MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Νία ΝταΚόστα: Η σκηνοθέτις του Candyman γίνεται η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατακτά το αμερικανικό box office

Με την ταινία της, Candyman, η Νία ΝταΚόστα έγραψε ιστορία, αφού κατάφερε να γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα σκηνοθέτις που κατακτά την πρώτη θέση του αμερικανικού box office.

Η Νία ΝταΚόστα και ο Γιάχγια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ στα γυρίσματα του “Candyman”, φωτογραφία: Screenshot/YouTube
Η Νία ΝταΚόστα και ο Γιάχγια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ στα γυρίσματα του “Candyman”, φωτογραφία: Screenshot/YouTube
Monopoli Team

Η Νία ΝταΚόστα έγραψε ιστορία με την νέα ταινία που σκηνοθέτησε, το Candyman, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του αμερικανικού box office, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της πρεμιέρας του.

Σύμφωνα με το IndieWire, το σίκουελ της ταινίας του 1992 έκανε πρεμιέρα με έσοδα περίπου 22.370.000 δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις που υπολόγιζαν κέρδη κοντά στα 15 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, πλέον βρίσκεται πολύ μπροστά από τις ταινίες Free Guy με τον Ryan Reynolds, το Paw Patrol: The Movie, Disney’s Jungle Cruise, το Don’t Breathe 2 και το The Suicide Squad.

Αυτό καθιστά επίσημα το Candyman την πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε μια μαύρη γυναίκα σκηνοθέτις, που κατάφερε με το ντεμπούτο της να μπει στο νούμερο 1 του box office της Αμερικής. Πριν από την Νία, άλλες δύο γυναίκες σκηνοθέτες, η Άβα ΝτουΒερνάι και η Τζίνα Πρινς-Μπίθιουοντ, είχαν πλησιάσει την κορυφή του αμερικανικού box office, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔέκα – άκρως καλοκαιρινά – θρίλερ για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι12.09.2018

Στην πρόσφατη ταινία του franchise πρωταγωνιστούν οι Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’ ως Άντονι ΜακΚόι, η Τεγιόνα Πάρις ως Μπριάνα Κάρτραιτ, ο Νέιθαν Στιούαρτ-Τζάρετ ως Τρόι Κάρτράιτ, ο Κάιλ Καμίνσκι ως Γκράντι Γκρίνμπεργκ, η Βανέσα Γουίλιας ως Αν-Μαρί ΜακΚόι και ο Μίχαελ Χάργκροβ ως Σέρμαν Φιλντς. Τέλος, ο Τόνι Τοντ, επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Ντανιέλ Ρομπιτάιλ /Candyman αυτή είναι η τέταρτη φορά που παίζει το εκδικητικό αυτό πνεύμα στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Τόνι Τοντ

«Είναι η συνέχεια της πρώτης ταινίας», δήλωσε ο Τοντ στο Bloody Disgusting. «Η Νία ΝταΚόστα κάνει υπέροχη δουλειά στη σκηνοθεσία, ο Τζόρνταν Πιλ έγραψε το σενάριο. Οπότε, είναι σε καλά χέρια. Ξέρετε, πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν είδα ότι το A Quiet Place, έκανε πρεμιέρα τόσο δυναμικά, με 48 εκατομμύρια δολάρια ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για εμάς. Εάν η ταινία έχει επιτυχία, κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί. Ίσως να υπάρξει και συνέχεια, ίσως και να είναι το τέλος».

«Ξέρετε, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια που υποδύομαι αυτόν τον χαρακτήρα σε διάφορα συνέδρια και στην αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές, είναι ωραίο να έχουμε επιτέλους ένα νέο κεφάλαιο για συζήτηση. Και νέα Funko! (μικρές φιγούρες). Επιτέλους έχω το δικό μου επίσημο Funko» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Κιμ Καρντάσιαν, η μητέρα του και ο… Ιησούς: Ο Κάνιε Γουέστ επέστρεψε με το πολυαναμενόμενο Donda12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b