MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τζόνι Ρότεν των Sex Pistols είπε “όχι” στο The Crown: “Αλλάζουν την ιστορία!”

Ο θρυλικός ιδρυτής των Sex Pistols αρνήθηκε να απεικονιστεί στο “The Crown”, καθώς πιστεύει ότι οι παραγωγοί της σειράς παραποιούν τα πραγματικά γεγονότα.

Sex Pistols έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, Φωτογραφία από: AP
Sex Pistols έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, Φωτογραφία από: AP
Monopoli Team

Ο τραγουδιστής των Sex Pistols, Τζον Λίντον, γνωστός και ως Τζόνι Ρότεν, έκανε γνωστό πως αρνήθηκε να συμμετέχει στο The Crown, καθώς θεώρησε πως οι παραγωγοί της σειράς επιθυμούν να “αλλοιώσουν την ιστορία”.

Η διαμάχη με το «The Crown», την οποία ο μουσικός περιέγραψε ως «ένα εξοργιστικό ζήτημα», προέκυψε όταν οι παραγωγοί της σειράς του Netflix επικοινώνησαν μαζί του για ένα επεισόδιο της 3ης σεζόν, που θα απεικόνιζε τον εορτασμό της 25ης επετείου από την άνοδο της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο.

Οι παραγωγοί όμως δεν του ζήτησαν μόνο την άδεια για να χρησιμοποιήσουν τον “ύμνο” των Sex Pistols “God Save the Queen”. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Τζον Λίντον, σχεδίαζαν επίσης να απεικονίσουν το συγκρότημα να διακόπτει την εορταστική βόλτα της βασίλισσας στον ποταμό Τάμεση.

“Ήθελαν να μας κάνουν να φανούμε σαν διαδηλωτές κατά της εξουσίας, κατά τη διάρκεια μάλιστα, του εορτασμού της Βασίλισσας. Αυτά τα γεγονότα απλά δεν συνέβησαν ποτέ”, είπε. Στην πραγματικότητα το συγκρότημα το δικό τους πλοίο 2 ολόκληρες ημέρες πριν από τον εορτασμό στον Τάμεση.

“Οι παραγωγοί συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν υλικό από το πλοίο”, συνέχισε. «Όμως, η ιστορία που παρουσίασαν με τη βασίλισσα σε απόγνωση στην άμαξά της, και τα πλήθη να τσακώνονται και να πίνουν αλκοόλ, ενώ άλλοι να γιορτάζουν για τη βασίλισσα. Κανείς δεν διαδήλωνε και εδώ είναι το πραγματικό μου σοβαρό πρόβλημα. Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Αυτό είναι ένα ψέμα για την ιστορία. Είναι ένα ψέμα για την ιστορία των Sex Pistols”.

Μετά την κατάργηση της σκηνής με τους Sex Pistols, το φινάλε της 3ης σεζόν του The Crown τελείωσε με τη βασίλισσα Ελισάβετ (την οποία ενσαρκώνει η Ολίβια Κόλμαν), να μπαίνει στη βασιλική άμαξα για να ξεκινήσoυν οι εορτασμοί, ενώ τα πλήθη πανηγύριζαν.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορούν το The Crown για παραποίηση των γεγονότων.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Βασίλισσα Ελισάβετ δεν κλαίει ποτέ δημόσια και υπάρχει λόγος12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b