MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 21 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ.165

Επεισόδιο 165: Ο παπα-Αντρέας προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της «θολής» βραδιάς που πέρασε με την Αγγέλα, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπος με την Κική. Η Αγγέλα, φυσικά, φροντίζει να επιταχύνει τις διαδικασίες, ώστε να διαβάλει τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, ο Παναγής κατηγορείται από όλους για τον εμπρησμό στην κατασκήνωση, αλλά η ροπή της Κατερίνας προς την ενοχή του είναι αυτή που τον πονάει περισσότερο. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι ικανά να ανατρέψουν τη ζημιά στη σχέση τους. Η Μάρμω καταλαβαίνει ότι ο Βαγγέλας τούς έχει μπλέξει για τα καλά με τα ανοίγματά του στην Ιταλία για τις τρούφες.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 236: Ο Άκης, έξαλλος, αναγκάζει την Ηλιάνα να επιστρέψει στην Αθήνα, παρά τις διαμαρτυρίες της. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης είναι ακόμα στενοχωρημένος από την προσπάθεια του Άλκη να απομακρυνθεί από κοντά του, λέγοντας ψέματα ότι βρίσκεται στην Αμερική. Αλλά και η Ιφιγένεια, όταν το μαθαίνει, θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Κατερίνα, η οποία φαίνεται ότι αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει τραβήξει τις καταστάσεις στα άκρα.

Ο Φρίξος επιμένει ότι η Ηλιάνα ήρθε στην Κέρκυρα έχοντας κάποιο ύπουλο σχέδιο στο μυαλό της, αλλά ο Οδυσσέας δεν τον πιστεύει. Η Ναυσικά είναι πολύ αγχωμένη για το αν το φάρμακο για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα πάρει την τελική έγκριση για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Ο Άκης, λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του, αναγκάζεται να πάρει το αυτοκίνητο της Ηλιάνας. Ένα αντικείμενο, που βρίσκει στο πορτ-μπαγκάζ, θα προκαλέσει μεγάλη ανατροπή και ο Άκης με οδυνηρό τρόπο θα καταλάβει ότι δεν γνωρίζει στ’ αλήθεια ποια είναι η κόρη του.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA Έξαψη επ. 67

Επεισόδιο 67: Η Κλαίρη δέχεται ένα τηλεφώνημα, από την Αγάπη, που την ανησυχεί. Η Εβίτα μοιάζει ενθουσιασμένη, μετά το ερωτικό βράδυ, που πέρασε με το Τζανή. Μια τυχαία συνάντηση, θα φέρει στη μνήμη της Βίκυς στοιχεία, που ξεκλειδώνουν την υπόθεση. Ο Τζώρτζης λέει στη Μυρσίνη να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου, ζητώντας τη να τον βγάλει από τη φυλακή, μέχρι τη μέρα της δίκης του. Ο Αλέξανδρος δείχνει στην Κλαίρη ότι είναι στο πλευρό της, ουσιαστικά. Ακόμα και με την υγεία του να καλυτερεύει, ο Γιάννος παραμένει απαισιόδοξος για το μέλλον του.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 «Blackhat» στον ALPHA Blackhat

Περιπέτεια-θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Μάικλ Μαν. Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουορθ, Βαϊόλα Ντέιβις, Τανγκ Γουεί, Τζον Ορτίζ

Υπόθεση: Ένας ικανότατος χάκερ που εκτίει πολυετή ποινή δέχεται να βοηθήσει τις αμερικανικές και κινέζικες αρχές να αντιμετωπίσουν έναν αόρατο κυβερνοτρομοκράτη, ο οποίος έχει επιτεθεί σε ένα ασιατικό πυρηνικό εργοστάσιο και τη διεθνή χρηματαγορά.

21:00 «Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει 4.0 (Die Hard 4.0)» στο STAR Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Περιπέτεια, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία Λεν Γουάιζμαν. Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Τίμοθι Όλιφαντ, Τζάστιν Λονγκ, Μάγκι Κιου

Υπόθεση: Προσπαθώντας να συλλάβει έναν νεαρό χάκερ, ο αστυνόμος Τζον ΜακΛέιν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ομάδα τρομοκρατών, οι οποίοι απειλούν να μπλοκάρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα όλης της χώρας, βυθίζοντάς την στο χάος.

21:00 «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος (A Beautiful Mind)» στο OPEN BEYOND Ένας υπέροχος άνθρωπος

Βιογραφική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ. Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Εντ Χάρις, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζέιμς Γουίτμορ

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Τζον Φορμπς Νας, ιδιοφυούς μαθηματικού που βραβεύτηκε με Νόμπελ, αλλά προηγουμένως πάλεψε πάνω από 30 χρόνια με τις σχιζοφρενικές τάσεις του, τις οποίες και κατάφερε να θεραπεύσει χάρη στη δύναμη του μυαλού του και τη φροντίδα της γυναίκας του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

19:00 «Το Μπουζούκι» στο COSMOTE HISTORY HD Το Μπουζούκι

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Βασίλη Μάρου (1973). Σκηνοθεσία Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ξετυλίγει την πορεία της ελληνικής λαϊκής μουσικής, με αφετηρία το μπουζούκι, ο ήχος του οποίου έχει σφραγίσει σημαντικές ιστορικές στιγμές της χώρας, και πυξίδα το έργο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.

23:00 «Ρεμπέτικο» στο COSMOTE HISTORY HD Ρεμπέτικο

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Τιμών Κουλμάσης και Ηρώ Σιαφλιάκη

Υπόθεση: Μια ‘περιπλάνηση’ στους δρόμους και στα μονοπάτια του ρεμπέτικου τραγουδιού, μέσω της οποίας αναδεικνύονται γνωστές, άγνωστες ή ξεχασμένες εκφάνσεις αυτής της τόσο αγαπημένης μουσικής, που συνδέεται άμεσα με την ιστορία των Ελλήνων.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b