MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου.

Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (Kingsman: The Golden Circle)
Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (Kingsman: The Golden Circle)
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 64 Σεζόν 2: Η Αλίκη, η Εύα και η Αλεξάνδρα περνάνε ώρες αγωνίας μετά την απαγωγή του Άρη.Την ίδια ώρα, ο Άρης και ο Ιάσωνας ρισκάρουν, προσπαθώντας να δραπετεύσουν. Η Αθηνά είναι ευτυχισμένη κοντά στο Στέφανο, αγνοώντας την αλήθεια και τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Δημήτρης έχει τα δικά του σχέδια, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει και ο κίνδυνος είναι διάχυτος για όλους. Μια επίσκεψη της Σοφίας στο αστυνομικό τμήμα καταλήγει σε μια δυσάρεστη έκπληξη, ενώ η Δάφνη δέχεται έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη που βάζει εκείνη και το Χρήστο σε μεγάλο δίλημμα. Κι ενώ ο χρόνος πιέζει για το Χάρη, η γιαγιά του συγκρούεται με τη Λήδα και το Νικήτα για την αντιμετώπιση της αρρώστιας του. Ο Στέφανος οργανώνει την διαφυγή του, παίρνοντας μαζί του και την Αθηνά.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 54 Σεζόν 1: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας έχουν αναστατώσει τις οικογένειες Κεχαγιά και Λάμπρου ενώ η οικογένεια Γαζή, χαρούμενη, κάνει τραπέζι για να αποχαιρετίσει τον Ρένο. Η Νόρα υποψιάζεται έντονα τον Αντώνη για τη δολοφονία του άντρα της αλλά πολύ γρήγορα θα σιγουρευτεί πώς πίσω από όλα κρύβεται κάποιος άλλος. Η Έλενα γίνεται έξαλλη που ο Μιχάλης έτρεξε στη Λουίζα για να μοιραστεί τη χαρά του ενώ συνεχίζει να τρέμει στην ιδέα ότι θα ξαναεμφανιστεί μπροστά της ο Νώντας. Θέλοντας να έχει ένα “όπλο” απέναντί του, διεκδικεί τα χρήματά της από τον Σπύρο. Εκείνος τη συναντάει και της τα δίνει αλλά δυστυχώς, η συνάντηση θα έχει μάρτυρα. Ο Σπύρος, που έχει καταλάβει ότι η Νόρα είναι έτοιμη να προβεί σε αποκαλύψεις, αποφασίζει να μην της δώσει την επιλογή.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 59 Σεζόν 2: Ο Σάββας είναι αποφασισμένος να παντρέψει την Αλίκη ο κόσμος να… χαλάσει και ο Ηλίας, για πρώτη φορά, συμφωνεί με τον κλεφταπόγονο! Η Καλλιόπη θέλει να μιλήσει στον Κανέλλο, για να τον πείσει να κάνει -έστω- έναν λευκό γάμο για το καλό του χωριού, κι εκείνος καταλήγει πιο μπερδεμένος από ποτέ. Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας. Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο, κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο. Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο. Θα καταφέρει να τον πείσει να πάρει τη μεγάλη απόφαση;

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA
Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 20 Σεζόν 9: Η Βέλη κλείνει τα τριάντα κι αναρωτιέται αν έχει πετύχει τους στόχους της. Ο Άγγελος προσπαθεί να την ενθαρρύνει, αλλά φαίνεται να περνά μια μικρή κρίση ηλικίας… Ο Μηνάς δεν μπορεί να εξηγήσει τη μεταστροφή της Βούλας που, όχι μόνο δεν αντιπαθεί πια τον βοηθό του τον Αλέκο, αλλά τον εκθειάζει διαρκώς!
Έφτασε η ώρα για τη βράβευση του Ηλία. Η Καίτη όμως τον βρίσκει λίγο χλωμό. Τον στέλνει για σολάριουμ και το αποτέλεσμα θα είναι… καυτό. Η Σοφία βρίσκει σπίτι με τον Άλκη, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Γιατί ο Άλκης θέλει μεγάλο σπίτι; Ο Μπάμπης και η Ξένια σπάνε το κεφάλι τους…

