MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπομπ Σάγκετ: Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος κωμικός ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια ο διάσημος ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ, που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη σειρά “Full House”.

Monopoli Team

Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μπομπ Σάγκετ, διάσημος stand up comedian και ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του Ντάνι Τάνερ στην κωμική σειρά “Full House”, στο πλάι του Τζον Στάμος και των δίδυμων αδελφών Όλσεν.

Ο Σάγκετ βρέθηκε νεκρός την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Grande Lakes, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Orange: “Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως ο Robert Saget και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο δωμάτιο. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια πάλης ή χρήσης ναρκωτικών σε αυτή την περίπτωση”.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά του σε δήλωσή της στο CNN.

“Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε σήμερα. Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους fans του, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και φέρνοντας ανθρώπους κοντά μέσα από το γέλιο. Αν και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας όσο θυμόμαστε την αγάπη και το γέλιο που χάριζε στον κόσμο ο Μπομπ”.

Ο Μπομπ Σάγκετ πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC «Full House», αλλά και στο σίκουελ του Netflix “Fuller House”. Ήταν επίσης παρουσιαστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «America’s Funniest Home Videos», από το 1989 έως το 1997. Ήταν επίσης διάσημος stand up comedian.

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του είχε αναφέρει στα social media πόσο πολύ είχε διασκεδάσει στην παράσταση του στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛεξικό: Ο Ντέιβιντ Μπόουι μέσα από τα δικά του λόγια12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b