παντζής
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Χορογραφία: Ειρήνη Κυρμιζάκη

Παίζουν: Κατερίνα Ζαρίφη

Διάρκεια: 75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό:15€ | Μειωμένο (Φοιτητικό/Ανέργων/ΑμεΑ): 12€
Πληροφορίες: Κρατήσεις: 210 9315600 – 210 9316101-4, 210 5232097
Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη στις 19:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Ανδρέας Κωνσταντινίδης
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/cavewoman/
Πληροφορίες Χώρου: Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη | Τηλ: 210 9315600
Φωτογραφίες: Gridfox
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b