MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Cold Pursuit
Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1
σειρά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 28 Σεζόν 2: Η Τούλα μαθαίνει τα ταπεινά κίνητρα που οδήγησαν τον Σίμο στην πρόταση γάμου και γίνεται έξαλλη. Η Καλλιόπη, όμως, την ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του Ηλία και η Τούλα -ως εκ θαύματος- κάνει στροφή 180 μοιρών και λέει το μεγάλο «ναι»! Τα εκατομμύρια του Θοδωρή και του Τζώρτζη απ’ ό,τι φαίνεται έμειναν στην… οικογένεια, αφού πίσω από την εξαφάνισή τους βρίσκεται η Μυρτώ. Ο Παναγής αποκαλύπτει στη Φένια μια σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με την Κατερίνα κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Ο παπα-Νώντας πίνει μερικά ποτηράκια παραπάνω και καταλήγει να εξιστορεί τα βάσανά του ξαπλωμένος στα γόνατα της Βαλέριας. Τι κρύβει τόσο καιρό ο στριφνός ιερέας; Θα καταφέρουν οι Ιταλοί να τον εκβιάσουν με όσα τους αποκάλυψε άθελά του ή… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά;

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
σειρά

Ήλιος

Επεισόδιο 33 Σεζόν 2: Η εξαφάνιση του Δημήτρη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Η Αλίκη καταρρέει και νιώθει υπεύθυνη, θεωρώντας πως ο χωρισμός τους μπορεί να επηρέασε την ψυχραιμία του Δημήτρη στη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε. Η Αθηνά έχει δρομολογήσει κάθε μέσον και τρόπο προκειμένου να βρεθεί. Κάθε νέο στοιχείο, όμως, φέρνει περισσότερη ανησυχία για την τύχη του Δημήτρη. Η ξαφνική εμφάνιση της Δάφνης χωρίς το μωρό προκαλεί στον Χρήστο φόβο και οργή. Δεν την πιστεύει, ενώ εκείνη τον ικετεύει να μην την παραδώσει στην αστυνομία προτού βρουν και πάρουν πίσω το μωρό απ’ αυτούς που της το άρπαξαν.

Η Αλεξάνδρα, τρομοκρατημένη με την απόπειρα εναντίον της, ζητά τη βοήθεια του Στέφανου. Κι ενώ ο Χρήστος ψάχνει με τους άλλους για τον Δημήτρη, μαθαίνει την εμπλοκή του Νικήτα στην υπόθεση της Δάφνης. Η αλήθεια φτάνει και στην Λήδα, η οποία απογοητεύεται για ακόμη μια φορά. Όμως θα ξαφνιαστεί περισσότερο, όταν ο Αντώνης της ομολογήσει πως εκείνος πρώτος έκρυψε και βοήθησε την Δάφνη… Και ενώ όλοι ψάχνουν τον Δημήτρη, εκείνος δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον εαυτό του…

20:00 Άσε μας ρε μαμά στον ALPHA
σειρά

Άσε μας ρε μαμά

Επεισόδιο 21 Σεζόν 1: Η ατυχία της Τζοβάνας γυρνάει υπέρ της, εκείνη όμως δεν είναι ευχαριστημένη. Τι θα πει ο κύκλος της για αυτήν την ανορθόδοξη εμφάνιση που είχε; Ο Άρης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η Δανάη του ζήτησε να χωρίσουν. Η ημέρα του γάμου της Έλλης με το Δημήτρη έφτασε. Όλοι βρίσκονται υπ’ ατμών με τις ετοιμασίες, αλλά μια σειρά από ατυχίες επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες της Έλλης πράγμα που της δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος. Επιπρόσθετα, μια ανακάλυψη στο δωμάτιο του Δημήτρη θα την ταράξει και θα έχει σαν αποτέλεσμα να την κατακλύσουν αμφιβολίες για τη σχέση του Δημήτρη με τη Ρωξάνη λίγο πριν πάει στην εκκλησία.

