MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Εκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις: 16 προτάσεις για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αξιόλογες εκδηλώσεις που αφορούν τα εικαστικά και τον κινηματογράφο και μπορείτε να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.

«Το επισκεπτήριο»: Έκθεση κούκλας από τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών Θήβας στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»
Αριστούλα Ζαχαρίου

1. Υπαίθριο σινεμά στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα!

ΤοAthens Open Air Film Festival και ο Δήμος Αθηναίων στολίζουν με κινηματογραφική μαγεία την εορταστική Αθήνα μέσα από έξι υπαίθριες προβολές που θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικά μέρη της πόλης, από το Θησείο στην Κυψέλη και από τον Κολωνό στο Ζάππειο. Κλασικές ταινίες για όλη την οικογένεια, πολυαγαπημένα φιλμ που έχουμε συνδέσει τρυφερά με τις γιορτές και γευστικές εκπλήξεις θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους θεατές στη φαντασμαγορία των Χριστουγέννων. Παρασκευή, 17.12, στο Θησείο, Πλ. Ασωμάτων, στις 19.00, θα προβληθεί η ταινία «Γκρέμλινς» (1984) του Τζο Ντάντε.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ
Είσοδος με δελτία εισόδου. Προκράτηση εδώ

2. Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό: Η ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου διαθέσιμη online

H ταινία  του Γιώργου Γεωργόπουλου «Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό», από σήμερα προβάλλεται στην πλατφόρμα VoD της Videorama και στην streaming υπηρεσία της Viva. Η ταινία του Γ.Γεωργόπουλου, πιο επίκαιρη από ποτέ, και υπό μία έννοια προφητική, είναι μια μαύρη κωμωδία με θέμα έναν θανατηφόρο ιό που γρήγορα λαμβάνει  διαστάσεις στην χώρα μας. Πρωταγωνιστεί ο Όμηρος Πουλάκης στον ρόλο του  Άρη, ενός πετυχημένου στελέχους μιας μεγάλης εταιρίας. Η ζωή του θα αλλάξει για τα καλά  όταν μάθει πως είναι φορέας ενός σεξουαλικώς μεταδιδόμενου ιού, ο οποίος είναι θανατηφόρος μόνο για τις γυναίκες. Ο Άρης όμως είναι και η μοναδική ελπίδα για τη δημιουργία ενός εμβολίου. Αρκεί να βρει ποια από τις πρώην συντρόφους του, του μετέδωσε τον ιό αρχικά…
Viva.gr: Εισιτήριο: 3.90€ | Παρακολουθήστε την ταινία εδώ
Videorama: Τιμή ενοικίασης: Από 1.90€ | Παρακολουθήστε την ταινία εδώ

3. Γιορτές με Ξεχωριστές Μικρού Μήκους Ταινίες στον Κινηματογράφο Ανδόρα

Ελληνικές μικρού μήκους ταινίες νέων σκηνοθετών μας ταξιδεύουν στο folk horror της ελληνικής επαρχίας,  μας αποκαλύπτουν την άτεγκτη, ταξική κοινωνία των μελισσών και των κηφήνων, φωτίζουν τα τραύματα των παιδιών και τα λάθη των γονιών, εικονοποιούν ρεμπέτικα τραγούδια της φυλακής και παρουσιάζουν με χιούμορ σουρεάλ καταστάσεις. Από 16/12, και για μία εβδομάδα, προβάλλεται το «Ίσκιωμα» (15′) του Κώστα Γεραμπίνη στην απογευματινή προβολή (19:00): Ένας κτηνίατρος καλείται σε απομονωμένο αγρόκτημα της ελληνικής επαρχίας για να εξετάσει τον μυστηριώδη θάνατο ενός κριαριού.
16-22 Δεκεμβρίου | Κάθε μέρα στις 19:00
Ελεύθερη Είσοδος
Κιν/φος Ανδόρα, Σεβαστουπόλεως 117, Αµπελόκηποι. | http://www.andora.gr/

4. Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Docs in Exile επιστρέφει στο Exile Room

«Γράμματα από το Σιλίβρι» του Adrian Figueroa

Έπειτα από την πρώτη διαδικτυακή διοργάνωσή του το 2020, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Docs in Exile επανέρχεται δριμύτερο, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη του Exile Room, αποφασισμένο να επαναφέρει την ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία της σκοτεινής αίθουσας. Από τις 15 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2021, μια επιλογή από μεγάλου και μικρού μήκους ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, στην πλειοψηφία τους σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα, θα ξεδιπλώσει τις πιο περιπετειώδεις πτυχές του σινεμά τεκμηρίωσης.
15-19 Δεκεμβρίου | 19:00 και 21:00
Είσοδος ελεύθερη. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
Exile Room, Αθηνάς 12, Μοναστηράκι, Αθήνα.  T 210 3223395-6. Exile Room: [email protected]. Exile Films: [email protected]

5. Italy On Stage: Διαδικτυακό Φεστιβάλ Σύγχρονου Ιταλικού Πολιτισμού

«Μια ιδιωτική υπόθεση» των Πάολο Ταβιάνι και Βιτόριο Ταβιάνι

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο της Αθήνας, προσκαλούν τους σινεφίλ, φιλότεχνους και θιασώτες της ιταλικής κουλτούρας και γαστρονομίας που ζουν στην Ελλάδα, στο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Σύγχρονου Ιταλικού Πολιτισμού ItalyOnStage -ένα πλούσιο πρόγραμμα με online προβολές που πραγματοποιείται από το Νοέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή της ιταλικής τέχνης που περιλαμβάνει 93 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ αλλά και επεισόδια επιλεγμένων τηλεοπτικών ή διαδικτυακών σειρών ποικίλης διάρκειας.
5 Νοεμβρίου – 16 Ιανουαρίου
Δωρεάν | Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
Για παρακολούθηση εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStatus Update: Αγγελική Πασπαλιάρη, ηθοποιός12.09.2018

6. Ο Θίασος: Ατομική έκθεση του Κώστα Σπυρόπουλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Έναν πολύχρωμο «Θίασο» μας συστήνει ο διεθνής εικαστικός Κώστας Σπυρόπουλος, στη νέα του ατομική έκθεση, μέσα από την οποία καταθέτει μια σύγχρονη ματιά με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και εγκαινιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 19:00. Με όχημα την αισθητική της ποπ αρτ, ο δεξιοτέχνης του είδους Κώστας Σπυρόπουλος δημιουργεί ποιητικές αλληγορίες, μεταμοντέρνες συνθέσεις, εικαστικά σκηνικά, όπου τοποθετεί τον διαφορετικό «Θίασο» του, στον οποίο επιλέγει να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γυναικεία φιγούρα και σε αντικείμενα που συνδέονται με εκείνη.  Η ανδρική φιγούρα όπου εμφανίζεται έχει συντροφικό χαρακτήρα. Έντονα περιγράμματα, πλακάτα χρώματα, σ ένα πολυμορφικό σύμπαν που αναδεικνύει τους απλούς ήρωες της καθημερινότητας.
Εγκαίνια: Παρασκευή 17/12, 19:00
Διάρκεια Έκθεσης: Από 17 Δεκεμβρίου 2021 έως 2 Ιανουαρίου 2022
Ωράριο: Δευτέρα έως Κυριακή: 18:00 – 22:00
Είσοδος: Ελεύθερη
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος. Τηλ: 2103418550. E-mail: [email protected] | www.mcf.gr

7. Synesthesia (συναισθησία): Μια πολυαισθητηριακή, διαδραστική εγκατάσταση των Severino Alfonso και Λουκίας Τσαφούλια

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την περίοδο των εορτών, φιλοξενεί την εικαστική εγκατάσταση, Synesthesia (συναισθησία), που ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά την παρουσίασή της στο European Cultural Center στο πλαίσιο της 17ης Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία 2021. Η Synesthesia είναι ένας ατμοσφαιρικός χώρος που αλληλεπιδρά εικονικά και αισθητηριακά με το ανθρώπινο σώμα, μέσω οπτικών και ηχητικών εφέ, προσκαλώντας το θεατή να συμμετάσχει σε ένα «παιχνίδι» περιέργειας. Διερευνά τις σχέσεις ανθρώπου, μηχανής και περιβάλλοντος και ανοίγει ένα διάλογο για τις δυνατότητες κριτικής στις νέες προσεγγίσεις διαδραστικών χώρων.
Εγκαίνια: Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, στις 19:00
Διάρκεια: Από 17 Δεκεμβρίου 2021 έως 9 Ιανουαρίου 2022
Καθημερινά εκτός αργιών, 10:00 με 22:00
Είσοδος Ελεύθερη
Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς 185 35. Τηλ: 210 4143 310. | https://www.dithepi.gr/el

8. «Το επισκεπτήριο»: Έκθεση κούκλας από τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών Θήβας στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»

H έκθεση με κούκλες φτιαγμένες από τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών Θήβας θα πραγματοποιηθεί για 17η χρονιά, στο «Εργαστήρι Μαιρηβή», 17-19 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνει, στο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 19:00, η παρουσίαση του βιβλίου «Γυναίκες στη Φυλακή – Μαρτυρίες» της Μαρίας Φαφαλιού. Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Εύας Στεφανή «Κλειστοί χώροι – Τα περιστέρια του Κορυδαλλού» με μαρτυρίες έγκλειστων γυναικών. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα κατατεθούν στο λογιστήριο των φυλακών, ξεχωριστά για την κάθε κρατούμενη.
Παρασκευή 17, Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 | 11π.μ. – 8μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη 
«Εργαστήρι Μαιρηβή», Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο | τηλ. 2105222181 E: [email protected] | www.mairivi.gr

