MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου.

The dark Tower
Monopoli Team

Σειρές

Κυριακή 10/10, 22:30 Κομάντα και Δράκοι στο MEGA

Επεισόδιο 3 Σεζόν 1: Η άφιξη του Δρακο-Μιχάλη αλλάζει τις ισορροπίες στη συμμορία των Δράκων, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ντόντο. Ο Γιώργος πείθει τους φίλους του να βρουν τον Ντόντο και να τον βοηθήσουν. Όλοι μαζί πηγαίνουν στην παράγκα, που βρίσκεται στους πρόποδες του στοιχειωμένου βουνού. Εκεί έρχονται αντιμέτωποι με τη μητέρα του Ντόντου, την τρομακτική Βενετία, από την οποία ο μικρός Αλέξανδρος, «δανείζεται» ένα μεταλλικό κουτί. Πίσω στο χωριό, η κόντρα μεταξύ του Μανώλη και του Παρασκευά έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τον Βασίλη να προσπαθεί μάταια να τους συνετίσει. Ο Νεκτάριος, ο γιος του Μανώλη, πιάνει δουλειά στο μπαρ των Δράκων, γεγονός που εκνευρίζει τη Ναυσικά, καθώς ενοχλείται από το άγαρμπο φλερτ του. Η Ίρις δεν έχει καταφέρει να βρει τον Μπάμπα Μπομπ και καταφεύγει στον Γιώργο, γιατί πιστεύει ότι το αγόρι μπορεί να τη βοηθήσει να βρει τον γκουρού, χάρη στην ικανότητά του να μπαίνει σε αστρική προβολή. Ο Γιώργος δέχεται, διστακτικά, να την ακολουθήσει στο Άσραμ για να τον υπνωτίσει, με τα Κομάντα να παρακολουθούν. Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης, ο Γιώργος μπαίνει σε αστρική προβολή, βλέπει τους Δράκους να ετοιμάζουν τον Ντόντο για μια επικίνδυνη αποστολή και εντοπίζει τον Μπάμπα Μπομπ μέσα στη σπηλιά που υπάρχει στο βουνό πάνω από το χωριό. Όμως, το αόρατο τέρας καραδοκεί και η νέα επαφή του Γιώργου μαζί του προκαλεί αναστάτωση στα Κομάντα…

Ταινίες

Σάββατο 9/10, 21:00 Βαϊάνα (Moana) στο STAR
Βαϊάνα (Moana)

Βαϊάνα (Moana)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής, 2016.

Υπόθεση: Η Βαϊάνα, μια ριψοκίνδυνη έφηβη και μοναχοκόρη του αρχηγού της φυλής, σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της, που υποφέρει από μια αρχαία κατάρα . Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό, που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα! Σκηνοθεσία: Ρον Κλέμεντς, Τζον Μάσκερ. Διάρκεια: 92′ (Μεταγλ.).

Σάββατο 9/10, 21:00 Spiderman: Επιστροφή τον τόπο του (Spiderman: Homecoming) στο MEGA
Επιστροφή τον τόπο του (Spiderman: Homecoming)

Επιστροφή τον τόπο του (Spiderman: Homecoming)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς

Ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μαρίζα Τομέι

Υπόθεση: Ενθουσιασμένος μετά την περιπέτειά του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει σπίτι του όπου ζει μαζί με τη θεία του, Μέι, περιμένοντας από τον μέντορά του Τόνι Σταρκ να του αναθέσει την επόμενη υπερηρωική αποστολή. Ο Πίτερ προσπαθεί να γυρίσει στη ρουτίνα της καθημερινότητάς θέλοντας να αποδείξει στον εαυτό του και στους γύρω του ότι δεν να είναι μόνο ο ο φιλικός ήρωας της γειτονιάς. Έτσι, όταν ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια του Βόλτσουρ, αποφασίζει να δράσει μόνος καθώς απειλείται ότι πιο σημαντικό έχει.

Σάββατο 9/10, 23:10 Άνθρωπος Από Ατσάλι (Man Of Steel) στο STAR
Άνθρωπος Aπό Aτσάλι (Man of Steel)

Άνθρωπος Aπό Aτσάλι (Man of Steel)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής, καναδικής, βρετανικής συμπαραγωγής 2013 Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ

Ηθοποιοί: Χένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Σάνον, Νταϊάν Λέιν, Ράσελ Κρόου

Υπόθεση: Ο πλανήτης Κρύπτον απειλείται με άμεση καταστροφή. Ο επιστήμονας Τζορ-Ελ και η σύζυγός του Λάρα, αποφασίζουν να σώσουν τον νεογέννητο γιο τους Καλ-Ελ και τον στέλνουν με ένα μικρό διαστημόπλοιο στη Γη. Έχουν φροντίσει όμως να εισχωρήσουν στον οργανισμό του έναν γεννητικό κώδικα ώστε να διατηρήσει τη φυλή του Κρύπτον. Ο Καλ-Ελ μεγαλώνει ως ο υιοθετημένος γιος ενός ζευγαριού στη Γη, του Τζόναθαν και της Μάρθα Κεντ, οι οποίοι του δίνουν το όνομα Κλαρκ. Εξαιτίας της πραγματικής του καταγωγής, ο Κλαρκ έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, οι οποίες αρχικά του δυσκολεύουν τη ζωή αλλά σταδιακά μαθαίνει να τις ελέγχει και να βοηθάει άλλους ανθρώπους, που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Σάββατο 9/10, 23:50 Angel Eyes στο MEGA
Angel Eyes

Angel Eyes

Δράμα αμερικανικής παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία:  Λιούις Μαντόκι

Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζιμ Καβίζελ, Σόνια Μπράγκα, Τέρενς Χάουαρντ

Υπόθεση: Μια νύχτα, κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης, η Σάρον Πογκ, αστυνομικός στο Σικάγο, κινδυνεύει να πέσει θύμα μιας μοιραίας ενέδρας. Παρεμβαίνει όμως ένας μυστηριώδης άγνωστος, ο Κατς, ο οποίος αφοπλίζει τον δολοφόνο και της σώζει τη ζωή. Η Σάρον και ο Κατς νιώθουν ότι έχουν ξανασυναντηθεί… Ενώ ερωτεύονται σιγά-σιγά κι αρχίζουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, ανακαλύπτουν την αλήθεια και αναγκάζονται να έλθουν αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν τους.

Κυριακή 10/10, 23:50 Ο μαύρος πύργος (The dark tower) στο MEGA
Ο μαύρος πύργος (The dark tower)

Ο μαύρος πύργος (The dark tower)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Νικολάι Αρσέλ

Ηθοποιοί: Ίντρις Έλμπα, Μάθιου Μακ Κόναχι, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Τομ Τέιλορ

Υπόθεση: Η διασκευή του best-seller του Στίβεν Κινγκ, ζωντανεύει σε μια ιστορία όπου το κακό μάχεται με το καλό. Ο Μαύρος Πύργος είναι εκείνος που διατηρεί την ισορροπία του σύμπαντος. Ο Μαυροντυμένος Άνδρας θέλει να τον καταστρέψει με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία. Από την πλευρά του καλού έρχεται ο Ρόλαντ, ο τελευταίος Πιστολέρο, ο οποίος προσπαθεί να τον βρει και να τον σκοτώσει για να σώσει την ανθρωπότητα. Ο Ρόλαντ έχοντας σύμμαχο ένα αγόρι τον Τζέικ και με τη βοήθεια της πνευματικής του ενέργειας, ψάχνει τον άνθρωπο με τα μαύρα για να καταπολεμήσει την απόλυτη απειλή. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν καθώς μόνο ο Ρόλαντ μπορεί να υπερασπιστεί τον Πύργο και να τον σώσει από τον Άνθρωπο με τα Μαύρα.

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 9/10, 19:30 Το Θέατρο στο 1821 στο COSMOTE HISTORY HD
Το Θέατρο στο 1821

Το Θέατρο στο 1821

Ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Γιώργος Δάμπασης

Υπόθεση: Με αναφορά στο θεατρικό έργο ‘Νικήρατος’, που έγραψε το 1826 η Ευανθία Καΐρη, ο ομότιμος καθηγητής θεατρολογίας του ΕΚΠΑ Βάλτερ Πούχνερ μάς ξεναγεί στον κόσμο του θεάτρου πριν και κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821. Παραγωγή: Γιώργος Δάμπασης. (40′)

Σάββατο 9/10, 20:15 Τα 10 Σπουδαιότερα Επιτεύγματα της Αρχαίας Ρώμης στο COSMOTE HISTORY HD
Τα 10 Σπουδαιότερα Επιτεύγματα της Αρχαίας Ρώμης

Τα 10 Σπουδαιότερα Επιτεύγματα της Αρχαίας Ρώμης

Ντοκιμαντέρ παραγωγής ΗΠΑ (2016)

Υπόθεση: Από το σκυρόδεμα ως τους υδαταγωγούς μήκους χιλιομέτρων και τις εξελιγμένες τεχνικές εξόρυξης, οι Ρωμαίοι μηχανικοί έκαναν μερικές από τις πιο ευφυείς εφευρέσεις όλων των εποχών. Ανακαλύψτε τα δέκα σπουδαιότερα επιτεύγματά τους! (40′)

Κυριακή 10/10, 12:00 Ιταλία – Σικελία: Συρακούσες, Αγκριτζέντο στο COSMOTE HISTORY HD
Ιταλία - Σικελία: Συρακούσες, Αγκριτζέντο

Ιταλία – Σικελία: Συρακούσες, Αγκριτζέντο

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Ζακ Βισέ

Υπόθεση: Τα ίχνη των Αρχαίων Ελλήνων είναι πανταχού παρόντα στη Σικελία. Μια περιήγηση στα πιο χαρακτηριστικά αρχαιοελληνικά μνημεία των Συρακουσών, που θεωρούνταν μία από τις πιο όμορφες πόλεις της αρχαιότητας, και του Αγκριτζέντο. (50′)

Κυριακή 10/10, 20:30 Θυμάμαι στο COSMOTE HISTORY HD
Θυμάμαι

Θυμάμαι

Ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Μενέλαος Κυρλίδης

Υπόθεση: Με αφηγήτρια την κυρία Κατερίνα και οδηγό τις μνήμες της, γνωρίζουμε το δράμα των προσφύγων μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και τις περιπέτειές τους μέχρι την εγκατάσταση και τελικά το ‘ρίζωμά’ τους στην Κοκκινιά του Πειραιά.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 9/10, 16:20 Διασχίζοντας την έρημο (Tracks) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Διασχίζοντας την έρημο (Tracks)

Διασχίζοντας την έρημο (Tracks)

Βιογραφία αυστραλιανής παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Τζον Κάραν

Ηθοποιοί: Μία Γουασικόφσκα,Άνταμ Ντράιβερ,Λίλι Περλ

Υπόθεση: Αυστραλία, 1977: Με μοναδική συντροφιά τον σκύλο της και τέσσερις καμήλες, η Ρόμπιν Ντέιβιντσον εγκαταλείπει τη ζωή στην πόλη για να διανύσει μια διαδρομή 2.700 χιλιομέτρων στην αυστραλιανή έρημο… και έτσι να βρει τον εαυτό της.

Κυριακή 10/10, 20:00 Οι Επιβάτες (Passengers) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Οι Επιβάτες (Passengers)

Οι Επιβάτες (Passengers)

Θρίλερ αμερικανικής, καναδικής παραγωγής (2008) Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Γκαρσία

Ηθοποιοί: Αν Χάθαγουεϊ,Πάτρικ Γουίλσον,Ντέιβιντ Μορς

Υπόθεση: Μια ψυχολόγος αναλαμβάνει τους πέντε επιζώντες μιας αεροπορικής τραγωδίας, οι μνήμες των οποίων για το δυστύχημα διαφέρουν από την επίσημη εκδοχή της εταιρείας. Το μυστήριο πυκνώνει όταν οι θεραπευόμενοι αρχίζουν να εξαφανίζονται.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Seven
Seven

Seven

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (1995) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ

Ηθοποιοί: Μόργκαν Φρίμαν, Μπράντ Πιτ, Κέβιν Σπέισι, Γκουίνεθ Πάλτροου

Υπόθεση: Ένας έμπειρος ντετέκτιβ και ο νέος του συνεργάτης βρίσκονται στα χνάρια ενός κατά συρροή δολοφόνου, του οποίου τα εγκλήματα βασίζονται στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b