MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#17: Μπορούμε να εφαρμόζουμε ενυδατική κρέμα στα χέρια και το καλοκαίρι;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 12.06.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#17: Μπορούμε να εφαρμόζουμε ενυδατική κρέμα στα χέρια και το καλοκαίρι;

Πολλοί πιστεύουν ότι η ενυδάτωση των χεριών είναι χρήσιμη μόνο κατά τους κρύους μήνες του χρόνου, που οι χαμηλές θερμοκρασίες προκαλούν ξηρότητα στα χέρια μας. Γνωρίζατε όμως ότι την ίδια ξηρότητα προκαλεί και ο κλιματισμός; Είτε τον χρησιμοποιείτε για ζέστη είτε για κρύο το αποτέλεσμα είναι ένα: ξηροδερμία στα χέρια! Γι’ αυτό και πρέπει να εφαρμόζουμε την ενυδατική μας κρέμα κάθε εποχή του χρόνου.

Οι κρέμες Dove DermaSpa δεν είναι μόνο πλούσιες και μοναδικές σε υφή, αλλά παρέχουν δερματολογική φροντίδα, ώστε η περιποίηση των χεριών να μετατρέπεται από ρουτίνα σε στιγμή απόλαυσης και επαφής με το σώμα μας, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b