MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου.

ταινία
Σε ρηχά νερά
Monopoli Team

Σειρές

18:40 Το αύριο μας ανήκει στο MEGA
σειρά

Το αύριο μας ανήκει

Επεισόδιο 27 Σεζόν 1: Ο Μάνος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη. Ο Λευτέρης και η Στέλλα τον ανακρίνουν προσπαθώντας να μάθουν γιατί βρέθηκαν στα χέρια του τα ματωμένα ρούχα και η ταυτότητα του Ορέστη. Η Λιάνα μαθαίνει για τη σύλληψη του Μάνου και τρέχει κοντά του για να του συμπαρασταθεί. Ο Κωστής αποφεύγει την Κορίνα για τις ψευδείς κατηγορίες της εναντίον της Φανής. Ο Πασχάλης καλείται να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση του Ορέστη. Η Σοφία προσπαθεί να εξηγήσει στα παιδιά της πόσο θλιμμένη είναι μετά την εξαφάνιση του Ορέστη.

18:45 Μόλις χθες στο ΣΚΑΪ
σειρά

Μόλις χθες

Επεισόδιο 17 Σεζόν 1: Η κατάσταση ανάμεσα στη Λουίζα και τον Μιχάλη περιπλέκεται ακόμα περισσότερο έπειτα από το φιλί τους, ενώ η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από ένα τυχαίο γεγονός. Η Νόρα συναντιέται με τον Σταύρο για να φάνε μαζί και περνάει μια όμορφη βραδιά, που θα ήθελε να επαναληφθεί. Ο Αντώνης ζητάει κι άλλο χρόνο από τη Μαρία, όσο ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1
σειρά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 22 Σεζόν 1: Η απόπειρα του Παναγή και της Κατερίνας να στριμώξουν τον απαγωγέα πηγαίνει… κατά διαόλου. Ο Θοδωρής και ο Τζώρτζης αναζητούν τρόπους για να τους σώσουν, αλλά δεν έχουν και πολλές επιλογές. Λύση απελπισίας ο Κανέλλος, που έχει για βοηθούς του στην έρευνα την Αλίκη και τη Φένια, και ο παπάς που έχει για βοηθούς του σε όλα την προσευχή και το… μπινελίκι.
Η Φιλιώ αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Ηλία, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την ώρα που η Καλλιόπη πιάνει, για ακόμη μια φορά, τη Βαλέρια να ψεύδεται ασύστολα. Η Αγγέλα κλαίει με μαύρο δάκρυ, αφού το τραγούδι της έχει πάει άκλαφτο και ο Παναγής ετοιμάζεται να επιτεθεί ξανά στον απαγωγέα ελπίζοντας πως… ο επιμένων νικά. Την ίδια ώρα, ο Σάββας, ρίχνει στο τραπέζι έναν εκβιασμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Τζίμη. Θα καταφέρει να τον στριμώξει και να πάρει τα λεφτά της απαγωγής;

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
σειρά

Ήλιος

Επεισόδιο 27 Σεζόν 2: Η Έλσα βρίσκεται δολοφονημένη και η Μαργαρίτα κατηγορεί ανοιχτά την Αλίκη. Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται την Αλεξάνδρα. Ο Μιχάλης βρίσκει στα αρχεία που του έδωσε ο Δημήτρης τη φωτογραφία της Αλίκης από το βράδυ του φόνου του Βολίδη και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Στέφανος βοηθάει την αστυνομία να συλλάβει τον Φάνη, όμως αυτός τους απειλεί με μια αποκάλυψη που θα τους βάλει όλους σε κίνδυνο και σε μπελάδες. Η έρευνα για το θάνατο της Έλσας συνεχίζεται με τον Δημήτρη να ψάχνει στοιχεία και την Αλεξάνδρα να έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

21:00 Σασμός στον ALPHA
σειρά

Σασμός

Επεισόδιο 27 Σεζόν 1: Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας. Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη. Η εγκυμοσύνη της Στέλλας αποκαλύπτεται στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
σειρά

Η Γη της Ελιάς

Επεισόδια 50 & 51α Σεζόν 1: Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας, στην Αθήνα, αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο τις υποψίες τής Αντιγόνης σχετικά με τον… πατέρα της. Ο Μάνος αποκλείει το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Ισίδωρος, αφού δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να έχει εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν.

Η Αθηνά κάνει παρατήρηση στον Δημήτρη για το γεγονός ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του και εκείνος την αντιμετωπίζει επιθετικά. Η μέρα του δικαστηρίου φτάνει και ανακοινώνεται η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα απειλεί τον Αλέξη πως, αν δεν εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Η Ιουλία έχει ενθουσιαστεί με την πιθανότητα επανεμφάνισης του Ιάκωβου, παρόλο που εκείνος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Η Χάιδω ξεκαθαρίζει στη Μέλπω πως δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή του Λυκούργου και οι δύο γυναίκες μαλώνουν. Η Ευτυχία εξακολουθεί να αποφεύγει τον Αποστόλη, ενώ την ίδια ώρα ο Ανέστης την έχει σε στενό μαρκάρισμα με σκοπό να κερδίσει μια ακόμα ευκαιρία.

22:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1
σειρά

Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 17 Σεζόν 1: Η Τόνια δέχεται την πρόταση του Φεγκούδη να εργαστεί ως νταντά του μικρού Μπάμπη και ο Μάνος φτάνει με βαριά καρδιά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου τον περιμένει η Μαριτίνα. Η Σούλα κάνει ένα απρόσμενο δώρο στην Τόνια για να της απαλύνει τον πόνο και η Μάρω αποφασίζει να εμφανιστεί η ίδια στο εργοστάσιο και να αυτοπροταθεί για στέλεχος στην παλιά θέση του γιου της. Η Ντάντω εκπαιδεύει τη Διώνη στα νυφιάτικα έθιμα και ο Χρύσανθος αναλαμβάνει να σώσει τον Μάνο από την παγίδα που του έχει στήσει ο Πιπερόπουλος.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
σειρά

Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 14 Σεζόν 3: Η Ελένη με σκοπό να προστατεύσει τον Λάμπρο ενημερώνει τον Πέτρο και τον Άγγελο για το γράμμα που της έστειλε και οργανώνουν μια ιδιότυπη ομάδα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους, πως η ασφάλεια δολοφόνησε τον αδερφό του Πέτρου αλλά και τους συντρόφους του. Ο Κυριάκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα επισκεφθεί τον Μπάμπη αλλά οι υπόλοιποι έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους για τη μεγαλοψυχία του Ακύλα, γεγονός που θα φέρει κι άλλες αναταράξεις.

Ο Λευτέρης ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να ενοχοποιήσει τον Ακύλα για τη δίωξη του Λάμπρου. Στη Λέρο καταφθάνει ο Ταξίαρχος Σκαφάς για επιθεώρηση αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια που έχει να κάνει με τον Κωνσταντή. Στη δίκη, ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις ενώ η σύλληψη ενός άντρα, θα τον φέρει ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταδίκη του…

23:00 Τα καλύτερα μας χρόνια ΕΡΤ1
σειρά

Τα καλύτερα μας χρόνια

Επεισόδιο 7 Σεζόν 2: Η Μαίρη έχει αναστατωθεί μπροστά στις προοπτικές που της ανοίγει η γνωριμία της με τη Ναντίν κι ο Στέλιος ανυπομονεί να χτιστούν τα διαμερίσματα στο Ζούμπερι. Ο Άγγελος είναι με το πόδι στον γύψο, αλλά αυτό δεν σταματά τον ενθουσιασμό του για την πρώτη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Ενώ όλη η γειτονιά μαζεύεται στο Αντωνοπουλαίικο για «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου», ο Στέλιος δεν εμφανίζεται, καθώς η δουλειά, αλλά και η ζωή του, παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή.