9. «Χριστούγεννα στο ΜΕΤΣ»: Ομαδική έκθεση στο Κέντρο Τεχνών ΜΕΤΣ

Από τις 17 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Τεχνών ΜΕΤΣ φιλοξενεί έξι εικαστικούς καλλιτέχνες με αφορμή την ομαδική έκθεση «Χριστούγεννα στο ΜΕΤΣ». Θα παρουσιαστούν κεραμικά αντικείμενα τεσσάρων καταξιωμένων καλλιτεχνών (Γιώργος Βαβάτσης, Καρακίτσος Κώστας & Στράτος, Ιφιγένεια Τσίρου), δώδεκα νέα ζωγραφικά έργα της Δήμητρας Ψυχογυιού (www.nadeenart.com), και μία επιλογή από τα μοναδικά μεταξωτά μαντήλια της Mantility (Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη).
17 & 18, 21, 22, 23 & 28, 29, 30 Δεκεμβρίου, 18.00 – 21.00
Κέντρο Τεχνών ΜΕΤΣ, Ευγενίου Βουλγάρεως 6, Μέτς. Τηλ: +30 211 113 4262. Ε: [email protected]

10. CHEAPART ATHENS 2021

Η 26η CHEAPART εγκαινιάζεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:00, στο ιστορικό κτίριο της Πλατείας Εξαρχείων, εκεί όπου για πρώτη φορά το 1995 άνοιξε τις πόρτες της. Από τις 12 – 23 Δεκεμβρίου, δεκάδες καλλιτέχνες θα προβάλλουν την προσωπική τους δουλειά, ενώ θα βρίσκονται στην έκθεση για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με το φιλότεχνο κοινό. Παράλληλα, Ο πρώτος όροφος της CHEAPART θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά έκθεση με έργα κεραμικής επιλεγμένων καλλιτεχνών. Ο θεσμός και οργανισμός CHEAPART συμπληρώνει φέτος 26 χρόνια συνεχούς πορείας στην έρευνα του πειραματικού έργου τέχνης και την ανοιχτή σχέση και εμπλοκή τόσο με την εικαστική κοινότητα, όσο και με το κοινό σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Διάρκεια: 12 – 23 Δεκεμβρίου, 2021
Ώρες: Δευτέρα – Κυριακή, 14:00 – 21:00
CHEAPART, A. Μεταξά 25. 106 81 Αθήνα.

11. Τhessaloniki Photobiennale 2021: Η τέχνη της φωτογραφίας ξανά στο επίκεντρο μέσα από 19 εκθέσεις

«Society doesn’t fit me but my little black dress does»

Η Thessaloniki PhotoBiennale 2021 υποδέχεται το κοινό έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022 μ’ ένα πρόγραμμα 19 εκθέσεων ελληνικής και διεθνούς φωτογραφίας, με τη συμμετοχή 94 καλλιτεχνών από 18 χώρες, σε 13 χώρους στη Θεσσαλονίκη, βάζοντας ξανά τη φωτογραφία στο επίκεντρο, προτείνοντας ταξίδια, προκαλώντας αναρωτήσεις και προβληματισμούς, με… ήχους και πολλές εικόνες.
Διάρκεια εκθέσεων έως 20/2/2022
Για αναλυτικό πρόγραμμα δείτε εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.photobiennale-greece.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει: Βραβευμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους στο Γαλλικό Ινστιτούτο12.09.2018

12. Δήμος Αθηναίων: Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά φέρνουν τη μαγεία των γιορτών στις αθηναϊκές πλατείες

Το πνεύμα των Χριστουγέννων επισκέπτεται όλες τις γειτονιές της Αθήνας, από την Αχαρνών και την Κυψέλη μέχρι το Παγκράτι και το Γουδή, οι οποίες θα φιλοξενούν Χριστουγεννιάτικα Χωριά, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Ο Άγιος Βασίλης και τα Ξωτικά του θα βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους, από 17 Δεκεμβρίου 2021 έως 7 Ιανουαρίου 2022, στις Πλατείες Μεσολογγίου στο Παγκράτι, Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα, Αθανασίου Διάκου στα Θυμαράκια στα Κάτω Πατήσια, Βικτωρίας στην Κυψέλη, Αγίου Θωμά στο Γουδή και στο Πάρκο Ναθαναήλ Αγίου Ελευθερίου, για να χαρίσουν στους μικρούς μας φίλους όμορφες στιγμές  με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκό-κεράσματα, Christmas hand painting και πολλές ακόμη δράσεις για όλη την οικογένεια. Ανάμεσά τους θα κυκλοφορεί ένας πολύχρωμος θίασος από ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέττες, ταχυδακτυλουργούς ενώ εκεί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Ώρες λειτουργίας Χριστουγεννιάτικων Χωριών: 11.00-19.00
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Πληροφορίες στο www.opanda.gr
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων στο cultureisathens.gr.

13. Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στο Πεδίο του Άρεως με την Περιφέρεια Αττικής

Το Πεδίο του Άρεως ντύνεται χριστουγεννιάτικα και περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του για να το γιορτάσουν. Αυτά τα Χριστούγεννα η Περιφέρεια Αττικής έχει ετοιμάσει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δωρεάν για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις. Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 7μμ το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα αρχίσει να σκορπίζει τη λάμψη του στο πάρκο, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με τη μουσική συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών σε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις 6μμ υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα και με τη σύμπραξη της υψιφώνου Μυρσίνης Μαργαρίτη.
Παρασκευή 17/12, 19:00

14. GNO TV: Δεκαήμερο δωρεάν παραστάσεων που δημιουργήθηκαν για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

«Miniature for Revolution». Φωτό Αντιγόνη Δαβάκη

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του επετειακού έτους 2021, η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει δωρεάν στην GNO TV, από τις 10 έως και τις 20 Δεκεμβρίου, τρεις παραγωγές που δημιουργήθηκαν με αφορμή τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Από το πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής της ΕΛΣ παρουσιάζεται το δίπτυχο όπερας και χορού «Δέσπω – Ελληνικοί χοροί», από την Εναλλακτική Σκηνή παρουσιάζεται η παραγωγή «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον Γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση κι εγώκάτι θα σκέφτομαι», ενώ παράλληλα στο πλαίσιο αυτό κάνει την πρεμιέρα της μια σημαντική ανάθεση των Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων και του Μπαλέτου της ΕΛΣ, το video dance «Miniatures for Revolution».
Διαθέσιμες από 10 έως 20 Δεκεμβρίου
Δωρεάν
Παρακολουθήστε τις παραστάσεις εδώ

15. The Meet Market: Μια 10ήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά για ψώνια, μουσική και street food

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει και το Meet Market παρουσιάζει το μεγαλύτερο σε διάρκεια event του μέχρι σήμερα. Για 10 συνεχόμενες ημέρες το Παλιό Αμαξοστάσιο θα γίνει σημείο συνάντησης για περισσότερα από 150 ελληνικά brands ταλαντούχων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και μικρών παραγωγών που θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά Line Up! Ο πρώτος κύκλος δημιουργών θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 10 έως και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και από την Τετάρτη 15 ως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη θα παραλάβουν οι επόμενοι. Ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων designers, χρηστικά αντικείμενα και διακοσμητικά με ταυτότητα που ξεχωρίζει, χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι, παραδοσιακά τρόφιμα καλλιεργητών της ελληνικής υπαίθρου, eco living προϊόντα και προσεκτικά σχεδιασμένα είδη για το παιδί είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συνθέσουν μια σύγχρονη pop-up αγορά που κλείνει το μάτι στην επιχειρηματικότητα.
Παρασκευή 10 – Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021
Παλιό Αμαξοστάσιο | Πειραιώς & Έρμου, Αθηνα 10553
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές 18:00 – 22:00, Σαββατοκύριακα 12:00 – 22:00
Ελεύθερη είσοδος
Βρείτε αναλυτικά το line up εδώ.

16. «Μία τόσον ωραία και τόσον νόμιμος υπόθεσις: Αϊτή / Ελλάδα / 1821»: Η μουσική παράσταση του Κωνσταντίνου Χατζή κάνει πρεμιέρα στη GNO TV

H νέα παράσταση «Μία τόσον ωραία και τόσον νόμιμος υπόθεσις: Αϊτή / Ελλάδα / 1821» του Κωνσταντίνου Χατζή κάνει πρεμιέρα στην GNO TV της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Εμπνευσμένο από το ιστορικό γεγονός των εκατό Αϊτινών εθελοντών που ξεκίνησαν πριν από 200 χρόνια ένα μακρινό ταξίδι για να πολεμήσουν δίπλα στους Έλληνες, φέροντας είκοσι πέντε τόνους καφέ για οικονομική ενίσχυση, ο Κωνσταντίνος Χατζής υπογράφει μια υποβλητική, ατμοσφαιρική και ποιητική παράσταση.
Διαθέσιμη από 24 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2021
Δωρεάν με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
Δείτε την παράσταση εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ χορογράφος Βάσω Γιαννακοπούλου μάς καλεί να εισβάλουμε στον προσωπικό χώρο ενός άνδρα12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b