MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 16 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος στο SKAI

Επεισόδιο 10: Η μοίρα επιφύλασσε στην Νάζλι την πιο μεγάλη έκπληξη της ζωής της, ρίχνοντας κυριολεκτικά στα πόδια της τον πατέρα της, και μάλιστα σε μια κατάσταση που κανένα παιδί δεν θα ήθελε να δει έναν από τους γονείς του. Ο κ. Ισμέτ, εκτός από αλκοολικός που ήταν πάντα, τώρα είναι και άστεγος, και η απογοήτευση της Νάζλι είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

18:30 Το Δις Εξαμαρτείν στο MEGA

Επεισόδιο 09: Έλα να πάμε στο νησί. Ο Γιάννης, που αγνοεί βεβαίως τη σχέση του Πέτρου με την γυναίκα του, γίνεται όλο και περισσότερο φίλος του Πέτρου. Όλο και πιο συχνά τον καλεί σπίτι, φέρνοντας εν αγνοία του το παράνομο ζευγάρι σε όλο και πιο δύσκολη θέση.

17:45 Πέτα τη φριτέζα στον ANT1

Επεισόδιο 26: «Κοχύλια γεμιστά με διαθήκες». Ο Αντρέας μετά το καρδιακό επεισόδιο είναι, για ακόμα μία φορά, στο νοσοκομείο μαζί με το Λάκη και το Φίλιππο. Τα εγκαίνια είναι εν εξελίξει.

Ταινίες

22:00 Η ψυχή του πάρτι (Life of the party) στο STAR

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2018 Σκηνοθεσία: Μπεν Φαλκόνε

Ηθοποιοί: Μελίσα Μακ Κάρθι, Μόλι Γκόρντον, Τζούλια Γκιμπς, Ματ Γουόλς, Μάγια Ρούντολφ

Υπόθεση: Η αφοσιωμένη νοικοκυρά Ντιάνα, νιώθει να χάνει τη γη από τα πόδια της όταν ο σύζυγός της θα την παρατήσει ξαφνικά. Η Ντιάνα προσπαθεί να βρει τρόπους να ξεπεράσει τη θλίψη της και αποφασίζει να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο, στην ίδια τάξη με την κόρη της, η οποία, όπως είναι φυσικό, δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό της μητέρα της.

23:00 Ο Άγιος στο SKAI

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής (1997) Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις

Ηθοποιοί: Βαλ Κίλμερ, Ελίζαμπεθ Σου, Χένρι Γκούντμαν, Άλαν Άρμστρονγκ

Υπόθεση: Ο Σάιμον Τέμπλαρ, γνωστός με το ψευδώνυμο Άγιος, είναι μετρ στις μεταμφιέσεις και ένας από τους ικανότερους κατά παραγγελία διαρρήκτες του κόσμου. Η επόμενη «αποστολή» του έρχεται από τη Ρωσική Μαφία, η οποία του αναθέτει να κλέψει μια πολύ σημαντική επιστημονική φόρμουλα από την Έμα Ράσελ, μια Αμερικανίδα επιστήμονα που εργάζεται στην Αγγλία.

22:50 Φόνος εν ώρα υπηρεσίας (Hailey Dean Mysteries: Death on Duty) στο MEGA

Ταινία μυστηρίου αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Μάικλ Ρόμπινσον

Ηθοποιοί: Κέλι Μάρτιν, Βιβ Λίκοκ, Νάνσυ Γκρέις, Λόρεν Χόλι, Μάθιου Μάκκολ

Υπόθεση: Η Χέιλι Ντιν, πρώην εισαγγελέας και ψυχολόγος βοηθά τον καλύτερο της φίλο ντετέκτιβ Γκάρλαντ Φίντσερ στην εξιχνίαση της απροσδόκητης δολοφονίας ενός συναδέλφου του, με τον οποίο υπηρετούσαν στο Σώμα Πεζοναυτών.Παρότι ο φόνος έγινε εκτός ναυτικής βάσης, την υπόθεση αναλαμβάνει η στρατιωτική αστυνομία.

