MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχωρεί από το τρίγωνο της “Προδοσίας”

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα είναι τελικά το τρίτο πρόσωπο στο σχήμα της παράστασης “Προδοσία” του Χάρολντ Πίντερ που ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Βρετάνια στις 13 Οκτωβρίου

φωτό: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Από την περσινή σεζόν είχε ξεκινήσει η συνεργασία του Λάκη Λαζόπουλου με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου στην παράσταση «Προδοσία», του αριστουργηματικού έργου του Χάρολντ Πίντερ.

Η παράσταση παρουσιάστηκε για λίγες μόνο μέρες στο Θέατρο Βρετάνια πριν κλείσουν τα θέατρα λόγω της πανδημίας. Μέσα στο καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει και πάλι φέτος με την πρεμιέρα να τοποθετείται στις 13 Οκτωβρίου.

Ωστόσο σήμερα το γραφείο τύπου του Λάκη Λαζόπουλου με μια λιτή ανακοίνωση ανέφερε ότι ο ηθοποιός “δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση “Προδοσία”, του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου”.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές τις καλοκαιρινής σεζόν ο Λάκης Λαζόπουλος, επικαλούμενος λόγους υγείας ακύρωσε την περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που υπέγραφε ο ίδιος και σκηνοθετούσε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛάκης Λαζόπουλος: Θέλω να προσδιορίσω σε όλους ποιος ακριβώς είμαι12.09.2018

Τελικά ο Λάκης Λαζόπουλος δείχνει να κάνει πράξη, την πρόθεσή του να απομακρυνθεί από τη σκηνή, όπως δήλωσε  στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Monopoli.gr: “Ελπίζω να στραφώ αλλού: Στη ζωγραφική, στα βιβλία, σε σενάρια για σειρές, ίσως ακόμα και σε ρόλους σε σειρές. Αισθάνομαι πως το θέατρο μπαίνει σε μια άλλη μοίρα“…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατρικές επαναλήψεις: Οι παραστάσεις που θα (ξανα)δούμε το φθινόπωρο12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b