MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

House of Gucci: Η συγκλονιστική προετοιμασία της Lady Gaga για τον ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι

Καθώς η παγκόσμια πρεμιέρα του House of Gucci πλησιάζει, η Lady Gaga μίλησε ξανά για τον πολύ απαιτητικό ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι, στο podcast “House of Gucci: Interview Special”.

Monopoli Team

Με το House of Gucci του Ρίντλεϊ Σκοτ να κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη, η Lady Gaga μίλησε για το ρόλο της δολοφονικής Πατρίτσια Ρετζιάνι που υποδύθηκε, στο αποκλειστικό podcast «House of Gucci: Special Interview».

«Οι αρχικές μου σκέψεις για αυτόν τον ρόλο ήταν περίπλοκες», είπε στο podcast. «Πριν ξεκινήσω να διαβάζω το σενάριο, άκουσα ότι πρόκειται για τη Μαύρη Χήρα, τη γυναίκα που σκότωσε τον Μαουρίτσιο Γκούτσι, και σκέφτηκα μέσα μου, «ίσως αυτή να είναι μια ακόμα ταινία για μια σέξι δολοφόνο που είναι χαοτική και ριψοκίνδυνη. Αυτό δεν θα έχει ενδιαφέρον». Μετά όμως διάβασα το σενάριο και συναντήθηκα με τον Ρίντλεϊ Σκοτ».

Και πρόσθεσε: «Ένιωσα έντονα ότι ο τρόπος που την απεικόνιζαν στα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν ενδεικτικός με αυτόν που απεικονίζεται στην ταινία, και πόσο μάλλον με μια νεαρή γυναίκα που ερωτεύτηκε και διαλύθηκε. Για μένα αυτό ήταν το συναρπαστικό».

Η ποπ σταρ μοιράστηκε επίσης τις εμπειρίες της από τη συνεργασία με τον Σκοτ. «Ο Ρίντλεϊ είναι διαφορετικός από οποιονδήποτε έχω δουλέψει ποτέ. Ένιωσα αρκετή εμψύχωση από αυτόν ως γυναίκα, στα γυρίσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο 5o Φεστιβάλ WIFT έρχεται διαδικτυακά, αφιερωμένο στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών12.09.2018

Το προσωπικό τραύμα της Lady Gaga και η μέθοδος Στανισλάφσκι

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η ηθοποιός και τραγουδίστρια δήλωσε ότι εκμεταλλεύτηκε το πραγματικό τραύμα που της είχε αφήσει η σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας της, για να παίξει τον ρόλο. Συγκεκριμένα, βασίστηκε στην τεχνική υποκριτικής Στανισλάφσκι, η οποία περιλαμβάνει την επανεξέταση αισθητικών αναμνήσεων, από ένα έντονο προσωπικό συναισθηματικό γεγονός.

«Βίωσα ξανά τον πόνο που ένιωσα από την επίθεση, όταν ήμουν ακόμα νέα κοπέλα, αισθάνθηκα ότι με αφήνουν πίσω οι άνθρωποι που αγαπώ, ότι αισθάνομαι παγιδευμένη που δεν μπορώ να βγω σε έναν κόσμο που αγαπώ. Πήρα αυτόν τον πόνο και της τον έδωσα» δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίντλεϊ Σκοτ διαφωνούσε με αυτή την τεχνική.

Η Lady Gaga ως Patrizia Reggiani, πηγή: Instagram (@theguccimovie)

Η Lady Gaga ως Patrizia Reggiani, πηγή: Instagram (@theguccimovie)

Επεκτείνοντας μάλιστα τους προηγούμενους ισχυρισμούς της ότι ζούσε όπως ο χαρακτήρας της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, εξήγησε: «Διαλυόμουν συναισθηματικά, όπως διαλύθηκε και η Πατρίτσια. Όταν λέω ότι δεν έβγαινα από τον ρόλο μου, κάποιες φορές δεν το έκανα από επιλογή».

Ο ρόλος ήταν προφανώς πολύ κουραστικός και η ηθοποιός περιέγραψε πως, τις περισσότερες μέρες έκανε εμετό λόγω «άγχους, κούρασης, τραύματος, εξάντλησης, αφοσίωσης και αγάπης… Ξυπνάς, κάνεις εμετό. Πηγαίνεις στο πλατό, ξανά εμετός».

Ωστόσο, η Gaga πρόσθεσε ότι αισθάνεται «ανασφαλής» όταν συζητά τις εμπειρίες της στα γυρίσματα του House of Gucci. «Αισθάνομαι νευρική γιατί ο κόσμος θα υποθέσει ότι μεγαλοποιώ ένα συγκεκριμένο είδος υποκριτικής», είπε.

Το House of Gucci – ο πρώτος σημαντικός ρόλος της Gaga μετά το A Star Is Born, που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου – θα φτάσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου.

Το τρέιλερ του podcast
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Ολυμπίας: Επιστρέφει σε phygital εκδοχή με εκπροσώπηση-ρεκόρ από 70 χώρες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b