MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έμμα Γουάτσον: Για ποιον λόγο παραλίγο να αποχωρήσει από τη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ»;

Στο επερχόμενο επετειακό πρόγραμμα των 20 χρόνων του κινηματογραφικού φαινομένου «Χάρι Πότερ», το καστ αποκαλύπτει τους λόγους που έκαναν την πρωταγωνίστρια Έμμα Γουάτσον να σκέφτεται να αποχωρήσει από τη σειρά ταινιών.

Monopoli Team

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμμα Γουάτσον και ο Ρούπερτ Γκριντ δεν είχαν καν μπει στην εφηβεία όταν ανέλαβαν τους ρόλους του Χάρι, της Ερμιόνης και του Ρον στην εμβληματική πλέον σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ και επιπλέον ήταν σχετικά πρωτάρηδες όσον αφορά τη μεγάλη οθόνη. Όπως αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με το Insider, σε ένα κλιπ από το επερχόμενο επετειακό πρόγραμμα «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts», που θα μεταδοθεί από το HBO Max, οι τότε νεαροί ηθοποιοί (τώρα όλοι στα τριάντα τους) μίλησαν για το τίμημα της διασημότητας σε τόσο πρώιμο στάδιο- καθώς και για το γεγονός ότι σκέφτηκαν να αποχωρήσουν από το franchise όταν η φήμη τους έκανε να αισθανθούν πραγματικά άβολα.

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές;

Μάλιστα, στο σπέσιαλ πρόγραμμα το οποίο σηματοδοτεί την επέτειο 20 χρόνων της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» αλλά και τη 10η επέτειο του όγδοου και τελευταίου φιλμ της σειράς, ο Ρούπερτ Γκριντ ανέφερε μια περίοδο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όπου η Έμμα Γουάτσον σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Απευθυνόμενος προς εκείνη σχολίασε: «Σκεφτόσουν να αποχωρήσεις. Δεν μιλήσαμε ποτέ γι’ αυτό». Με τη Γουάτσον να απαντά ότι «Ναι. Νομίζω ότι φοβόμουν. Δεν ξέρω αν αισθάνθηκες ποτέ ότι όλο αυτό έφτασε σε ένα κρίσιμο σημείο». 

Τότε ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε ότι το αισθάνθηκε «καθ’ όλη τη διάρκεια» της συμμετοχής του στο franchise, συμπληρώνοντας ότι έπιασε τον εαυτό του «να αναλογίζεται πως θα ήταν αν απλώς σταματούσε».

Από τη μεριά του ο Ντάνιελ Ράντκλιφ τοποθετήθηκε για τις δικές του ανησυχίες όσον αφορά το πρότζεκτ λέγοντας «Δεν μιλήσαμε ποτέ γι’ αυτό. Θεωρώ ότι ο καθένας μας το βίωνε με τον δικό του ρυθμό, ήμασταν κάπως εγκλωβισμένοι στη στιγμή εκείνη την περίοδο. Πραγματικά δεν μας πέρασε καν από το μυαλό ότι μάλλον όλοι αισθανόμασταν το ίδιο».

Τι έκανε την Έμμα Γουάτσον να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει;

Ενώ αρκετά αργότερα κατά τη διάρκεια του reunion, όταν η κουβέντα έφτασε στο φιλμ «Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα», ο σκηνοθέτης τεσσάρων από τις οκτώ συνολικά ταινίες της σειράς, Ντέιβιντ Γέιτς, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή τον είχε πλησιάσει ένας εκ των παραγωγών εκμυστηρευόμενος ότι η «Έμμα δεν ήταν βέβαιη ότι ήθελε να κάνει και άλλη ταινία Χάρι Πότερ». 

Υπογραμμίζοντας την πίεση που ασκούνταν πάνω στην Έμμα Γουάτσον, την μόνη γυναίκα πρωταγωνίστρια των ταινιών, ο Τομ Φέλτον (υποδύθηκε τον Ντράγκο Μαλφόι) είπε ότι «Οι άνθρωποι εύκολα ξεχνάνε το βάρος που με τόση χάρη σήκωσε στους ώμους της. Ο Νταν και ο Ρούπερτ είχαν ο ένας τον άλλο. Εγώ είχα τα φιλαράκια μου, ωστόσο η Έμμα δεν ήταν μόνο πιο μικρή αλλά και αρκετά μόνη». 

Η ίδια η Έμμα Γουάτσον θυμάται μια καταχώρηση στο ημερολόγιο της στην οποία φαινόταν «Πόσο μόνη ήταν», προσθέτοντας ότι «Η διασημότητα με είχε καταβάλει».

Ενώ αργότερα παραδέχτηκε ότι κανένας δεν «χρειάστηκε τελικά να την πείσει» να παραμείνει. «Οι θαυμαστές ήθελαν ειλικρινά να πετύχουμε και εμείς φυλάγαμε ο ένας τα νώτα του άλλου. Πόσο υπέροχο ήταν αυτό»; πρόσθεσε στο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ20 χρόνια Harry Potter: Το κινηματογραφικό φαινόμενο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ12.09.2018

Ποιοι θα συμμετέχουν στο επετειακό πρόγραμμα

Το σπέσιαλ επετειακό πρόγραμμα «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου του καινούριου χρόνου. Στο αναμνηστικό αφιέρωμα θα συμμετέχουν επιπροσθέτως οι ηθοποιοί Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Άιζακς, Γκάρι Όλντμαν, Μπόνι Ράιτ, Άλφρεντ Ένοχ, Ίαν Χαρτ, Τόμπι Τζόουνς κ.α. και οι σκηνοθέτες Κρις Κολόμπους, Αλφόνσο Κουαρόν και Μάικ Νιούελ.

Πηγή: Indiewire και Independent

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b