Ταινίες

21:00 Επιχείρηση Φινάλε (Operation Finale) στο Open
ταινία

Επιχείρηση Φινάλε (Operation Finale)

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Κρις Βάις

Παίζουν: Όσκαρ Άιζακ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μέλανι Λόρεντ, Νικ Κρολ, Λιόρ Ραζ

Υπόθεση: Δεκαπέντε χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Μοσάντ, η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ, πληροφορείται ότι ο Άντολφ Άιχμαν, γνωστός εγκληματίας πολέμου και ένας από τους εμπνευστές του Ολοκαυτώματος, ο οποίος θεωρούνταν μέχρι τώρα νεκρός, στην πραγματικότητα ζει και βρίσκεται στην Αργεντινή με το όνομα Κλέμεντ. Η μυστική επιχείρηση που θα στήσουν, έχει σκοπό να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης, κάτι που θα αποδειχθεί πιο δύσκολο, από όσα αρχικά πίστευαν…

22:00 Ευλογημένη Τρέλα στην ΕΡΤ2
ταινία

Ευλογημένη τρέλα

Κωμωδία, ιταλικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Κάρλο Βερντόνε

Παίζουν: Κάρλο Βερντόνε, Ιλένια Παστορέλι, Μαρία Πία Καλτσόνε, Λουκρέζια Λάντε ντε λα Ροβέρε

Υπόθεση: Όταν ο θρήσκος και αφοσιωμένος στον γάμο του, Γκουλιέλμο, χωρίζει, τότε αρχίζει μια τρέλα αλά Ιταλικά. Ο Γκουλιέλμο ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με θρησκευτικά είδη, θρήσκος και πιστός στον γάμο του, εγκαταλείπεται μετά από 25 χρόνια γάμου από τη σύζυγό του. Τη μελαγχολική και βαρετή καθημερινότητά του θα αναστατώσει η νέα ενθουσιώδης και «θορυβώδης» υπάλληλός που προσλαμβάνει. Όταν τον πείθει να γραφτεί σε ένα site γνωριμιών προκειμένου να ξεπεράσει τη σύζυγό του Λίντια, η ζωή του θα αναστατωθεί από σωρεία αποτυχημένων ραντεβού και απρόσμενων καταστάσεων.

23:20 Σε ρηχά νερά (The Shallows) στο MEGA

Σε ρηχά νερά (The Shallows)

Ταινία θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Τζομ Κολέ Σερά

Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Όσκαρ Τζενάντα, Άντζελο Τζόσουε, Σεντόνα Λέγκε

Υπόθεση: Η Αμερικανίδα Νάνσι σπουδάζει ιατρική και είναι παθιασμένη με το σερφ, όπως και η μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα. Στην προσπάθεια της να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της, η Νάνσι αποφασίζει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να ανακαλύψει μια μυστική παραλία, στην οποία η μαμά της έκανε σερφ και την ανέφερε συχνά στις συζητήσεις τους. Πράγματι, τα καταφέρνει και παρότι γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι να κάνει σερφ μόνη της, απολαμβάνει ενθουσιασμένη αυτή την μοναδική εμπειρία. Μέχρι που δέχεται επίθεση από έναν λευκό καρχαρία και καταλήγει σοβαρά τραυματισμένη και εγκλωβισμένη σε έναν ύφαλο, μόλις 200 μέτρα από την ακτή, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει εκεί. Στην προσπάθεια της να επιβιώσει, η Νάνσι καταφέρνει να υπερνικήσει τους φόβους της και να ανακαλύψει πόσο δυνατή και εφευρετική είναι. Κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή και αναδεικνύει την δύναμη ψυχής που έρχεται στην επιφάνεια, όταν όλα μοιάζουν να βυθίζονται..

