MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 4 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Photo credits: Ολγα Μαλέα
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ. 155

Επεισόδιο 155: Η Μυρτώ έχει φτάσει στο χωριό και περνάει από ανάκριση τη Μάρμω, για να μάθει για τον Βαγγέλα. Έχει σπάσει τα νεύρα της Μάρμως, που είναι έτοιμη να τη δείρει με τη μαγκούρα. Η Τούλα έχει μάθει για τον Ντίμη και δεν ξέρει πώς να το πει στη μάνα της. Η Κατερίνα μαθαίνει για τον καβγά Νικόλα και Παναγή, ενώ η Μάρμω υποπτεύεται τη Μυρτώ και τρέχει να το πει στον Μένιο.

Η Κατερίνα δεν μπορεί ν’ αποφασίσει σε ποιον να πάει να μιλήσει πρώτα, στον Νικόλα ή στον Παναγή, ενώ η Φιλιώ μαθαίνει για την άφιξη του Νικόλα και τι συνέβη με τον γιο της. Ο Νικόλας πάει σε συμβούλιο με τον Ηλία, τον παπά και την Κική, ο Ηλίας όμως είναι αντίθετος με τη δομή κι έρχεται σε κόντρα με τους υπόλοιπους. Τι θα πει η Μυρτώ στον Τζώρτζη, που θα την ακούσει να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Βαγγέλα; Τι θα κάνει ο Ηλίας, όταν μαθαίνει για τις νάρκες του Μένιου; Τι έκπληξη έχει ετοιμάσει στον Μένιο η Μυρτώ;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ο ήλιος επ. 174

Επεισόδιο 174: Ο Νικήτας κερδίζει την ελευθερία του μετά τη σύλληψη της σπείρας και προστατεύεται απ’ την αστυνομία που τον δηλώνει νεκρό. Η Ελένη νιώθει ζήλεια που η Μαριάνθη ζητάει συνέχεια να είναι κοντά στην Αλίκη. Τόσο εκείνη όσο και ο Δημήτρης, προσπαθούν να την πείσουν ότι η θέση της στη ζωή της Μαριάνθης δεν κινδυνεύει απ’ την Αλίκη. Ο Φίλιππος κι η Διώνη αποφασίζουν να δεχτούν το σχέδιο του Δημήτρη να παγιδέψουν τους εκβιαστές τους. Ο Νικήτας αποχαιρετά συγκινημένος την Λήδα για πάντα. Η Ελένη υποκύπτει στην πίεση του Μανώλη να φύγει μαζί του, χωρίς να ξέρει ότι εκείνος δεν έχει επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα.

22:00 «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1 τα καλύτερά μας χρόνια επ 55

Επεισόδιο 55: Στη γειτονιά, τη θέση του παπά, ο οποίος δεν έχει ακόμα επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές του στο χωριό, μοιάζει να έχει πάρει ένας παπατζής, που ξεσηκώνει τη διάθεση όλων για τζόγο. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, στην κατασκευαστική, τα ηνία για τα καινούργια πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Παπαδόπουλος, ετοιμάζεται να αναλάβει με μια νέα, σύγχρονη εταιρεία ο Στέλιος, ο οποίος δείχνει παντού με καμάρι τις νέες, φρεσκοτυπωμένες επαγγελματικές κάρτες του. Με την ίδια ορμή, κυκλοφορεί στη γειτονιά και ο Αργύρης, ο απόστρατος στρατιωτικός, που ξεσηκώνει τον κυρ Νίκο να βγουν για χορό με τα κορίτσια: την Πελαγία και την Ερμιόνη. Έτσι αποφασίζουν να επισκεφτούν τη «Γιορτή Κρασιού 1973» στο Δαφνί! Μέσα σε όλα, ο Άγγελος περιμένει να εισπράξει τα ανταλλάγματα από τη σαφή οικονομική βελτίωση που υπόσχεται η αναβάθμιση του πατέρα του σε αφεντικό.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00: «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 Η Αυλή των Χρωμάτων

Θέμα εκπομπής: Αφιέρωμα στον Μιχάλη Μπουρμπούλη: Τραγούδουν: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μαριώ, Ευτυχία Μητρίτσα, Βαγγέλης Δούβαλης. Στο τραπέζι της αυλής, ο συνθέτης Φίλιππος Περιστέρης και ο εκδότης Θανάσης Συλιβός.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Στιγμιαία Οικογένεια (Instant Family)» στο OPEN BEYOND Στιγμιαία οικογένεια

Οικογενειακή κομεντί, αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Σον Άντερς. Ηθοποιοί: Μαρκ Γουάλμπεργκ, Ρόουζ Μπερν, Οκτάβια Σπένσερ, Ισαμπέλα Μόνερ

Υπόθεση: Ένα παντρεμένο ζευγάρι, που εξετάζει την επιλογή της υιοθεσίας, βρίσκεται ξαφνικά με τρία παιδιά. Θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αμέτρητες προκλήσεις του γονικού ρόλου και τελικά.

