MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζένιφερ Άνιστον: Τι απαντάει σε όσους την κρίνουν επειδή δεν κάνει πλέον παρέα με ανεμβολίαστους

Όπως δήλωσε πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον, έχει σταματήσει να κάνει παρέα με ανεμβολίαστους φίλους της, καθώς το θεωρεί ηθική αλλά και επαγγελματική της υποχρέωση απέναντι σε όσους έχει πλήξει σοβαρά ο Covid-19.

Monopoli Team

“Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή” είχε δηλώσει πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον, παρουσιάζοντας τις σκέψεις της για τους γνωστούς της που δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο, τους οποίους όπως τόνισε δεν θα ξανά δει.

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός είχε πει “Έχασα ανθρώπους από την καθημερινότητά μου που αρνήθηκαν ή δεν δήλωσαν αν έχουν κάνει ή όχι το εμβόλιο και ήταν πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάρον Στόουν: Ο λόγος που παραλίγο να χάσει τη δουλειά της εν μέσω πανδημίας12.09.2018

Οι αντιδράσεις και η απάντηση της ηθοποιού

Οι δηλώσεις αυτές σήκωσαν ένα κύμα αρνητικών αντιδράσεων και κριτικής από ανθρώπους που θεώρησαν αυτές της τις δηλώσεις υπερβολικές και άδικες για τους φίλους και τους συνεργάτες της. Η ίδια όμως απάντησε σε αυτά τα επικριτικά σχόλια, δίνοντας τη δική της ερμηνεία και το λόγο που θα κρατήσει αυτή τη στάση απέναντι στους ανεμβολίαστους.

Συγκεκριμένα, αυτό που πυροδότησε την απάντησή της ήταν το σχόλιο μίας ακολούθου της που έλεγε: “Αφού είναι εμβολιασμένη είναι προστατευμένη, σωστά; Γιατί ανησυχεί αν έχει ανεμβολίαστους κοντά της;”

Η απάντηση της Τζένιφερ ήταν κόλαφος στην κάπως…ανενημέρωτη ακόλουθό της. “Εάν έχεις τον ιό εξακολουθείς να μπορείς να μου τον μεταδώσεις. Μπορεί να αρρωστήσω λίγο αλλά δεν θα μπω στο νοσοκομείο ούτε θα πεθάνω. Αλλά θα μπορούσα να το μεταδώσω σε κάποιον που δεν έχει κάνει το εμβόλιο ή κάποιον με προβλήματα υγείας και να βάλω τη ζωή του σε κίνδυνο. Γι’ αυτό ανησυχώ. Δεν πρέπει να ενδιαφερόμαστε μόνο για τον εαυτό μας”.

Έσπευσε να προσθέσει ένα Instagram story το οποίο ανέφερε πως “Ότι δεν σε σκοτώνει, μεταλλάσσεται και προσπαθεί ξανά”.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b