MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Foo Fighters: Γιόρτασαν την επιστροφή της live μουσικής με συναυλία στο γεμάτο Madison Square Garden

Οι Foo Fighters πραγματοποίησαν την πρώτη συναυλία στην Νέα Υόρκη, στο Madison Square Garden με 100% χωρητικότητα και εμβολιασμένο κοινό.

Foo Fighters, photo credits: Raph_PH/Wikimedia
Foo Fighters, photo credits: Raph_PH/Wikimedia
Monopoli Team

Το βράδυ της Κυριακής, οι Foo Fighters πραγματοποίησαν την πρώτη συναυλία στην Νέα Υόρκη, σε χώρο με 100% χωρητικότητα και με κοινό μόνο εμβολιασμένους. Έτσι, το Madison Square Garden γέμισε κόσμο, χωρίς μάσκες και αποστάσεις, για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, ενώ αυτή ήταν η πρώτη συναυλία που έγινε στον χώρο από τον Μάρτιο του 2020.

Οι Foo Fighters, λοιπόν, ερμήνευαν τα καλύτερα τους κομμάτια επί 3 ώρες, ενώ στην σκηνή μαζί τους ανέβηκε και ο διάσημος κωμικός Dave Chappelle. Το συγκρότημα ξεκίνησε με το “Times Like These”, ενώ ο Chapelle τραγούδησε το “Creep” των Radiohead με το συγκρότημα και έγινε viral στα social media.


Η συναυλία ήταν μόνο για εμβολιασμένους, ενώ για να επιτραπεί η είσοδος στον χώρο έπρεπε οι θεατές να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις αντιεμβολιαστών, οι οποίοι είχαν κάνει την εμφάνιση τους και σε προηγούμενη συναυλία του συγκροτήματος στο Λος Άντζελες.

Οι διαδηλώσεις συνεχίστηκαν και στην Νέα Υόρκη πριν την μεγάλη συναυλία, αυτό όμως δεν πτόησε το συγκρότημα, ούτε όμως και το κοινό, που δήλωνε ενθουσιασμένο που βρέθηκε σε συναυλία, χωρίς περιορισμούς λόγω του κορονοϊού, μετά από έναν χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foo Fighters (@foofighters)

Την προηγούμενη εβδομάδα, στην Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια, όπου πάνω από το 70% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με μία δόση, έγινε άρση όλων των περιορισμών για τον κορονοϊό, ενώ αποφασίστηκε ότι οι εμβολιασμένοι πολίτες θα μπορέσουν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Music Week και 10 «στάσεις» για να το απολαύσετε12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b