MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#1: Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνουμε στο πλύσιμο των χεριών;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 25.05.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#1: Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνουμε στο πλύσιμο των χεριών;

Το τακτικό και σε βάθος πλύσιμο των χεριών μας είναι κάτι που δεν πρέπει να παραλείπουμε, αλλά να αφιερώνουμε τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα σε όλη τη διαδικασία, όσο κουρασμένοι και να είμαστε.

Tα καλά νέα είναι ότι με το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dove Care & Protect το πλύσιμο των χεριών μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια απολαυστική ρουτίνα φροντίδας, που παράλληλα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της επιδερμίδας από την ξηρότητα που προκαλεί το συχνό πλύσιμο των χεριών, χάρη στο αντιβακτηριδιακό συστατικό που περιέχει.

Επόμενο βήμα η εφαρμογή της Κρέμας Χεριών Dove με αντιβακτηριδιακό συστατικό που ενυδατώνει άμεσα τα χέρια μετά το πλύσιμο, ενώ παράλληλα έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Χωρίς αλκοόλη και με απαλή – μη λιπαρή σύνθεση.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b