MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 9 συναυλίες για τo Σάββατο 10 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου.

All Star Γκαλά Βέρντι: Η Άννα Νετρέμπκο στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Φώτο: Photo: Julian Hargreaves
Monopoli Team

1. All Star Γκαλά Βέρντι: Η Άννα Νετρέμπκο στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει, το Σάββατο 10 Ιουλίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, την απόλυτη ντίβα της όπερας, Άννα Νετρέμπκο. Στο All Star Γκαλά Βέρντι η Άννα Νετρέμπκο θα βρεθεί στη σκηνή με την Ανίτα Ρατσβελισβίλι, τον τενόρο Γιουσίφ Εϊβάζοφ και τον Έλληνα βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά. Με αφορμή τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 150 ετών από την πρεμιέρα της «Αΐντας» οι τέσσερις παγκοσμίου φήμης πρωταγωνιστές της όπερας θα ερμηνεύσουν διάσημες άριες και ντουέτα από την «Αΐντα», τον «Τροβατόρε», τη «Δύναμη του πεπρωμένου», τον «Οθέλλο», τον «Ριγολέττο» κ.ά. Την Ορχήστρα της ΕΛΣ θα διευθύνει ο Γάλλος αρχιμουσικός Φιλίπ Ωγκέν.
Σάββατο 10/7, 21:30
Εισιτήριο: 15€, 25€, 35€, 45€, 50€, 55€, 60€, 65€, 70€, 80€, 85€, 100€, 150€, 160€, 170€, 180€, 200€, 230€, 250€ / Φοιτητικό, παιδικό: 15€. Προπώληση: ticketservices.gr
Παναθηναϊκό Στάδιο, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αθήνα. Τηλ: 21 0752 2984.

2. «Crossovers»: Η Αγγελική Τουμπανάκη στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Η World Jazz βοκαλίστρια και performer Αγγελική Τουμπανάκη έρχεται για μια μοναδική συναυλία, το Σάββατο 10 Ιουλίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού και μαζί με τους συνεργάτες της μας παρουσιάζει το πολυσυλλεκτικό project «Crossovers». Με βασικό όχημα την ελεύθερη έκφραση και την πηγαία χαρά για την μουσική, αφηγείται τις μουσικές του κόσμου, μοιράζεται μουσικές που τη συγκινούν, καταθέτει το πάθος της για τον αυτοσχεδιασμό και την ανάγκη της για μουσική- καλλιτεχνική διάδραση. Στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων, Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα.
Σάββατο 10/7, 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: viva.gr
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός, Αθήνα. Τηλ: 210-5284856. https://www.opanda.gr/

3. Φεστιβάλ Πέτρας 2021: Ο Παντελής Θαλασσινός στο Θέατρο Πέτρας συναυλίες σήμερα

Ο Παντελής Θαλασσινός, παρέα με τη Νανά Μπινοπούλου και την ορχήστρα του, ταξιδεύει το κοινό μέσα από μονοπάτια χαράς, αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών, το Σάββατο 10 Ιουλίου, στο Θέατρο Πέτρας. Ερμηνεύει τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών, μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.
Σάββατο 10/7, 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη. https://petroupoli.gov.gr/

4. 64o Φεστιβάλ Φιλίππων – Διονύσιος Σολωμός: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων συναυλίες σήμερα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, το Σάββατο 10 Ιουλίου, για να μας βρει όλους «Ξανά Μαζί». Ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα διαχρονικά της τραγούδια, που θα ηχήσουν δυνατά και θα μας παρασύρουν σε μία μοναδική καλοκαιρινή βραδιά που θα μοιάζει με γιορτή.
Σάββατο 10/7, 21:00
Εισιτήριο: 18€. Προπώληση: viva.gr.
Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, Λυδίας 10, Κρηνίδες. Τηλ: 251 051 6251.

5. Οι Naxatras στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
συναυλίες σήμερα

Φώτο: Dan Deutsch

Psychedelic rock από τον Βορρά έχει το πρόγραμμα για το Σάββατο 10 Ιουλίου, οπότε και στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων εμφανίζονται on stage οι Naxatras. Η μπάντα φέρνει μαζί της από τη Θεσσαλονίκη δυναμικά ρυθμικά μοτίβα, ονειρικές μελωδίες και ταξιδιάρικα κιθαριστικά σόλο, όλα εμποτισμένα με μία μαγευτική 70s ατμόσφαιρα και αισθητική.
Σάββατο 10/7, 19:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων,  Πειραιώς 100, Γκάζι. Τηλ: 2130109300. athens-technopolis.gr.

6. Φεστιβάλ 2021 Δήμου Αμαρουσίου:  Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Αίθριο Θέατρο της Λεωφόρου Κηφισίας 219 συναυλίες σήμερα

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια, το Σάββατο 10 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ 2021 Δήμου Αμαρουσίου. 10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.
Σάββατο 10/7, 21:00
Εισιτήριο: 10€. Προπώληση: ticketmasters.gr. 
Αίθριο Θέατρο της Λεωφόρου Κηφισίας 219. https://maroussi.gr/

7. Φεστιβάλ Ρεματιάς – «Νύχτες Αλληλεγγύης»: Alejando Díaz – Cantando con los amigos στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Μια συναυλία, το Σάββατο 10 Ιουλίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, χαρούμενη με έντονα ηχοχρώματα, κέφι και αισιοδοξία και ένα εκρηκτικό μίγμα με φλογέρες των Άνδεων, έγχορδα των πεδιάδων και των πόλεων, αφροπερουβιάνικα και αφροκουβανέζικα κρουστά. Με οχτώ μουσικούς από τη Λατινική Αμερική επί σκηνής, θα ταξιδέψουμε προς Περού, Βολιβία, Χιλή, Κολομβία, Βενεζουέλα, Μεξικό, Εκουαδόρ, Κούβα, Πουέρτο Ρίκο ενώ θα περάσουμε για λίγο και από την Ελλάδα.
Σάββατο 10/7, 21:00
Είσοδος Ελεύθερη. Κρατήσεις: viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι.

8. Γιώργος Πατεράκης και String Theory Live στο Παλιό Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α συναυλίες σήμερα

Οι String Theory θα σερβίρουν φιλέτα Δον Κιχώτη σε μαρινάδα Γιάννη Φλωρινιώτη, Σαπφώ με σως William Blake, λαϊκοπόπ δευτεράντζες β’ διαλογής με vinaigrette αναγεννησιακής αντίστιξης και έναν σωρό εξωτικές, απόκοσμες, και τρυφερές γεύσεις με απολαυστικά μουσικά toppings και φιλολογικά κρουτόν, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουλίου, στο Παλιό Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α. Μαζί τους η mezzo soprano Ιωάννα Φόρτη.
Σάββατο 10/7, 21:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Παλιό Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α, Κορυτσάς 39, Βοτανικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Φόρεστ Γκαμπ μέχρι τον Ναυαγό: Πέντε ερμηνείες του Τομ Χανκς που έχουν αφήσει εποχή12.09.2018

9. Ζωγράφου Summer Festival 2021: Κώστας Τουρνάς, Ελπίδα, Ρόμπερτ Ουϊλλιαμς και Βασίλης Καζούλης στη Βίλα Ζωγράφου

Μια Γιορτή με τραγούδια που αγαπήσαμε και στερηθήκαμε για περισσότερο  από έναν ολόκληρο χρόνο, το Σάββατο 10 Ιουλίου, στη Βίλα Ζωγράφου. Ο Κώστας Τουρνάς με καλεσμένους του, τους, Ελπίδα, Ρόμπερτ Ουϊλλιαμς και Βασίλη Καζούλη, θα μας κρατήσουν μουσική παρέα, με τραγούδια που αγαπήσαμε και που σημάδεψαν στιγμές της ζωής μας.
Σάββατο 10/7, 21:00
Είσοδος Ελεύθερη. Κρατήσεις εδώ
Βίλα Ζωγράφου, Γ. Ζωγράφου 13. zografouculture.gr

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b