MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένη λογοτεχνία

Ο απρόσκλητος επισκέπτης, της Aγκάθα Κρίστι στο θέατρο Eliart

«Ο απρόσκλητος επισκέπτης», η συγκλονιστική ιστορία αστυνομικού σασπένς, επιστρέφει ανανεωμένη από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και για τρίτη συνεχή χρονιά, στο θέατρο Eliart.

Monopoli Team

«Ο απρόσκλητος επισκέπτης», η συγκλονιστική ιστορία αστυνομικού σασπένς, νουάρ ατμόσφαιρας και εξιχνίασης φόνων, που αγκαλιάστηκε από το αθηναϊκό κοινό, επιστρέφει ανανεωμένη από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και για τρίτη συνεχή χρονιά, στο θέατρο Eliart.

«Ο απρόσκλητος επισκέπτης», ένα κλασικό αστυνομικό έργο με πολλές ανατροπές, της αξεπέραστης μετρ του είδους Άγκαθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη, υπόσχεται 90 λεπτά θεατρικής απόδρασης και αληθινής ψυχαγωγίας. 

Η υπόθεση

Στην πυκνή ομίχλη της Νότιας Ουαλίας, ο Μάικλ Σταρκβέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σ’ ένα χαντάκι. Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και στην προσπάθειά του να βρει βοήθεια, μπαίνει σε μια απομονωμένη έπαυλη. Στην ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, τον περιμένει μια έκπληξη: Ένας άντρας είναι νεκρός.

Λίγο πιο πέρα, μ’ ένα περίστροφο στο χέρι, μια όμορφη γυναίκα. Η Λόρα Γουόρικ. Η γυναίκα που παραδέχεται πως δολοφόνησε το σύζυγό της. Ο Μάικλ γοητευμένος από τη νεαρή χήρα, αποφασίζει να τη βοηθήσει, επιχειρώντας να κατασκευάσουν από κοινού ένα ακλόνητο άλλοθι.

Μήπως όμως δεν είναι αυτή τελικά η δολοφόνος; Και αν όχι, γιατί καλύπτει τα ίχνη του ενόχου; Ένα σπίτι γεμάτο πιθανούς υπόπτους. Θα καταφέρει, άραγε, ο απρόσκλητος επισκέπτης να βρει τον δολοφόνο προτού να είναι πολύ αργά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChristmas Theater: H αυλαία της πιο μαγικής σκηνής ανοίγει ξανά12.09.2018

Tο θέατρο ELIART, μετά τις παραστάσεις «Η παγίδα» του Ρομπέρ Τομά (τρεις σεζόν), «Δέκα μικροί νέγροι» της Άγκαθα Κρίστι (δύο σεζόν), και «Ο επιθεωρητής έρχεται» του Τζον Πρίσλεϊ (δύο σεζόν), συνεχίζει με αισιοδοξία την πορεία του στον κόσμο του μυστηρίου με τον «Απρόσκλητο επισκέπτη», και τολμά πλέον να χαρακτηρίζεται η αστυνομική σκηνή της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άγκαθα Κρίστι
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Φρατζεσκάκης

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια: Βεστιάριο ELIART, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Μουσική: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης

Παίζουν: Οδυσσέας Σταμούλης, Ιλιάς Λαμπρίδου, Μυριέλλα Κουρεντή, Γιώργος Φρατζεσκάκης, Αννέτα Παπαθανασίου, Σαράντος Γεωγλερής, Κώστας Ζέκος, Στάθης Λαγκάδας

Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 17€, 15€, 12€(φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ και άνω των 65) | Ομαδικά εισιτήρια άνω των 15 ατόμων: 10€
Πληροφορίες: Προπώληση: www.viva.gr και στο Ταμείο του θεάτρου ELIART
Παραστάσεις: Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15, Κυριακή στις 19:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Ελένη Βουτυρά, Στάθης Λαγκάδας
Πληροφορίες Χώρου: Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός | Tηλ.: 210 3477677
Φωτογραφίες: Ra's Eye
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b