MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Aimé Leon Dore: Ο αμερικανικός οίκος μόδας επέλεξε την Ελλάδα για τη νέα του καμπάνια

Ο αμερικανικός οίκος μόδας Aimé Leon Dore, επέλεξε τα ελληνικά τοπία και την παράδοση, για να διαφημίσει την νέα του συλλογή για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2021.

Photo Credits: instagram/@aimeleondore
Photo Credits: instagram/@aimeleondore
Monopoli Team

Άρωμα Ελλάδας στη νέα καμπάνια του Aimé Leon Dore

Ο ιδρυτής του διάσημου οίκου μόδας, Τέντι Σάντις, επέλεξε να «ταξιδέψει» τους πελάτες του στην Ελλάδα, μέσω της νέας προωθητικής του καμπάνιας, για την καινούρια του συλλογή.

Στο βίντεο της καμπάνιας που κυκλοφόρησε, παρακολουθούμε άντρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών, να “στολίζουν” τα πανέμορφα ελληνικά τοπία, φορώντας φυσικά τα ρούχα του διάσημου οίκου. Ψαράδες, βοσκοί, ηλικιωμένοι ντόπιοι πολίτες, γιαγιάδες που κάνουν αμέριμνες τις δουλειές του σπιτιού, παιδιά που κάνουν βόλτα με τα ποδήλατά τους, είναι κάποιες από τις εικόνες που παρουσιάζει η νέα καμπάνια.

View this post on Instagram

A post shared by Aimé Leon Dore (@aimeleondore)

Φυσικά, μεγαλύτερη εντύπωση κάνει η γιαγιά που καθαρίζει φασολάκια και η μουσική που “αγκαλιάζει” το διαφημιστικό σποτ. Ένας ήχος κατατεθέν της Ελλάδας – το παραδοσιακό κλαρίνο – το οποίο παίζει με μαεστρία ο Κωσταντής Πιστιόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMTV VMAs: Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές των φετινών βραβείων12.09.2018

Ο Κωνσταντής, τον οποίο γνωρίζουμε τόσο από το συγκρότημα Villagers of Ioannina City, αλλά και από τις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη, με τον οποίο συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια, συμμετείχε επίσης στο σποτ για τον οίκο μόδας. Εμφανίζεται μόνος του, παίζοντας διάφορα παραδοσιακά όργανα και τραγουδώντας το παραδοσιακό ηπειρώτικο τραγούδι Για πες μας χάρε, να χαρείς, φορώντας φυσικά τα ρούχα της νέας κολεξιόν του οίκου.

Η προβολή αυτή της ελληνικής παράδοσης στην Αμερική και η έμπνευση του γνωστού οίκου μόδας από την χώρα μας, είναι πραγματικά συγκινητική. Οι όμορφες εικόνες, τόσο της συλλογής των νέων ρούχων, που τόσο όμορφα έχουν δέσει με τους ντόπιους, όσο και των πανέμορφων ελληνικών τοπίων, χαρίζουν λίγη…Ελλάδα, ακόμη και τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις: 20 προτάσεις για την εβδομάδα 13-19/912.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b