MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

TikTok: Διάσημοι TikTokers συνεργάζονται με Lil Nas X και Grimes για βίντεο που θα πουληθούν ως NFT

Τη δική της είσοδο στον κόσμο των NFT κάνει η γνωστή εφαρμογή TikTok, η οποία έχει καταλάβει τον κόσμο του διαδικτύου τα τελευταία 2 χρόνια. Τώρα, συνεργάζεται με τους πιο viral δημιουργούς περιεχομένου της και μετατρέπει τα βίντεο τους σε έργα NFT.

Photo by Solen Feyissa on Unsplash
Photo by Solen Feyissa on Unsplash
Monopoli Team

Το TikTok αποκάλυψε την πρώτη του συλλογή NFT, με τίτλο “Οι καλύτερες στιγμές του TikTok” (TikTok Top Moments), στην οποία θα περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο δημοφιλή βίντεο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς περιεχομένου της εφαρμογής.

Όπως ανακοινώθηκε από την πλατφόρμα σήμερα, η εξαμελής συλλογή NFT είναι εμπνευσμένη από τα δημοφιλή βίντεο που δημιουργήθηκαν από διάσημους δημιουργούς της εφαρμογής, όπως είναι οι Lil Nas X, Rudy Willingham, Bella Poarch, Curtis Roach, Brittany Broski, FNMeka, Jess Marciante και Gary Vaynerchuk. Για τη σειρά των NFT, οι TikTokers συνεργάστηκαν με καλλιτέχνες NFT, συμπεριλαμβανομένων των COIN ARTIST, x0r, RTFKT, αλλά και τη μουσικό Grimes, για να μετατρέψουν τα δημοφιλή αυτά βίντεο σε έργα τέχνης NFT, περιορισμένης έκδοσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTikTok: 8 ταλαντούχοι καλλιτέχνες της πλατφόρμας μάς δίνουν την έμπνευση που χρειαζόμασταν12.09.2018

Ο ψηφιακός καλλιτέχνης του TikTok, Rudy Willingham, είχε ήδη χρησιμοποιήσει ως ήχο για το viral stop motion βίντεό του, το Montero του Lil Nas X. Όμως, για την πρώτη τους επίσημη συνεργασία, ο Willingham ξεπέρασε τον εαυτό του και μεταμόρφωσε 81 εικόνες του καλλιτέχνη Lil Nas X σε καρέ, οι οποίες στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν σε διαφορετικά φόντο και ενώθηκαν σε ένα βίντεο.

«Καθώς οι δημιουργοί περιεχομένου της εφαρμογής συνεχίζουν να αναπτύσσονται, ψάχνουμε συνεχώς νέους και ξεχωριστούς τρόπους για να τους υποστηρίξουμε», δήλωσε ο Nick Tran, παγκόσμιος υπεύθυνος μάρκετινγκ του TikTok «Τώρα, οι φανς θα μπορούν να αποκτήσουν μια στιγμή του TikTok, που βοήθησε στη διαμόρφωση του διαδικτύου, ενώ ταυτόχρονα θα υποστηρίξουν και κάποιους από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες».

Κάθε βίντεο TikTok της συλλογής NFT, θα αποκαλυφθεί στο Μουσείο της Κινούμενης Εικόνας στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Η έκθεση ονομάζεται Infinite Duets: Co-Creating on TikTok και θα φιλοξενεί τα βίντεο από την 1η Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου.

Τα μοναδικά NFTs θα διατίθενται επίσης στο Ethereum και θα τροφοδοτούνται από το Immutable X. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν τα NFT από το επίσημο σάιτ της συλλογής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Nature Conservancy: 14 συναρπαστικές φωτογραφίες για ένα περιβάλλον που εκπέμπει S.O.S.12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b