21:00 Τα χελωνονιντζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles) στο OPEN

Περιπέτεια φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής Σκηνοθεσία: Τζοναθαν Λίμπεσμαν

Ηθοποιοί: Μέγκαν Φοξ, Γουίλ Αρνέτ, Γουίλιαμ Φίκτνερ

Υπόθεση: Όταν ένας αρχιμαφιόζος απειλεί τη Νέα Υόρκη, μια ομάδα από τέσσερα αδέλφια -μεταλλαγμένες χελώνες Νίντζα-  βγαίνουν από τον υπόνομο για να προστατέψουν το σπίτι τους. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν ότι η διαφθορά έχει απλώσει τα πλοκάμια της από τους πολιτικούς έως την αστυνομία.

23:45 Τροχονόμος Βαρβάρα στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1981) Σκηνοθεσία: Ομηρος Ευστρατιάδης

Ηθοποιοί: Γιάννης Γκιωνάκης, Μαρία Καραβία, Μίμης Φωτόπουλος, Στάθης Ψάλτης, Τζένη Ζαχαροπούλου
Υπόθεση: Ο Αχιλλέας, μένει στις Εργατικές πολυκατοικίες και μην μπορώντας να βρει δουλειά, αποφασίζει να υποδυθεί την αδελφή του, Βαρβάρα, παίρνοντας τη θέση της στη σχολή τροχονόμων. Εκεί αρχίζουν οι περιπέτειες για τον Αχιλλέα.

Ντοκιμαντέρ

19:00 Ο Βρόμικος Πόλεμος του Μουσολίνι στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Ιταλικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Τζιοβάνι Ντονφραντσέσκο

Υπόθεση:  Στις 16 Φεβρουαρίου του 1943, ο ιταλικός στρατός κατοχής προέβη στη μαζική εκτέλεση των ανδρών του χωριού Δομένικο, στους πρόποδες του Ολύμπου. Το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να ρίξει φως στο τραγικό αυτό γεγονός του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

22:00 Θεοί και Θεές στην Aρχαία Ελλάδα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικάνικης παραγωγής (2002)

Υπόθεση: Η μυθολογία ήταν άμεσα συνυφασμένη με τη ζωή των αρχαίων Ελλήνων, με τις θεότητες να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή. Σύγχρονες αρχαιολογικές ανακαλύψεις ρίχνουν φως στις απαρχές της και δίνουν απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:30 Cold Brook στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Δραματική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Φίχτνερ

Ηθοποιοί: Κιμ Κόουτς, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Χάρολντ Περινό

Υπόθεση: Δύο άντρες εμποδίζουν μια διάρρηξη στο κολέγιο όπου εργάζονται κι αντιμετωπίζονται σαν ήρωες από την τοπική κοινότητα. Μα μόλις μαθαίνουν ότι ο εισβολέας χρειάζεται βοήθεια, αποφασίζουν να ρισκάρουν τα πάντα για να τον βοηθήσουν.

22:00 Like a boss στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Αρτέτα

Ηθοποιοί: Τίφανι Χάντις, Ρόουζ Μπερν, Σάλμα Χάγιεκ

 Υπόθεση: Δυο εκ διαμέτρου αντίθετες φίλες δέχονται μια γενναιόδωρη πρόσφορα εξαγοράς για την υπερχρεωμένη εταιρεία καλλυντικών που έχουν ιδρύσει και διαχειρίζονται. Είναι, όμως, η φιλία τους αρκετά δυνατή ώστε να αντέξει τη δοκιμασία;

Προτάσεις NETFLIX

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι (Virgin river)

Δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Μάρτιν Γουντ

Ηθοποιοί: Αλεξάντρα Μπρέκενριτζ, Μάρτιν Χέντερσον, Τζένι Κουπερ

Υπόθεση: Θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή, μια νοσοκόμα μετακομίζει από το Λ.Α. σε μια απομακρυσμένη πόλη της βόρειας Καλιφόρνιας και ξαφνιάζεται με αυτό και αυτόν που συναντά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b