MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Σε δημοπρασία πουλήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του αργεντινού «θρύλου»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή δημοπρασία με περίπου 90 αντικείμενα που ανήκαν στον αείμνηστο θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα που «έφυγε» τον Νοέμβριο του 2020 σε ηλικία 60 ετών.

Monopoli Team

Τον περασμένο Δεκέμβριο, τέθηκε σε πλειστηριασμό η περιουσία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, εξαιτίας των πολλών χρεών του αργεντινού «θρύλου». Έτσι πραγματοποιήθηκε μία διαδικτυακή δημοπρασία, στο πλαίσιο της οποίας αναζητούσαν αγοραστή περίπου 90 περιουσιακά του στοιχεία.

Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σε αυτή πουλήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Μαραντόνα, με εξαίρεση ένα σπίτι και μία BBW. Η διαδικασία ωστόσο, είχε πάρει παράταση για αρκετές ημέρες αφού τα πιο ακριβά κομμάτια απέτυχαν στην αρχή να προσελκύσουν αγοραστές.

Η αρχική τρίωρη δημοπρασία είχε αποφέρει μόλις 26.000 δολάρια για περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων που ανήκαν στον σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με το ακίνητο Villa Devoto Maradona που είχε χαρίσει στους γονείς του και κοστολογείται τουλάχιστον 900.000 δολάρια, να μην βρίσκει τελικά αγοραστή, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του AFP. Αντίστοιχα και η πολυτελής BMW, μοντέλο του 2017, με τιμή 225.000 δολάρια, δεν δέχτηκε καμία προσφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτιέγκο Μαραντόνα: 10 τραγούδια για τον “θεό” της μπάλας12.09.2018

Η μεγαλύτερη προσφορά που έγινε ήταν για έναν πίνακα του Μαραντόνα από τον καλλιτέχνη Lu Sedova, για τον οποίον προσφέρθηκαν 2.150 δολάρια, ενώ το δεύτερο πιο ακριβό κομμάτι που πουλήθηκε ήταν μια φωτογραφία του με τον ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, που αγοράστηκε για 1.600 δολάρια.

Άλλα αντικείμενα που πωλήθηκαν περιελάμβαναν ένα τζάκετ της ομάδας της Νάπολι, ένα παντελόνι γυμναστικής καθώς κι ένα κουτί κουβανέζικα πούρα.

Η δημοπρασία προσέλκυσε αγοραστές από πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Ρωσία και το Ντουμπάι, ενώ αναμένεται να δοθεί έγκριση και για έναν δεύτερο γύρο δημοπρασίας.

Πηγή: news24.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b