21:00 Σασμός στον ALPHA
σειρά

Σασμός

Επεισόδιο 32 Σεζόν 1: Η Καλλιόπη βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Ο Διονύσης προχωράει στην παράδοση των αρχαίων, έχοντας μπλέξει για άλλη μία φορά, τον Κώστα, αλλά η αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση.
Ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σεμίνα για μία ακόμη φορά καλώντας τη στο μαγαζί που θα παίζει μουσική. Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Τον Νικηφόρο όμως τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Τζένη του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα στον Καναδά, στους γονείς της και περιμένει με αγωνία την απόφαση της. Τόσο ο Αστέρης, όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του… μέχρι στιγμής. Η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μαθαίνει το φύλο του μωρού. Ένα ατύχημα όμως θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια και το παιδί.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
σειρά

Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 58 Σεζόν 1: Η οργή τυφλώνει τη Χάιδω, η οποία μπαίνει στο γραφείο του Πέτρου, τα κάνει όλα άνω κάτω, και βρίσκει επιπρόσθετες αποδείξεις ότι ο άντρας της είχε παράνομη σχέση με άλλη γυναίκα. Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά και της ζητά πάλι να τον ξελασπώσει, αυτή όμως του δείχνει ότι δεν τον φοβάται πια. Η Αναστασία συναντά τη Μυρτάλη και της χαρίζει ένα παλιό κειμήλιο της μητέρας της. Οι Καπερνάροι δέχονται απρόσμενη επίσκεψη μέσα στη νύχτα και αναστατώνονται, καθώς νομίζουν ότι έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι. Ο Στέφανος συναντά τη Μυρτάλη για να συζητήσουν κάτι που αφορά τη Βασιλική κι αμέσως βγαίνουν στην επιφάνεια τα έντονα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Στο μεταξύ, η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Αρετή γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και την πνίγουν οι τύψεις και η ζήλια. Σε παράκρουση βρίσκεται η Χάιδω, η οποία ζητά από τον Πότη να της αποκαλύψει ποια ήταν η ερωμένη του άντρα της.

21:00 Έρωτας με διαφορά στο STAR
σειρά

Έρωτας με διαφορά

Επεισόδιο 20 Σεζόν 2: Ο Κωστής και η Ζέτα αναγκάζονται να ενημερώσουν τη Μάρω και τα παιδιά ότι η Ελβίρα έχει σχέση με τον Χρήστο, όπως και ο Φίλιππος με τη Ναταλία. Η Ζέτα και η Φαίη καταφέρνουν να ξαναστήσουν το spa, έχοντας ανακαλύψει τα περισσότερα κλοπιμαία στο Μοναστηράκι. Η Πηνελόπη φέρνει στο σπίτι τη φίλη της, την Αρετή, που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή της. Αυτό γίνεται αφορμή να γνωριστεί η Ζέτα με τον πατέρα της Αρετής, τον Γρηγόρη, ο οποίος συμπτωματικά κατασκευάζει μια σειρά προϊόντων που χρησιμοποιούν στο spa.

Η Μαριάννα στέλνει ένα ψεύτικο mail και κανονίζει μια συνάντηση ανάμεσα στη Μάρω και στον Πέρη. Όταν εκείνος έρχεται και η Μάρω τον αντικρίζει ξαφνικά μπροστά της, αρχικά θυμώνει, αλλά τελικά η έκβαση της συνάντησής τους είναι πολύ καλή. Η διαφήμιση τού Χρήστου γνωρίζει θριαμβευτική επιτυχία και ο ίδιος γίνεται αναγνωρίσιμη περσόνα. Η Ελβίρα και ο Φίλιππος αποφασίζουν να πάνε στο δικαστήριο για την έκδοση του διαζυγίου τους. Ο Κωστής τσακώνεται με τη μητέρα του, διότι δεν μπορεί να χωνέψει τον δεσμό της με τον Φίλιππο. Η Μελίνα, μια κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έρχεται από την Αυστραλία, αναζητώντας τον Στέλιο.

22:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1
σειρά

Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 22 Σεζόν 1: Η Πελαγία καταφθάνει μαζί με τη Μάρω στην εταιρία του Φεγκούδη για να πιάσει δουλειά ενώ τα σχέδια της Μαριτίνας για να ζητήσει συγνώμη από τον Μάνο ανατρέπονται όταν βρίσκει την Τόνια να εργάζεται ως νταντά στο σπίτι του Φεγκούδη. Η Σούλα αποφεύγει το στενό μαρκάρισμα του Λουδοβίκου και η Μάρω συνειδητοποιεί ποια είναι η γυναίκα στο σκίτσο του Χρύσανθου. Η Τόνια αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Ντάντω τον πόνο που την βαραίνει.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
σειρά

Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 19 Σεζόν 3: Η Αντιγόνη συνεχίζει το σχέδιο του ζεύγους Σεβαστού. Θα καταφέρει να αντιστρέψει τη δίκη η κατάθεσή της; Όλοι βρίσκονται σε αγωνία για το επικείμενο αποτέλεσμα του δικαστηρίου. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει απ’ τη χώρα και προβαίνει σε μια απρόσμενη κίνηση που θα αλλάξει τη σχέση του με την Ασημίνα… Ο Λάμπρος συνεχίζει την παράνομη αλληλογραφία με την Ελένη και προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ τις έρευνες της. Η Ζωή βρίσκεται εγκλωβισμένη καθώς η Αιμιλία ανακαλύπτει τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Θα την στηρίξει ή θα την προδώσει στον Ακύλα; Μια κίνηση του Ζάχου θα εξοργίσει την Ελένη… Στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου τα σχέδια της Ελένης, κινδυνεύουν, ν’ αποκαλυφθούν.

Ταινίες

22:15 Ψυχρή Καταδίωξη (Cold Pursuit) στο STAR
σειρά

Ψυχρή Καταδίωξη (Cold Pursuit)

Ταινία δράσης βρετανικής, νορβηγικής, κινεζικής, καναδικής, αμερικανικής, γαλλικής συμπαραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Χανς Πίτερ Μόλαντ

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Λόρα Ντερν, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Έμμυ Ρόσουμ, Τομ Μπέιτμαν

Υπόθεση: Ο Νελς είναι ένας ήσυχος και εργατικός άνδρας, που ζει με τη γυναίκα του και εργάζεται ως οδηγός οχήματος καθαρισμού χιονιού. Η τραγική δολοφονία του γιου του από έναν βαρώνο ναρκωτικών, αναγκάζει τον Νελς να εγκαταλείψει την ήρεμη ζωή του. Χωρίς να έχει τίποτα να χάσει πια και οδηγούμενος από την ανεξέλεγκτη οργή του, θα μετατραπεί σε έναν ψυχρό εκτελεστή, στην προσπάθειά του να διαλύσει το καρτέλ, που ευθύνεται για το θάνατο του γιου του.

22:30 Fury στο MEGA
ταινία

Fury

Πολεμική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγερ

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Σάια ΛαΜπέφ, Λόγκαν Λέρμαν, Μάικλ Πένια, Τζέισον Άιζακς, Σκοτ Ίστγουντ

Υπόθεση: Απρίλιος 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ένας σκληροτράχηλος λοχίας ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, μέσα στη διαλυμένη, αλλά επίμονη Γερμανία, έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα τανκ με πενταμελές πλήρωμα. Με αριθμητικό μειονέκτημα, ελάχιστα πολεμοφόδια και σέρνοντας μαζί τους έναν νεοσύλλεκτο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, η ομάδα, κόντρα στις πιθανότητες, διαθέτει τον ηρωισμό, για να δώσει την τελευταία της μάχη στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας. Ένα πολεμικό δράμα, που με ξεκάθαρο και κυνικό τρόπο αναδεικνύει την σκληρότητα του πολέμου, μια τόσο σκληρή, βίαιη και σημαδιακή εμπειρία για τους στρατιώτες κι όχι μόνο.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Ο Βρόμικος Πόλεμος του Μουσολίνι στο COSMOTE HISTORY HD
ντοκιμαντέρ