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 21 Σεζόν 1: H γέννηση του μωρού πλησιάζει και το σπίτι πρέπει να θωρακιστεί. Ο ειδικός, όμως, που είναι να έρθει για να τους δώσει συμβουλές δελεάζεται από ένα άγνωστο μήνυμα στο κινητό του και αφήνει τον Παύλο στα κρύα του λουτρού. Έτσι, ακόμη μία φορά, αναλαμβάνουν η Νίνα και ο Οδυσσέας, που έχουν μεγαλώσει δύο παιδιά και υποτίθεται πως ξέρουν. Ο Μάκης, πάλι, βλέπει να ανοίγεται μπροστά του η καριέρα που πάντα ονειρευόταν, καθώς η διάσημη Βιβή Καλούμπα τού προτείνει να συνεργαστούν και να ασχοληθούν με την ηρεμιστική μουσική για σκύλους! Και η Πηνελόπη, όμως, βρίσκει την ευκαιρία να παρασύρει την ετοιμόγεννη Δάφνη σε μία νέα εμπειρία, στη θεραπεία της σιωπής μέσω χρωμάτων! Η νέα τάση στον διαλογισμό που έχει συναρπάσει όλο το Βερολίνο αλλά και τη Ρία.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 98 Σεζόν 1: Ο Στάθης προσπαθεί να κάνει την Βασιλική να του ανοιχτεί. Εκείνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η Μυρτάλη, κοιτάζοντας το κουτί με τα αναμνηστικά του πατέρα της, βρίσκει κρυμμένο κάτι που της προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Η Χάιδω βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη του ανθρώπου που έδωσε εντολή να εκτελεστούν η Στέλλα και ο Πέτρος. Η συνέχεια αυτής της ιστορίας προβλέπεται ακόμα πιο αιματηρή. Μια απροσεξία της Βασιλικής, θα την ξεσκεπάσει μπροστά στον Στάθη και την Αρετή, οι οποίοι θα καταλάβουν πως η κόρη τους κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 57 Σεζόν 1: Ο Άγγελος γοητεύεται από τη Στέλλα και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της. Η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πια τη φριχτή αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της και ξεσπά την οργή της στον λάθος άνθρωπο. Θα προδώσει άθελά της ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία; Παράλληλα, η Θοδώρα μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Πέτρου στη Σεμίνα, και θα αντιδράσει απρόβλεπτα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ κανονίζουν μία μικρή απόδραση, την ώρα που μία είδηση σκάει σαν κεραυνός στο χωριό και θα προκαλέσει ερωτηματικά στους κατοίκους. Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα των ερευνών του ντετέκτιβ για την Ανθούλα είναι απρόσμενα, και θα φέρουν τον Άγγελο σε δεινή θέση. Η αστυνομία σφίγγει τον κλοιό ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό, ψάχνοντας το όπλο του φόνου. Θα καταφέρει να τους ξεφύγει ή θα αποδειχτεί ότι είναι πλέον πολύ αργά για εκείνον…;

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 48 Σεζόν 1: Τα νέα σχέδια του Πιπερόπουλου αναγκάζουν τον Παντελή να προσεγγίσει την Ντάντω. Η Μάρω προσπαθεί να σώσει το γιο της και είναι αποφασισμένη για όλα. Η Πελαγία βρίσκεται στο τμήμα, όσο η Σούλα συνεχίζει τις επαφές της με τον Φεγκούδη, και ο Πάρης αδυνατεί να την βοηθήσει εξαιτίας της Τραβιάτας. Οι υποψίες της Διώνης την ωθούν σε δραστικές λύσεις. Ο Μάνος ετοιμάζεται να διαλύσει το γάμο του με την Μαριτίνα και να ακολουθήσει πραγματικά την καρδιά του.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 44 Σεζόν 3: Η κατάσταση στο δικαστήριο βγαίνει εκτός ελέγχου μετά τις αποκαλύψεις της Ελένης και διατάζεται η σύλληψη της. Ο Σαράφης καταφέρνει να βρει μια λύση που θα μπορούσε να τη σώσει. Θα καταφέρουν να την πείσουν ή θα έχει τη μοίρα του Λάμπρου; Ο Ακύλας και ο Λευτέρης θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά τη σχέση του με τη Δρόσω. Εκείνη όμως θα τον ακολουθήσει; Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανοίγουν τα χαρτιά τους και ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα τους προμηνύεται εφιαλτικός… Το σχέδιο του Πέτρου για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου μπαίνει σ’ εφαρμογή προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες.

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 13 Σεζόν 2: Το Πάσχα βρίσκει τον Στέλιο χαρούμενο για την πρόσληψή του κι όλους τους άλλους μέσα στα νεύρα. Η Νανά το ‘χει ρίξει στο ποτό και δεν έχει όρεξη για τίποτα, η Μαίρη έχει πελαγώσει στη δουλειά, με τον διορισμό του Στέλιου, ο Αντώνης είναι κατάκοπος από την οικοδομή, η Ελπίδα έχει παράπονα από τον φωτογράφο στο φωτορομάντζο και ο Άγγελος με τους φίλους του αποφασίζουν να κάνουν «βρώμικη απεργία». Εν τω μεταξύ η Αντιγόνη χάνει το σκουλαρίκι της και το βρίσκει η Μαίρη στο σπίτι του Αντώνη ενώ ο κυρ Νίκος καταρρέει στο περίπτερο κι όλη η γειτονιά αναστατώνεται.