Ντοκιμαντέρ

20:00 Ο Μεγιστάνας: Η Άνοδος του Αριστοτέλη Ωνάση στο COSMOTE HISTORY HD
ντοκιμαντέρ

Ο Μεγιστάνας: Η Άνοδος του Αριστοτέλη Ωνάση

Ντοκιμαντέρ γερμανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Βένγκλερ

Υπόθεση: Κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ο πιο πλούσιος άνδρας του πλανήτη. Μια διεισδυτική ματιά στην προσωπικότητά του, τη σχέση του με τη Μαρία Κάλλας και τον γάμο του με την Τζάκι Κένεντι.

21:00 Στα Φτερά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στο COSMOTE HISTORY HD
Ντοκιμαντέρ

Στα Φτερά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV (2019) Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χατζημαλλής

Υπόθεση: Στην αρχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η αεροπορία ήταν ένα όπλο αμφίβολης αξίας και άγνωστης προοπτικής. Τι ρόλο έπαιξαν οι αεροπορικές μάχες πάνω από την Ελλάδα στην έκβαση του πολέμου;

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

20:15 Wonder Wheel στο COSMOTE CINEMA 2HD
ταινία

Wonder Wheel

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν

Παίζουν: Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζέιμς Μπελούσι

Υπόθεση: Στην Αμερική της δεκαετίας του ’50, η απογοητευμένη από τη ζωή σύζυγος ενός μεσήλικα χειριστή καρουζέλ ερωτεύεται παράφορα έναν γοητευτικό ναυαγοσώστη. Ωστόσο, η αιφνίδια εμφάνιση της θετής κόρης της φέρνει τα πάνω κάτω…

21:00 Ann Rule’s Circle of Deception στο COSMOTE CINEMA 1HD
ταινία

Ann Rule’s Circle of Deception

Ταινία θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Άσλεϊ Γουίλιαμς

Παίζουν: Νταϊάν Νιλ, Τάμο Πένικετ, Ταμάρα Τούνι

Υπόθεση: Η ηρεμία μιας νησιωτικής κοινότητας διαταράσσεται όταν ένας ντόπιος επιχειρηματίας βρίσκεται νεκρός μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα. Αμέσως, η έρευνα ξεκινά κι όλοι είναι ύποπτοι… οι γείτονες, οι πρώην σύζυγοι, ακόμη και οι φίλοι.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Μαύρος καθρέπτης Bandersnatch (Black Mirror Bandersnatch)
ταινία

Μαύρος καθρέπτης Bandersnatch (Black Mirror Bandersnatch)

Διαδραστική ταινία επιστημονικής φαντασίας, βρετανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σλέϊντ

Παίζουν: Γουίλ Πόουλτερ, Κρεγκ Πάρκινσον, Άλις Λόου, Ασίμ Τσάντρυ

Υπόθεση: Το 1984 ένας νεαρός προγραμματιστής αρχίζει να αμφιβάλλει για την πραγματικότητα, καθώς δημιουργεί ένα βιντεοπαιχνίδι με βάση ένα σκοτεινό μυθιστόρημα φαντασίας. Οι θεατές παίρνουν αποφάσεις για τον κεντρικό χαρακτήρα μέσα από τις απαντήσεις που καλούνται να απαντήσουν από το τηλεκοντρόλ τους.

Ζωντανή Μετάδοση: The Truman Show
ταινία

The Truman Show

Δραματική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής (1998) Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίαρ

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Εντ Χάρις, Λόρα Λίνεϊ

Υπόθεση: Ο Τρούμαν Μπέρμπανκ είναι ο πρωταγωνιστής του ‘’Τρούμαν Σόου’’, ενός τηλεοπτικού φαινομένου που αναμεταδίδει κάθε λεπτό της ζωής του εν αγνοία του σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑYoram Gross: Το σημερινό doodle της Google είναι αφιερωμένο στον σπουδαίο δημιουργό κινουμένων σχεδίων12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b