MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bones & All: Μια πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο, με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ

Οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μάς δίνουν μια γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο.

| Φωτογραφίες: Yannis Drakoulidis
Monopoli Team

Το Bones & All σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επανένωση του σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο με τον Τιμοτέ Σαλαμέ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία του πρώτου με θέμα τον κανιβαλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCall Me By Your Name: Θα γίνει τελικά το πολυαναμενόμενο σίκουελ;12.09.2018

Η ταινία, σε σενάριο του Ντέιβιντ Κατζάνικ, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον Ιταλοαλγερινό σκηνοθέτη στις ταινίες «Κάτω από τον ήλιο» (2015) και «Suspiria» (2018), βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Καμίλ ΝτεΑντζέλις που κυκλοφόρησε το 2015. Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία της 16χρονης Μαρέν, η οποία αδυνατεί να ελέγξει τις κανιβαλιστικές της παρορμήσεις και ξεκινά ένα road trip μέσα στις ΗΠΑ με σκοπό να βρει τον πατέρα της, ελπίζοντας να βρει απαντήσεις για τον λόγο που την οδηγεί στο να σκοτώνει και να τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν. Στο πλευρό της έχει τον Λι, έναν έντονο και μοναχικό άνδρα.

«Συναντιούνται και ενώνονται μαζί για μια οδύσσεια χιλιομέτρων στην Αμερική του Ρόναλντ Ρήγκαν. Όμως, όλοι οι δρόμοι τους οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν του καθενός και σε μια τελική στάση που θα καθορίσει εάν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει…».

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα στο Οχάιο, απεικονίζουν τον Σαλαμέ μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Τέιλορ Ράσελ, καθώς σταματούν σε ένα βενζινάδικο κατά τη διάρκεια του road trip. Ο Σαλαμέ φοράει ένα πουκάμισο ανοιχτό, με τζιν σορτσάκι και αλυσίδα στο λαιμό και έχει κόκκινες ανταύγειες στα μαλλιά του.

Το ζευγάρι πρωταγωνιστών απεικονίζεται μόνο του στις φωτογραφίες, ωστόσο το καστ απαρτίζουν επίσης η Κλόι Σεβινί, η οποία πρωταγωνίστησε στη σειρά του Γκουαντανίνο, Wead Who We στο HBO πέρυσι, ο Μάικλ Στούλμπαργκ, η Φραντσέσκα Σκορσέζε, η Τζέσικα Χάρπερ, ο Αντρέ Χόλαντ, ο Μαρκ Ράιλανς και ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBones and All: Η Κλόι Σεβινί στη νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ12.09.2018

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Γκουαντανίνο θα γυρίσει ταινία στην Αμερική – παρά το γεγονός πως η παραγωγή είναι καθαρά ιταλική. Σε μια συνέντευξή του στο Deadline ο σκηνοθέτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω επηρεαστεί πλήρως από τον αμερικανικό πολιτισμό, τον αμερικανικό κινηματογράφο και τώρα, από το αμερικανικό τοπίο. Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ήρθα επιτέλους σε αυτήν την ακτή».

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b