MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#3: Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε το πλύσιμο των χεριών μας με καυτό νερό;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 27.05.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#3: Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε το πλύσιμο των χεριών μας με καυτό νερό;

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, δεν υπάρχει λόγος να πλένουμε τα χέρια μας με πολύ ζεστό νερό καθώς και το χλιαρό ή το κρύο νερό είναι εξίσου αποτελεσματικό για την απομάκρυνση των μικροβίων. Επιπλέον το πολύ ζεστό νερό μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία, φαγούρα και ερεθισμό στο δέρμα μας, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες του νερού απογυμνώνουν το δέρμα από τα φυσικά του έλαια.

Γι’ αυτό ακόμα και τον χειμώνα καλό είναι ν’ αποφεύγουμε να πλένουμε τα χέρια μας με πολύ ζεστό νερό και να φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε ένα προϊόν όπως το Dove Κρεμοσάπουνο Ομορφιάς Original, που χάρη στην κλασική ενυδατική του σύνθεση αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή, λεία και υγιή, χωρίς να την ξηραίνει.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b