MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

  Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Τρεις ακόμα σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την άριστη ποιότητα και γεύση

  Για μια ακόμα χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, απέσπασε τρείς σημαντικές διακρίσεις από κορυφαίους διεθνείς φορείς πιστοποίησης, για την άριστη ποιότητα και γεύση του.

  Monopoli Team

  Για μια ακόμα χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, απέσπασε τρείς σημαντικές διακρίσεις από κορυφαίους διεθνείς φορείς πιστοποίησης, για την άριστη ποιότητα και γεύση του.

  Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα αναγνώρισης των υψηλών προδιαγραφών παραγωγής και εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που με περισσότερο από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

  Πιο συγκεκριμένα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, απέσπασε:

  Τη σπουδαία διάκριση «International Award 2020 in Gold» από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, για 3η συνεχόμενη χρονιά

  Την ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award» του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας και Γεύσης Monde Selection, για 3η συνεχόμενη χρονιά

  Για 5η  χρονιά βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του, με την ανώτατη διάκριση των 3 αστεριών, κατακτώντας το βραβείο «Superior Taste Award» από το International Taste Institute.

  Το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ πηγάζει από την καρδιά των Αχαϊκών Βουνών και εμφιαλώνεται, χωρίς καμία επιπλέον επεξεργασία, στην περιοχή του Αιγίου, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων και με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Στη διαδικασία αξιολόγησης, κατάφερε να διακριθεί και φέτος βάσει ιδιαίτερα αυστηρών κριτηρίων. Λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία όπως η οσμή, η όψη, η γεύση, η επίγευση και η υφή του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ξεχώρισε ανάμεσα σε πληθώρα άλλων προϊόντων ίδιας κατηγορίας.

  Η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Marketing Manager Water για Ελλάδα & Κύπρο, δήλωσε: «Στην οικογένεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, δεν μπορούμε παρά να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που το εξαιρετικό αυτό νερό κατακτά διεθνείς διακρίσεις από σημαντικούς διεθνείς φορείς. Για μια ακόμα χρονιά αποδεικνύεται ότι η αδιάκοπη επένδυση στην ποιότητα και στην ασφάλεια του προϊόντος που παράγουμε, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές, ένα ύψιστης ποιότητας προϊόν».

  Οι χρυσές αυτές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά βραβεύσεων που λαμβάνει σταθερά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, οι οποίες επισφραγίζουν την εξαιρετική ποιότητα και γεύση που απολαμβάνουν οι καταναλωτές από το 1989. 

  Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

  Με σταθερή παρουσία εδώ και 31 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της συμμόρφωσης όλων των διαδικασιών σύμφωνα με τα πρότυπα ISO από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt, 6x500ml και 12x500ml).

  Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και διαθέτει εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση.

  Επιπλέον, το 2020 επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό του με την προσθήκη του Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ που διατίθεται σε ένα μοναδικό σχεδιαστικά μπουκάλι των 750 ml και 330 ml, καθώς και σε πολυσκευασία των 4x330ml σε premium συσκευασία με λαβή. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον. Από το 2014 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει προχωρήσει στην καινοτομία lightweight, με μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 500ml και 1L κατά 24%, ενώ το 2016 προχώρησε σε μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 330ml και 750ml κατά 27% και 18% αντίστοιχα.

  Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr, www.instagram.com/avrawater και www.youtube.com/avrawater

  Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

  Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη.

  Mε 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

  Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa-Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου. 

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E και το LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/life/

  Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast