MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φίνος Φιλμ: Το βίντεο – αφιέρωμα στη Ζωή Λάσκαρη που “έφυγε” σαν σήμερα

Η Φίνος Φίλμ έκανε μία τρυφερή αφιέρωση στη Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια.

Η Ζωή Λάσκαρη στην "Ιστορία μίας Ζωής", photo credits: Finos Film
Η Ζωή Λάσκαρη στην "Ιστορία μίας Ζωής", photo credits: Finos Film
Monopoli Team

Σαν σήμερα στις 18 Αυγούστου του 2017, ολόκληρη η χώρα βυθίστηκε σε θλίψη, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η πολυαγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή -μία είδηση που σόκαρε όσους την ήξεραν προσωπικά, αλλά και όσους την αγάπησαν μέσα από τους ρόλους της.

Τη δεκαετία του ’60, κατά τη “χρυσή εποχή” του ελληνικού κινηματογράφου θα πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες επιτυχημένες ταινίες, που άφησαν εποχή. Από αυτές ξεχωρίζουν ο «Νόμος 4000», η «Στεφανία», το «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Μια κυρία στα μπουζούκια», «Κορίτσια για φίλημα» και «Οι Θαλασσιές οι χάντρες». Στη συνέχεια θα στραφεί στο θέατρο, όπου και εκεί ο κόσμος θα την αγκαλιάσει.

Με αφορμή λοιπόν αυτά τα τέσσερα χρόνια χωρίς την αγαπημένη ηθοποιό, η Φίνος Φιλμ δημιούργησε και δημοσίευσε ένα βίντεο-αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές της και τους κινηματογραφικούς ρόλους που την έβαλαν στις καρδιές και τα σπίτια των θεατών.

“Με μια μοναδική αύρα γοητείας, η Ζωή Λάσκαρη ήταν μια ατόφια σταρ, ένα θεότρελο crazy girl, μια σπουδαία καλλιτέχνης που δεν φοβήθηκε ποτέ να πάρει ρίσκα. Αγαπημένο «παιδί» της Φίνος Φιλμ και μούσα του Γιάννη Δαλιανίδη, ερμήνευσε σπουδαίους ρόλους, καθιέρωσε την αντισυμβατική της περσόνα και κέρδισε το χειροκρότημα που της άξιζε. Έφυγε σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια (πότε πέρασαν;) και την θυμόμαστε μέσα από στιγμές της στις ταινίες «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Εγωισμός» και «Αγάπη για Πάντα»…” έγραψε η Φίνος Φιλμ στην ανάρτησή της στο Facebook, πάνω από το συγκινητικό βίντεο για τη Ζωή Λάσκαρη.


[relart 1]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b