MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Met Gala 2021: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Από το φαντασμαγορικό σύνολο της Iman μέχρι την αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Kim Kardashian, αυτά είναι τα looks που ξεχωρίσαμε από το φετινό Met Gala.

Η Kim Kardashian στο Met Gala, photo credits: Theo Wang/Getty Images
Η Kim Kardashian στο Met Gala, photo credits: Theo Wang/Getty Images
Monopoli Team

Μετά από πολλούς μήνες χωρίς κόκκινο χαλί, με αναβολές και ψηφιακά event, το Met Gala, το σημαντικότερο gala μόδας της χρονιάς επιτέλους επέστρεψε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Το Met Gala είναι διάσημο για το θέαμα που προσφέρει, προσελκύοντας τους πιο διάσημους σχεδιαστές, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, αθλητές, αλλά και πολιτικούς (όπως η φετινή καλεσμένη Alexandria Ocasio-Cortez), προκαλώντας αξέχαστες στιγμές μόδας και φυσικά… viral περιστατικά, χάρη στα συνήθως εξωφρενικά σύνολα που οι καλεσμένοι επιλέγουν.

Μιας και το περσινό event είχε ακυρωθεί και το φετινό αναβληθεί, η ανυπομονησία για το φετινό Met Gala ήταν μεγαλύτερη από ποτέ.

Με οικοδεσπότες την διάσημη τενίστρια Naomi Osaka, την Billie Eilish, τον Timothée Chalamet και την ποιήτρια Amanda Gorman, το φετινό γκαλά έγινε προς τιμήν της ετήσιας έκθεσης του Mητροπολιτικού Μουσείου Νέας Υόρκης, που φέτος είχε ως θέμα την αμερικανική μόδα.

Μιας και το θέμα φέτος ήταν λίγο πιο ευρύ, οι καλεσμένοι είχαν περισσότερη ελευθερία και φυσικά δεν μας απογοήτευσαν!

Ας δούμε λοιπόν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς.

Anna Wintour


Η θρυλική διευθύντρια Vogue έφτασε στο gala με μία φλοράλ τουαλέτα του Oscar de la Renta.

Timothée Chalamet
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQFrance (@gqfrance)

Ο ηθοποιός, που ήταν ένας από τους οικοδεσπότες της βραδιάς, φόρεσε ένα σακάκι, καθώς και μία λευκή φόρμα, την οποία συνόδευσε με αθλητικά Converse.

Billie Eilish


Άλλη μια από τους οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν η Billie Eilish, η οποία εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με ένα σύνολο Oscar de la Renta -διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Εξάλλου όπως έχει και η ίδια δηλώσει, δεν θέλει να περιορίζεται σε ένα μόνο στυλ -και καλά κάνει! Η τραγουδίστρια σημείωσε επίσης ότι επέλεξε τον διάσημο οίκο για την εμφάνιση της στο Met Gala, καθώς από ‘δω και πέρα δεσμεύτηκε να μην χρησιμοποιεί γούνα από ζώα στα ρούχα του -μία ακόμη σημαντική νίκη για την υψηλή μόδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBillie Eilish: Η “απάντηση” στα σεξιστικά δημοσιεύματα που έγινε viral12.09.2018

Amanda Gorman
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Gorman (@amandascgorman)


Η ποιήτρια που μας συγκίνησε όταν έγινε η νεαρότερη ποιήτρια σε ορκωμοσία προέδρου των ΗΠΑ, ήταν επίσης μία από τους οικοδεσπότες, και εντυπωσίασε με μία μπλε Vera Wang τουαλέτα και ένα στέμμα στα μαλλιά, έχοντας ως έμπνευση το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Naomi Osaka


Η τελευταία οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν η Naomi Osaka, η διάσημη τενίστρια, που επέλεξε ένα Louis Vuitton σύνολο με άμεσες αναφορές στην ιαπωνική της κουλτούρα.

Lil Nas X
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONTERO (@lilnasx)


Όπως και στο χθεσινό κόκκινο χαλί των MTV VMAs, έτσι και στο Met Gala ο 22χρονος ράπερ εντυπωσίασε με το πρωτότυπο look του (ή μάλλον τα τρία διαφορετικά πρωτότυπα look του).

Kaia Gerber


Το μοντέλο και κόρη της Σίντι Κρόφορντ επέλεξε μία κομψή μαύρη Oscar de la Renta τουαλέτα, με πανέμορφες λεπτομέρειες στο στήθος.

Debbie Harry


Η “βετεράνος” των Blondies επέλεξε μία εντυπωσιακή τουαλέτα του Zac Posen, εμπνευσμένη από την αμερικανική σημαία.

Iman
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nora B (@norabnora)


Το εμβληματικό σουπερμόντελ φόρεσε μία δημιουργία του genderfluid σχεδιαστή Harris Reed, που εμπνεύστηκε ίσως το πιο εντυπωσιακό σύνολο της βραδιάς, που περιελάμβανε έναν χρυσό κορσέ με σχέδια μπαρόκ, καθώς και ένα επίσης χρυσό παντελόνι, το οποίο “κρυβόταν” κάτω από μία φαντασμαγορική φούστα με πούπουλα. Φυσικά, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το επίσης χρυσό και γεμάτο φτερά headpiece.

Elliot Page


Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού στο Met Gala, μετά το coming out του, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον είναι ο εαυτός του και μάλιστα με ένα πολύ κομψό μαύρο κουστούμι.

Cara Delevigne


Το διάσημο μοντέλο επέλεξε επίσης να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα με την παρουσία της στο φετινό Met Gala, και αυτό το μήνυμα ήταν “ρίξτε την πατριαρχία”!

Kim Kardashian
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim (@thekimbino)


Όσο για την Kim Kardashian, έκανε ίσως την πιο τολμηρή επιλογή της μέχρι τώρα με ένα μαύρο Balenciaga σύνολο που την έκρυβε ολόκληρη.

Maisie Williams


Η σταρ του Game of Thrones έκανε επίσης μια πρωτότυπη επιλογή με ένα 50s και παράλληλα φουτουριστικό gothic σύνολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAimé Leon Dore: Ο αμερικανικός οίκος μόδας επέλεξε την Ελλάδα για τη νέα του καμπάνια12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b