MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Planet of Zeus στηρίζουν έμπρακτα την οικογένεια του πεσόντος εθελοντή Βασίλη Φιλώρα

Το ελληνικό συγκρότημα αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα την οικογένεια του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, που έχασε τη ζωή του στη μάχη με τις φλόγες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Monopoli Team

Το ελληνικό rock συγκρότημα, Planet of Zeus, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα την οικογένεια του πεσόντος εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 6 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν μόλις 38 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Αυγούστου.

Το συγκρότημα λοιπόν ανακοίνωσε με ανάρτησή στα social media πως θα διαθέσουν ολόκληρη την δισκογραφία τους ψηφιακά με έκπτωση 90%, ενώ όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του πυροσβέστη.

Συγκεκριμένα, οι Planet of Zeus έγραψαν: “Θα μπορούσαμε να γράψουμε σεντόνια ολόκληρα για αυτά που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα έχουν γραφτεί.

Από την μεριά μας το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμβάλλουμε στην βοήθεια προς την οικογένεια του Εθελοντή Πυροσβέστη που έχασε την ζωή του δίνοντας την δικιά του μάχη στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Για τις επόμενες 48 ώρες το σύνολο της δισκογραφίας μας θα διατίθεται ψηφιακά με discount 90% (4,95 ευρώ). Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα μεταφερθούν απευθείας στην οικογένεια του Βασίλη Φ.

Είμαστε σίγουροι ότι ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να γίνει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Planet of Zeus (@planetofzeus)

Δείτε εδώ πώς μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην ανακούφιση των πυρόπληκτων και στην στήριξη των εθελοντών και πυροσβεστών που προσπαθούν εδώ και πολλές ημέρες να σβήσουν τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια τους σκύλους που σώζονται από τις φλόγες12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b