MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου

Όλες οι επιλογές από σειρές, εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Monopoli Team

Εκπομπές

Σάββατο 31/7, 20:00 Art week στην EΡT2

Θέμα εκπομπής: Η Λένα Αρώνη παρακολουθεί με εμμονή καλλιτέχνες που κάνουν την διαφορά και καταθέτουν όλο τους το “είναι” στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ελλάδας. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, η Λένα ταξιδεύει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο του νομού Λασιθίου, για να μιλήσει με τη σπουδαία συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, εκεί όπου μένει πολύ συχνά και εμπνέεται.

Σάββατο 31/7, 21:00 Συν γυναιξί στην ΕΡT2

Θέμα εκπομπής: «Είμαι με το ταγέρ μου, είμαι σε ένα πάνελ, είμαι CEO και κάποιος με λέει “αγαπούλα μου”. Οπότε δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται να κάνει μία γυναίκα για να μην την χαιρετήσεις ως “αγαπούλα μου”». Η γενική διευθύντρια της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Πέγκυ Αντωνάκου μιλάει για τη θέση της γυναίκας στον κόσμο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας και περιγράφει το πώς η ίδια έχει αντιμετωπιστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Kυριακή 1/8, 17:15 Happy Traveller στο SKAI

Θέμα εκπομπής: Το ταξίδι ξεκινάει από τον Πειραιά όπου επιβιβάζονται στο κρουαζιερόπλοιο και ο πρώτος σταθμός είναι η ιστορική και μεγαλόπρεπη Αίγυπτος. Εκεί κάνουν εκδρομή για να θαυμάσουν από κοντά τις εμβληματικές πυραμίδες της Γκίζας, την επιβλητική Σφίγγα και το αρχαιολογικό Μουσείο του Καΐρου ενώ γευματίζουν με θέα τον Νείλο. Συνεχίζουν το ταξίδι τους και επισκέπτονται το Ισραήλ και την παλιά πόλη των Ιεροσολύμων.

Κυριακή 1/8, 20:00 Εικόνες στο OPEN

Θέμα εκπομπής: Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή συνεχίζει τις περιπλανήσεις της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μας δείχνει τις πιο όμορφες…Εικόνες, με τον Τάσο Δούση.

Ταινίες

Σάββατο 31/7, 21:00 Ready Player One στο STAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ηθοποιοί: Τάι Σέρινταν, Μαρκ Ράιλανς, Ολίβια Κουκ, Μπεν Μέντελσον, Τ. Τζ. Μίλερ, Σάιμον Πεγκ

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 2045, ο κόσμος είναι στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Ο εφευρέτης ενός σύμπαντος εικονικής πραγματικότητας με τον τίτλο “Oasis” πεθαίνει. Μετά τον θάνατό του, αφήνει την αμύθητη περιουσία του και τον έλεγχο του κόσμου του, στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα κρυμμένο ψηφιακό αντικείμενο, πυροδοτώντας ένα διαγωνισμό, που καθηλώνει όλο τον κόσμο.

Σάββατο 31/7, 21:00 Πάντσι ο Σκύλος (Pudsey the dog: The movie) στο OPEN

Οικογενειακή ταινία βρετανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Νικ Μουρ

Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Ουόλιαμς, Τζέσικα Χάινς, Τζον Σέσσιονς, Ολίβια Κόλμαν

Υπόθεση: Ο μικρός σκύλος, Πάντσι, μοιάζει να απολαμβάνει τη μοναχική ζωή του, μέχρι που θα συναντήσει τα αδέρφια Μόλυ, Τζορτζ και Τόμμυ. Μετά τον απώλεια του πατέρα τους, η μητέρα τους αποφασίζει να μετακομίσουν στο ήρεμο χωριό του Χάφινγκτον. Δε γνωρίζει όμως ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νέο σπιτονοικοκύρη τους, τον κύριο Θορν, που δε συμπαθεί καθόλου τους σκύλους.

Κυριακή 1/8, 16:45 Θα σε κάνω βασίλισσα στον ANT1

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1964) Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Ηθοποιοί: Θανάσης Βέγγος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίκη Λινάρδου

Υπόθεση: Μία νεαρή κοπέλα αναγκάζεται από τον φιλάργυρο σύζυγό της, να λαμβάνει δανεικά από τον πλούσιο Αμερικανό θείο της, λέγοντάς του ψέματα ότι ο άντρας της έχει πεθάνει. Το σχέδιό τους όμως μπερδεύεται, όταν ο θείος αποφασίζει να επισκεφτεί την Ελλάδα.

Κυριακή 1/8, 00:00 Ο Πόλεμος των Ρόουζ στο SKAI

Kωμωδία αμερικάνικης παραγωγής (1989) Σκηνοθεσία: Ντάνι Ντε Βίτο

Ηθοποιοί: Μάικλ Ντάγκλας, Καθλίν Τέρνερ, Ντάνι Ντε Βίτο

Υπόθεση: Ο δικηγόρος Γκάβιν Ντ’Αμάτο αφηγείται την ιστορία ενός φιλικού του ζευγαριού, του Όλιβερ και της Μπάρμπαρα, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, έως τον γάμο τους και τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 31/7, 19:00 Τραγωδία του Αιγαίου στο COSMOTE HISTORY HD

Nτοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής (1961) Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ με αυθεντικές εικόνες από την περίοδο 1912-1945, που απαθανάτισαν γνωστοί κι άγνωστοι οπερατέρ στις πρώτες γραμμές του πολέμου, στους δρόμους της Αθήνας, εκεί όπου γράφτηκε η ιστορία της Ελλάδας

Kυριακή 1/8, 21:00 Ο Μύθος των Αμαζόνων στο COSMOTE HISTORY HD

Nτοκιμαντέρ γερμανικής παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία:  Βίκτορ Γκράντιτς

Υπόθεση:  Από την Αθήνα έως την Τροία, έσπερναν τον πανικό στα πεδία των μαχών. Με ‘οδηγό’ τον Ηρόδοτο, το ντοκιμαντέρ ταξιδεύει στις ουκρανικές στέπες για να λύσει το μυστήριο της ύπαρξης των μυθικών αρχαίων πολεμιστριών, των Αμαζόνων.

Προτάσεις ταινιών από την COSMOTE TV

Σάββατο 31/7, 22:45 Hell on the Border στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Γουέστερν αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Γουές Μίλερ

Ηθοποιοί: Φρανκ Γκρίλο, Ρον Πέρλμαν, ΜακΚλάρνον

Υπόθεση: Αρκάνσας, 1875: Αφού σώζει τη ζωή ενός δικαστή και καταδιώκει έναν αδίστακτο εγκληματία στο ινδιάνικο έδαφος, ένας πρώην σκλάβος γίνεται ο πρώτος Αφρο-αμερικανός βοηθός σερίφη στην Άγρια Δύση. Γνωρίστε την ιστορία του Μπας Ριβς.

Κυριακή 1/8, 20:20 Ένοπλη Απάντηση (Armed Response) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τζον Στόκγουελ

Ηθοποιοί: Γουέσλι Σνάιπς,Αν Χες,Ντέιβ Άναμπλ

Yπόθεση: Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας για την εξαφάνιση στρατιωτών, μια ομάδα μυστικών πρακτόρων παγιδεύεται σε μια απομονωμένη στρατιωτική βάση υψηλής τεχνολογίας και αρχίζει να βιώνει παράξενα και φρικιαστικά υπερφυσικά φαινόμενα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b