MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
HAPPY HOUR

Καλλιτέχνης αναδημιουργεί δημοφιλή άλμπουμ με LEGO και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Ο καλλιτέχνης Adnan Lotia, γνωστός ως @uvupv στο Instagram, παίρνει τα αγαπημένα του εξώφυλλα από θρυλικά μουσικά άλμπουμ και τα αναδημιουργεί χρησιμοποιώντας LEGO.

uvupv
@uvupv
Monopoli Team

Τα εξώφυλλα των άλμπουμ αποτελούν Τέχνη σε μια δική τους ξεχωριστή κατηγορία και δεν είναι μια απλή και τυχαία εικόνα. Στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής, υπήρξαν εκατοντάδες αξέχαστα εξώφυλλα σε θρυλικά άλμπουμ που έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη μας – και όχι μόνο για τη μουσική τους!

Ένας καλλιτέχνης, που ακούει στο όνομα Adnan Lotia και μπορείτε να τον βρείτε ως @uvupv στο Instagram, παίρνει τα αγαπημένα του εξώφυλλα από δημοφιλή μουσικά άλμπουμ και τα αναδημιουργεί χρησιμοποιώντας LEGO. Και αν κάποιος γνωρίζει από LEGO, ξέρει πως δεν είναι κάτι απλό και πώς το να δημιουργήσει κανείς κάτι τόσο συγκεκριμένο – όπως ένα εξώφυλλο – από την αρχή, απαιτεί αρκετό χρόνο, κόπο και μερικά και ίσως και σπάνια κομμάτια LEGO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTikTok: Διάσημοι TikTokers συνεργάζονται με Lil Nas X και Grimes για βίντεο που θα πουληθούν ως NFT12.09.2018

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς, το να χαζεύουμε αυτά τα έργα από LEGO μάς προκαλεί σχεδόν το ίδιο συναίσθημα με το να ακούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια από τους δίσκους που αποτυπώνουν. Απολαύστε τα κι εσείς!

#1

#2

#3

Αν και πολλοί στη μουσική βιομηχανία θεωρούν πως η κυκλοφορία των άλμπουμ είναι κάτι που σιγά σιγά αρχίζει να «ξεθωριάζει», οι αναμνήσεις που μπορεί να ξυπνήσει στο μυαλό μας μια εικόνα που «ντύνει» ένα από αυτά, είναι κάτι το μοναδικό. Εξάλλου, τα καλά άλμπουμ, γίνονται καλύτερα όσο περνάει ο χρόνος…

#4

#5

Το να δημιουργείς κάτι τέτοιο με LEGO δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και μπορεί να γίνει και εξαιρετικά περίπλοκη και δύσκολο να αναπαραχθεί, όταν πρόκειται να δημιουργήσει κανείς πρόσωπα, σώματα ή αφηρημένα σχήματα, που κυριαρχούν στα άλμπουμ.

#6

#7

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει πει σε συνέντευξή του: «Ξεκίνησα να φτιάχνω άλμπουμ με LEGO για να τιμήσω μερικούς από τους αγαπημένους μου μουσικούς. Ακούω το κάθε άλμπουμ ενώ δουλεύω, οπότε είναι ένας πραγματικά ευχάριστος τρόπος να ανακαλύψω ξανά μουσική που μπορεί να μην είχα εκτιμήσει το ίδιο!».

#8
uvupv

@uvupv

#9

#10
uvupv

@uvupv

#11

#12

#13

#14

#15

Πηγή: Bored Panda

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b