Ταινίες

21:00 Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (Kingsman: The Golden Circle) στο STAR
Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (Kingsman: The Golden Circle)

Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (Kingsman: The Golden Circle)

Κατασκοπευτική κωμική περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Τζεφ Μπρίτζες, Έλτον Τζον

Υπόθεση: Όταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι…

21:00 Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission Impossible III) στο ΣΚΑΪ
Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission Impossible III)

Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission Impossible III)

Ξένη ταινία δράσης παραγωγής 2006. Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Άμπραμς

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Μισέλ Μόναχαν, Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν

Υπόθεση: Ο Ίθαν Χαντ έχει πια αποσυρθεί από επικεφαλής της Ομάδας Επικίνδυνων Αποστολών και ασχολείται με την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων. Όλα θα αλλάξουν όταν ο Μασγκρέιβ, επικεφαλής των Επιχειρήσεων Επικίνδυνων Αποστολών, θα έρθει σε επαφή μαζί του για να του αναθέσει μια ακόμα αποστολή: τη διάσωση της Λίντσεϊ Φάρις, βετεράνου πράκτορα και μέντορα του Χαντ, που έχει πέσει θύμα απαγωγής στο Βερολίνο από τον Όουεν Ντέβιαν, διαβόητο έμπορο όπλων.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Κόπτικες Μούμιες της Αντινοόπολης στο COSMOTE HISTORY HD
Κόπτικες Μούμιες της Αντινοόπολης στο COSMOTE HISTORY HD

Κόπτικες Μούμιες της Αντινοόπολης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ιταλικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία: Τζάκι Μπαστίντ

Υπόθεση: Στις αρχές του 20ού αιώνα, ο αρχαιολόγος Αλμπέρ Γκαγιέ έκανε μια σπουδαία ανακάλυψη στην Αντινοόπολη της Αιγύπτου: μούμιες και αντικείμενα των πρώτων Κοπτών χριστιανών. 100 χρόνια μετά, μια μελέτη ρίχνει φως στον τρόπο ζωής τους.

23:00 Όταν Ερωτεύονται οι Θεοί στο COSMOTE HISTORY HD
Όταν Ερωτεύονται οι Θεοί στο COSMOTE HISTORY HD

Όταν Ερωτεύονται οι Θεοί στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Cosmolive Productions (2012). Σκηνοθεσία: Αντώνης Γασπαρινάτος

Υπόθεση: Τρία νησιά του Ιονίου πρωταγωνιστούν σε μια περιήγηση φυσικής ομορφιάς, ανθρώπινης επέμβασης και θεϊκών διαπλοκών. Ένα ντοκιμαντέρ για τη μυθολογία και τον έρωτα, με τη συμμετοχή του κορυφαίου μαθηματικού Αθανασίου Φωκά.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

14:50 Ο Απίθανος Κύριος Φοξ (Fantastic Mr. Fox) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Ο Απίθανος Κύριος Φοξ (Fantastic Mr. Fox)

Ο Απίθανος Κύριος Φοξ (Fantastic Mr. Fox)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον

Ακούγονται: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μέριλ Στριπ, Μπιλ Μάρεϊ

Υπόθεση: Ο κύριος Φοξ, μια παμπόνηρη αλεπού με ‘μακριά χέρια’, μπαίνει στο στόχαστρο μιας ομάδας εξαγριωμένων αγροτών, που πλήττονται από τις νυχτερινές επιδρομές του κι αποφασίζουν να τον εξοντώσουν… Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

22:00 Σύγκρουση στον Πράσινο Βάλτο (Tombstone) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Σύγκρουση στον Πράσινο Βάλτο (Tombstone)

Σύγκρουση στον Πράσινο Βάλτο (Tombstone)

Γουέστερν αμερικανικής παραγωγής (1993). Σκηνοθεσία: Τζορτζ Π. Κοσμάτος, Κέβιν Τζαρ

Παίζουν: Κερτ Ράσελ, Βαλ Κίλμερ, Σαμ Έλιοτ

Υπόθεση: Το σχέδιο του Γουάιατ Ερπ να βρει γαλήνη στο Τόμπστοουν της Αριζόνα ναυαγεί, όταν μια συμμορία εμφανίζεται στο προσκήνιο. Χωρίς άλλη επιλογή, ο σερίφης παίρνει το όπλο του κι επιβάλλει το νόμο σε μια μάχη που έμεινε στην ιστορία.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Power Of The Dog (Η Εξουσία Του Σκύλου)
The Power Of The Dog (Η Εξουσία Του Σκύλου)

The Power Of The Dog (Η Εξουσία Του Σκύλου)

Γουέστερν παραγωγής (2021). Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον

Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρστεν Ντανστ, Τζέσι Πλέμονς

Υπόθεση: Ένας αυταρχικός ιδιοκτήτης ράντσου εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιό της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b