MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το θερινό cinema Paradiso επιστρέφει στην αυλή του Λούβρου

Η θερινή κινηματογραφική σεζόν επιτέλους έφτασε και έτσι το open-air cinema Paradiso επιστρέφει στην καρδιά της αυλής του Λούβρου.

Πηγή: unsplash.com
Monopoli Team

Το Paradiso Festival επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι για λίγες μέρες αφιερωμένο στον κινηματογράφο, τη μουσική και το street food. Μετά το Nave of the Grand Palais το 2013 και το 2015, το φεστιβάλ έρχεται τώρα, όπως το 2019, στο Cour Carrée του Λούβρου για να μάς προσφέρει μερικές υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές κάτω από τα αστέρια, από την 1η έως τις 4 Ιουλίου.

4 ημέρες προβολών κάτω από τον νυχτερινό ουρανό

Για τέσσερις εορταστικές βραδιές, ανοιχτές για όλους και χωρίς χρέωση, το Cinéma Paradiso έχει προετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα από συναυλίες με καλλιτέχνες όπως οι Bon Entendeur, Bonnie Banane και Myd πριν από κάθε προβολή, παράλληλα με ομιλίες εξεχόντων προσωπικοτήτων από τον χώρο του κινηματογράφου και των τεχνών. Με λίγα λόγια είναι έτοιμο να χαρίσει ξανά στους Παριζιάνους αλλά και σε όλους τους επισκέπτες που θα βρίσκονται εκείνη την περίοδο στο Παρίσι, μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της πόλης!

Σε μια τεράστια οθόνη μήκους 24 μέτρων, θα προβληθούν σε συνεργασία με το Prime Video και το Netflix, μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες που «έσπασαν» ταμεία και αγαπήθηκαν από το κοινό. 1.455 θέσεις θα είναι διαθέσιμες κάθε βράδυ, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν online κράτηση εδώ. Για την ώρα, το πρόγραμμα και οι ταινίες που θα προβληθούν δεν έχουν γίνει γνωστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPark your Cinema: Το θερινό σινεμά επιστρέφει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b