MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Δανάη Ακριβιάδου μίλησε για τον τρόμο που έζησε στη Νέα Σμύρνη -Το μήνυμά της στις γυναίκες

Σε συνέντευξη της στο #Jenny.gr, η Δανάη Ακριβιάδου μίλησε για το περιστατικό στην Νέα Σμύρνη που πριν από έξι μήνες είχε σοκάρει το πανελλήνιο και είχε ξυπνήσει άσχημες μνήμες σε πολλές γυναίκες.

photo credits: Χρήστος Λώλος
photo credits: Χρήστος Λώλος
Monopoli Team

Είναι βράδυ. Γύρω στις 00.30. Για περίπου πέντε λεπτά η Δανάη Ακριβιάδου θα ζήσει τον τρόμο. Ξανά. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή της – και ελπίζουμε η τελευταία – που κάποιος «άρρωστος» έχει κινηθεί προς το μέρος της, θέλοντας να εξαπολύσει τα ζωώδη ένστικτά του.

Η Δανάη τρέχει γρήγορα και καταφέρνει να κλείσει την εξώπορτά της. Εκείνος εκεί. Απ’ έξω, με τα χέρια του κολλημένα στην πόρτα της και το μόριό του να βγαίνει από το φερμουάρ του παντελονιού.

Η Δανάη κλείνεται στο σπίτι της. Και δεν μπορεί να βγει απ’ αυτό. Βυθίζεται μέσα στο σκοτάδι. Όχι το δικό της. Σ’ αυτό που η κοινωνία, τα στερεότυπα, η πατριαρχία, το μεγάλωμα των αγοριών έχουν φροντίσει να καλύψει τα πάντα, ακριβώς σαν να βρισκόμαστε μέσα σε μια μαύρη τρύπα.

Σήμερα, περίπου έξι μήνες από εκείνο το περιστατικό που μας σόκαρε όλους, η Δανάη Ακριβιάδου είναι εδώ, πιο δυνατή από ποτέ και μέσω του Jenny.gr απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες: «Μη σκέφτεστε τι θα βάλετε, δεν φταίτε εσείς».

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b