Ο Βρόμικος Πόλεμος του Μουσολίνι

Ντοκιμαντέρ ιταλικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Τζιοβάνι Ντονφραντσέσκο

Υπόθεση
: Επέτειος 28ης Οκτωβρίου’. Στις 16 Φεβρουαρίου του 1943, ο ιταλικός στρατός κατοχής προέβη στη μαζική εκτέλεση των ανδρών του χωριού Δομένικο, στους πρόποδες του Ολύμπου. Το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να ρίξει φως στο τραγικό αυτό γεγονός του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

22:00 Ελληνοϊταλικός Πόλεμος: ‘Με το Χαμόγελο στα Χείλη’ στο COSMOTE HISTORY HD
ντοκιμαντέρ

Ελληνοϊταλικός Πόλεμος: ‘Με το Χαμόγελο στα Χείλη’

Ντοκιμαντέρ, παραγωγή Cosmote TV και White Fox (2017) Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Υπόθεση: ‘Επέτειος 28ης Οκτωβρίου’. Μια αναδρομή σε μια απ’ τις σημαντικότερες περιόδους της ιστορίας μας: τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο και την επακόλουθη Ιταλική Κατοχή. Μαρτυρίες κι αρχειακό υλικό φωτίζουν τα γεγονότα και μας ‘συστήνουν’ τους πρωταγωνιστές τους.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Τη Νύχτα που Χάθηκαν τα Αστέρια (The Round Up) στο COSMOTE CINEMA 1HD
ταινία

Τη Νύχτα που Χάθηκαν τα Αστέρια (The Round Up)

Ιστορική ταινία, γαλλικής, γερμανικής και ουγγρικής παραγωγής (2010) Σκηνοθεσία: Ρόουζ Μπος

Παίζουν: Ζαν Ρενό, Μελανί Λοράν, Γκαντ Ελμαλέχ

Υπόθεση: Αφιέρωμα: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στο σινεμά. Η πραγματική ιστορία της επιχείρησης συγκέντρωσης χιλιάδων Εβραίων στο ποδηλατοδρόμιο του Παρισιού με σκοπό τη μεταφορά τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης το 1942.

22:00 Wendy Williams: The Movie στο COSMOTE CINEMA 2HD
ταινία

Wendy Williams: The Movie

Βιογραφία αμερικάνικης παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Ντάρεν Γκραντ

Παίζουν: Σιέρα Πέιτον, Μορόκο Ομάρι, Ντόνι Λούκας

Υπόθεση: Χάρη στην εκκεντρική προσωπικότητά της και τις σκανδαλοθηρικές εκπομπές της, η Γουέντι Γουίλιαμς αποτελεί αγαπημένη Αμερικανίδα παρουσιάστρια. Αυτή τη φορά, οι προβολείς στρέφονται στην ίδια και η ιστορία της ζωής της ξετυλίγεται.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Το Καταφύγιο (The Lodge)
ταινία

Το Καταφύγιο (The Lodge)

Ταινία τρόμου αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Βερόνικα Φραντς, Σέβεριν Φιάλα

Παίζουν: Ράιλι Κιό, Τζέιντεν Μαρτέλ, Ρίτσαρντ Άρμιρατζ

Υπόθεση: Αποκλεισμένη με τα δύο παιδιά του αρραβωνιαστικού της σε ένα απομονωμένο σπίτι, μια γυναικά στοιχειωμένη από το παρελθόν υποψιάζεται ότι έχει πέσει σε μια τρομερή παγίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑReconstitution: Έκθεση με έργα του Βαλέριου Καλούτση στην A. Antonopoulou Art12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b