23:45 «Τζόκερ (Wild Card)» στο STAR Wild Card

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ. Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Μάικλ Ανγκαράνο, Χόουπ Ντέιβις, Στάνλεϊ Τούτσι, Σοφία Βεργκάρα

Υπόθεση: Όταν ένας νεοφερμένος στο Λας Βέγκας γκάνγκστερ κακοποιεί μια φίλη του, ο βετεράνος τζογαδόρος και σκληροτράχηλος «σύμβουλος ασφαλείας» Νικ Γουάιλντ αποφασίζει να τη βοηθήσει να πάρει την εκδίκησή της.

22:10 «Ο Τρελός Τα ΄Χει 400» στο MEGA Ο Τρελός τα' χει 400

Υπόθεση: Όταν κερδίζει το εθνικό λαχείο, ο Λάμπρος (Λάμπρος Κωνσταντάρας) τρελαίνεται από τη χαρά του και καταλήγει σε ίδρυμα φρενοβλαβών. Κατά την απουσία του, η οικογένειά του διέδιδε ότι έλειπε στο Κογκό. Ο Λάμπρος θεραπεύεται και γυρίζει στους δικούς του. Διαπιστώνει όμως ότι και η οικογένειά του δεν «στέκει» πολύ στα καλά της. Η πεθερά του (Σμάρω Στεφανίδου) θέλει να χρηματοδοτήσει μια ταινία με πρωταγωνιστή τον γιο της (Θόδωρος Κατσαδράμης), προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του (Καίτη Πάνου) να τον εγκαταλείψει και χωρίζει την κόρη του (Κατερίνα Γώγου) από τον φτωχό φίλο της (Θάνο Μαρτίνο). Ο Λάμπρος, υποδυόμενος τον τρελό, θα σταματήσει τα σχέδιά της, και θα διώξει τους μνηστήρες και τους απατεώνες απ’ το σπίτι του.

21:50 «Ο Κλέαρχος, H Μαρίνα Kαι O Kοντός» στον ALPHA Ο Κλέαρχος Η Μαρίνα και ο Κοντός

Υπόθεση: Ο ερωτιάρης κύριος Κλέαρχος Ζουγαλάς (Βασίλης Αυλωνίτης, ο οποίος νοστιμεύεται τη γειτόνισσά του την κυρία Ηρώ, σκαρφίζεται μια πονηριά προκειμένου να την ακολουθήσει στη λουτρόπολη όπου εκείνη πάει για θεραπεία. Χρίει εαυτόν επιτηρητή του γαμπρού του Μάνου (Νίκος Ρίζος), θέλοντας να δώσει στη γυναίκα του Μαρίνα (Γεωργία Βασιλειάδου) την εντύπωση πως ο ζωηρούλης Μάνος χρειάζεται κάποιον για να τον συγκρατεί στις αταξίες του. Γαμπρός και πεθερός πηγαίνουν στα Καμένα Βούρλα, όπου τα περνούν υπέροχα συντροφιά με διάφορες κυρίες. Μια ωραία πρωία αφικνούνται στη λουτρόπολη οι συμβίες τους, Μαρίνα και Ρέα, και τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:00 «Ευρώπη – Το λίκνο της Ανθρωπότητας;» στο COSMOTE HISTORY HD Ευρώπη- Το Λίκνο της Ανθρωπότητας;

Ντοκιμαντέρ, γερμανικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία Φλόριαν Μπρέιερ, Ρούντιγκερ Μπράουν

Υπόθεση: Για δεκαετίες, οι ειδικοί ήταν πεπεισμένοι ότι το ανθρώπινο είδος ‘γεννήθηκε’ στην Αφρική. Όμως, πρόσφατα ευρήματα από την Ελλάδα και τη Γερμανία ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Μήπως, τελικά, λίκνο της ανθρωπότητας είναι η Ευρώπη;

21:50 «Αρχαία Ελλάδα – Μέτρον Άριστον» στ0 COSMOTE HISTORY HD Αρχαία Ελλάδα- Μέτρον Άριστον

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γουίλσον

Υπόθεση: Κατά την αρχαιότητα η πολυτέλεια δεν ήταν θέμα χρημάτων. Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ, που ερευνά τον καταλυτικό ρόλο της πολυτέλειας στην Αρχαία Αθήνα της κλασικής περιόδου, την Αρχαία Σπάρτη και τη Μακεδονία του βασιλέα Φίλιππου Β’.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b