MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Coffee Island: Ο Kunjin είναι ο 25ος Microfarm Project καφές που μόλις έφτασε από την Papua New Guinea

100% Specialty Arabica, με ένα πολύπλοκο αρωματικό προφίλ από δαμάσκηνο, κακάο, περγαμότο, μήλο, είναι ένα ανεπανάληπτο γευστικό αποτέλεσμα μιας συλλογής από σοδειές μικροκαλλιεργητών και σας περιμένει στα καφεκοπτεία Coffee Island.

Monopoli Team

Η σειρά των Microfarm Project συνεχίζεται με άλλον έναν σπάνιο καφέ να καταφτάνει στα καφεκοπτεία της Coffee Island για να σας χαρίσει μια ακόμα σπάνια γευστική εμπειρία.

O 25ος κατά σειρά – Microfarm Project, λέγεται Kunjin και έχει τις ρίζες του στην Papua New Guinea.

Αυτό που κάνει τον Kunjin να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για μια συλλογή από σοδειές μικροκαλλιεργητών. Έτσι έχει προκύψει και το όνομα του. Kunjin ονομάζονται όλοι οι καφέδες που επεξεργάζονται στον ομώνυμο κεντρικό μύλο της φυτείας που βρίσκεται στην κοιλάδα Wahgi. Εκεί συγκεντρώνονται οι σοδειές όλων των αγροτών, γίνεται προσεκτική διαλογή και στη συνέχεια πλένονται και στεγνώνουν σε μουσαμάδες για τρεις έως έξι ημέρες.

Η επεξεργασία αυτή, είναι που χαρίζει στον Kunjin ένα γεμάτο σώμα και μία ευχάριστη, γλυκιά επίγευση. 100% Specialty Arabica και με ένα πολύπλοκο αρωματικό προφίλ που κρύβει δαμάσκηνο, κακάο, περγαμότο και μήλο, ο νέος Microfarm Project είναι άλλος ένας σπάνιος καφές που μόλις έφτασε στα καφεκοπτεία της Coffee Island.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε στέκια της πόλης για τους λάτρεις του καλού καφέ12.09.2018

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσετε άλλη μια γεύση που δεν θα ξανά υπάρξει σε ένα κατάστημα της Coffee Island, ή παραγγέλνοντας  μέσω του www.coffeeIsland.gr  ή το My Coffee Island APP.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b