MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 14 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

17:00 Hawaii Five-0 στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 4: Η ομάδα Five-0 καλείται να εντοπίσει έναν βίαιο κατάδικο μετά την απόδρασή του από τις φυλακές του νησιού. Ο δραπέτης αναζητά τα χρήματα που είχε κλέψει και απαγάγει ένα νεαρό ζευγάρι που κάνει τις διακοπές του στο Γουακίκι! Στο μεταξύ, η αδερφή του ΜακΓκάρετ φθάνει στο νησί.

23:00 Η τούρτα της μαμάς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 08: Η Μαριλού έχει καλέσει σε δείπνο τον διάσημο, εκκεντρικό, εκατομμυριούχο Ντίμη Τσιμισκή Χόφμαν, παλιό παιδικό της φίλο, δεδομένου ότι η μητέρα της, Τζούλια Σέκερη, είχε στενή φιλική σχέση με τη μητέρα του Ντίμη, Εριέττα Ζαΐμη.

23:00 Κάτι χωρισμένα παλικάρια στον ANT1

Επεισόδιο 03: Ο Χριστόφορος προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο πως δεν έκανε κάτι πονηρό με την Κατερίνα, ενώ εκείνη χαίρεται νομίζοντας πως ο Πέτρος τη ζηλεύει. Ο Ευτύχης καταφέρνει να πείσει την Ιουλία να δεχτεί τα παιδιά του με υποτροφία στο ιδιωτικό της σχολείο, χωρίς να ενημερώσει τη Μάρθα που γίνεται έξαλλη. Η Βιολέτα στέλνει τον Χριστόφορο στους Ανώνυμους Σεξομανείς, αλλά η συνεδρία καταλήγει σε μάλλον σε αντίθετα αποτελέσματα.

 Ταινίες

21:00 Ο Άνθρωπος Της Βροχής (Rain man) στο OPEN

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (1988) Σκηνοθεσία: Μπάρι Λέβινσον

Ηθοποιοί: Ντάστιν Χόφμαν, Τομ Κρουζ, Βαλέρια Γκολίνο, Τζέραλντ Μόλεν

Υπόθεση: Ο Τσάρλι Μπάπιτ, ένας φιλόδοξος και μάλλον επιπόλαιος χρηματιστής, επιστρέφει στο πατρικό του για την κηδεία του πατέρα του, με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις. Εκεί μαθαίνει ότι όλη η κληρονομιά του καταλήγει σε έναν άγνωστο δικαιούχο, που προκύπτει ότι είναι αδελφός του, άγνωστος σε αυτόν μέχρι τότε. Η έκπληξή του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν μαθαίνει ότι βρίσκεται σε ένα ειδικό κέντρο για αυτιστικούς.

22:00 O δικαστής (The judge) στο STAR

Κοινωνική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Ηθοποιοί: Λέιτον Μίστερ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Βέρα Φάρμιγκα, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μελίσα Λίο, Νταξ Σέπαρντ

 Υπόθεση: Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ είναι ο νομικός, που κάθε κατηγορούμενος θέλει να έχει στο πλευρό του.Παρά την επαγγελματική του δεινότητα όμως, υστερεί σε συναισθηματική ευφυΐα.  Ο απροσδόκητος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του, ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Χανκ καλείται τώρα να τον υπερασπιστεί.

23:45 Καμικάζι αγάπη μου στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1983) Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Σοφία Αλιμπέρτη, Σταμάτης Γαρδέλης

Υπόθεση: Ο Στάθης, η Ρένα κι ο Αλέξης είναι τρία θεότρελα αδέλφια. Ο πρώτος είναι αθεράπευτος λάτρης των μηχανών, η δεύτερη χορευταρού και θαμώνας των κλαμπ κι ο τρίτος σκληρός ροκάς. Ο Στάθης προσπαθεί να βρει λεφτά για ν’ αγοράσει μια μοτοσικλέτα, πράγμα δύσκολο βέβαια μιας και συνεχώς τον απολύουν από τη δουλειά του.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας στο COMOSTE HISTORY HD
Ντοκιμαντέρ Βρετανικής παραγωγής(2014) Σκηνοθέτης: Ρομπ Κόλντστριμ
Υπόθεση: Ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στη ζωή της πριγκίπισσας Αλίκης, μητέρας του πρίγκιπα Φίλιππου της Αγγλίας και συζύγου του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδος, οι οποίοι αποπέμφθηκαν επ’ άπειρον από την Ελλάδα στη διάρκεια της Επανάστασης του 1922.

19:00 Θρύλοι των Γηπέδων Ε2 στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Ελληνικής παραγωγής (2018) από την COSMOTE TV  Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Υπόθεση: Ηλίας Υφαντής. Ο ‘δαντελένιος σέντερ φορ’ θυμάται το ξεκίνημά του στον Πειραιά και την ένταξή του στον Ολυμπιακό. Μέσα από τη διαδρομή του, παρακολουθούμε την άνοδο του συλλόγου και την εξέλιξή του σε ‘Θρύλο’.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Ντομ Χέμινγουεϊ (Dom Hemingway) στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Μαύρη κωμωδία αμερικάνικης και Βρετανικής παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Σέπαρντ

Ηθοποιοί: Τζουντ Λο, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Εμίλια Κλαρκ

Υπόθεση: Έπειτα από 12 έτη στη φυλακή, ένας διαβόητος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων επιστρέφει στους δρόμους του Λονδίνου αποφασισμένος να διεκδικήσει όσα του αναλογούν. Άλλωστε, κράτησε το στόμα του κλειστό και δεν πρόδωσε το αφεντικό του.

22:05 Harriet στο COMOSTE CINEMA 2 HD

Βιογραφία αμερικάνικης και Κινέζικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Κάσι Λέμονς

Ηθοποιοί:  Σίνθια Ερίβο, Λέσλι Οντόμ Τζ., Τζανέλ Μονέ

Υπόθεση:  Η αληθινή ιστορία της Χάριετ Τάμπμαν, της Αφροαμερικανής που ξέφυγε από τα δεσμά της δουλείας και κατάφερε να απελευθερώσει εκατοντάδες άλλους σκλάβους μέσα από μια σειρά αποστολών φυγάδευσης.

Προτάσεις από το NETFLIX

Άτυπος (Atypical)

Δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής (2017) Σκηνοθέτης: Ρομπία Ρασίντ

Ηθοποιοί: Τζένιφερ Τζέισον Λι, Κιρ Γκίλκριστ, Μάικλ Ράπαπορτ

Υπόθεση: Όταν ένας έφηβος με αυτισμό αποφασίζει να βρει κοπέλα, η προσπάθειά του για ανεξαρτησία βάζει ολόκληρη την οικογένειά του σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b