MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Τρεις ακόμα διεθνείς διακρίσεις ποιότητας και γεύσης για το 2021

To 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον κατέκτησε για ακόμα μια χρονιά τρεις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την άριστη ποιότητα και γεύση του.

AVRA
Monopoli Team

To 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εστιασμένο πλήρως στην παραγωγή και εμφιάλωση ενός νερού υψηλών προδιαγραφών, κατέκτησε για ακόμα μια χρονιά τρεις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την άριστη ποιότητα και γεύση του.

Συγκεκριμένα το Φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, απέσπασε:

  • Για 4η συνεχόμενη χρονιά τη διάκριση «International Award 2021 in Gold» από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG
  • Για 4η συνεχόμενη χρονιά την ανώτατη διάκριση «GrandGold Quality Award» του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας και Γεύσης MondeSelection
  • Για 6ηχρονιά βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του, με την ανώτατη διάκριση των 3 αστεριών, κατακτώντας το βραβείο «SuperiorTasteAward» από το International Taste Institut
AVRA

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, οι φετινές διακρίσεις του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ βασίστηκαν σε ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια που του επέτρεψαν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πλήθος άλλων προϊόντων στην ίδια κατηγορία. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε στοιχεία όπως η οσμή, η όψη, η γεύση, η επίγευση και η υφή του νερού.

Η Σόνια Δήμογλη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε:

«Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα του 24/7 χαρτοφυλακίου μας. Ως brandσυνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να θέτουμε πολύ υψηλούς στόχους ως προς το προϊόν που προσφέρουμε στους καταναλωτές, αλλά και στους πελάτες μας, τη λιανική αγορά, την εστίαση και τον ξενοδοχειακό κλάδο. Διεθνείς διακρίσεις όπως αυτές που λαμβάνουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια επισφραγίζουν στην ουσία τη δέσμευσή μας να διατηρούμε αναλλοίωτη την εξαιρετική ποιότητα του νερού που παράγουμε και εμφιαλώνουμε».

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λαμβάνει κάθε χρόνο σημαντικές διακρίσεις που πιστοποιούν τους αυστηρούς ελέγχους και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας βάσει των οποίων παράγεται το προϊόν, χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία.

ΑΥΡΑ

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ:

Με σταθερή παρουσία εδώ και 32 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της συμμόρφωσης όλων των διαδικασιών σύμφωνα με τα πρότυπα ISO από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s.Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt, 6x500ml και 12x500ml).

Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και διαθέτει εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Επιπλέον, το 2020 επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό του με την προσθήκη του Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ που διατίθεται σε ένα μοναδικό σχεδιαστικά μπουκάλι των 750 ml και 330 ml, καθώς και σε πολυσυσκευασία των 4x330ml σε premium συσκευασία με λαβή.

Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον. Από το 2014 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει προχωρήσει στην καινοτομία lightweight, με μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 500ml και 1L κατά 24%, ενώ το 2016 προχώρησε σε μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 330ml και 750ml κατά 27% και 18% αντίστοιχα.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTip#10: Γιατί είναι σημαντικό να κάνουμε απολέπιση στα χέρια μας;12.09.2018

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον:

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη.

Mε 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita, Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.

Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E και το LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/life/.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b