MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Σ’ αυτά τα ζαχαροπλαστεία βρήκαμε τα καλύτερα τσουρέκια και ιδιαίτερα σοκολατένια αυγά

Συγκεντρώσαμε οκτώ αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία, που φτιάχνουν το πιο νόστιμο παραδοσιακό τσουρέκι και τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά αυγά.

Αυτό το Πάσχα επιλέγουμε παραδοσιακό τσουρέκι και ξεχωριστά σοκολατένια αυγά από τα καλύτερα αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία, φωτογραφία: Fresh Patisserie
Αυτό το Πάσχα επιλέγουμε παραδοσιακό τσουρέκι και ξεχωριστά σοκολατένια αυγά από τα καλύτερα αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία, φωτογραφία: Fresh Patisserie
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Μπορεί το φετινό Πάσχα με την απαγόρευση των μετακινήσεων να είναι κάπως διαφορετικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα το χαρούμε όπως τις άλλες χρονιές. Μπορούμε ακόμη να απολαύσουμε το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι -που μάς ξυπνά τόσες αναμνήσεις- αλλά και σοκολατένια αυγά, που μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία, που φτιάχνουν το πιο νόστιμο παραδοσιακό τσουρέκι και τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά αυγά, που θα σας βάλουν αμέσως σε… πασχαλινό mood!

Kora Bakery


Για το Kora Bakery και το καταπληκτικό ψωμί του με φυσικό προζύμι έχουμε ξαναμιλήσει. Ειδικά για της ημέρες του Πάσχα η Kora ετοιμάζει το πιο ανοιξιάτικο σοκολατένιο αυγό με πλούσια σοκολάτα γάλακτος και βρώσιμα λουλούδια (πέταλα από ανθούς αραβοσίτου, βιολέτας, λεβάντας και καλέντουλας), αλλά και πασχαλινό τσουρέκι χωρίς συντηρητικά, το οποίο “ωριμάζει” όλο το βράδυ, και είναι πλούσιο σε μαχλέπι και αρωματικό ξύσμα πορτοκαλιού. Και τα δύο θα τα βρείτε στο χειροποίητο πασχαλινό καλάθι της Kora, που περιλαμβάνει επίσης δύο φυσικά κεριά κηρήθρας, ένα μπουκέτο λουλούδια, κίτρινα αυγά ελευθέρας βοσκής και ένα καρβέλι προζυμένιο σταρένιο ψωμί.
Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 44, Κολωνάκι

Fresh Pâtisserie
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fresh Pâtisserie (@freshpatisserie)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Fresh ετοιμάζει το υπέροχο παραδοσιακό τσουρέκι του, το οποίο έρχεται σε νηστίσιμη εκδοχή αλλά και χωρίς ζάχαρη. Το highlight του πασχαλινού “μενού” όμως είναι σίγουρα τα εντυπωσιακά σοκολατένια, πασχαλινά αυγά, τα οποία έρχονται στα πιο όμορφα σχέδια (και χρώματα) που μπορεί κανείς να φανταστεί. Από τα σχέδια αυτά φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι το αυγό-πινιάτα, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο πασχαλινό αυγό που μέσα του κρύβει πασχαλινές λιχουδιές!
Τα καταστήματα Fresh σε όλη την Ελλάδα θα τα βρείτε εδώ.

Cap Cap
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cap Cap (@capcapgr)

Για το φετινό Πάσχα τα ξωτικά του Cap Cap ετοιμάζουν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Πέρα από τα “μαγικά” πασχαλινά αυγά, που μας βάζουν στον κόσμο των αγαπημένων μας ταινιών”, στο Cap Cap θα βρείτε και αφράτα τσουρέκια με τις πιο απολαυστικές γεμίσεις: Nocciola Bueno Tsoureki με Bueno, γκοφρέτα και επικάλυψη κρέμα νουαζέτα, Milky Strawberry Tsoureki με επικάλυψη σοκολάτας και γέμιση με σάλτσα με ολόκληρες φράουλες και κόκκους διογκωμένου ρυζιού, Salted Caramel & Chestnut Tsoureki με λευκή επικάλυψη και γέμιση αλμυρή καραμέλα και κομμάτια κάστανου, Triple Praline Tsoureki με τριπλή πραλίνα εξωτερικά και εσωτερικά.
Πανόρμου 26, Αιγάλεω

GB Corner Hotel Grande Bretagne

Η πιο γνωστή «γωνιά της Αθήνας», το GB Corner Gifts & Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μας προτείνει μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους μας για το φετινό Πάσχα. Κλασικές και αγαπημένες επιλογές παραμένουν τα λαχταριστά macaron και οι σοκολάτες, την παράσταση όμως κλέβουν τα εντυπωσιακά σοκολατένια πασχαλινά αυγά από το βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher, καθώς επίσης και το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι από την ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ιστορικού ξενοδοχείου.
Oμόνοια 1, Αθήνα

Αφοί Ασημακόπουλοι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αφοι_Ασημακόπουλοι (@afoi_asimakopouloi)

Το ζαχαροπλαστείο των αδερφών Ασημακόπουλων παρασκευάζει διαχρονικά το πιο μυρωδάτο τσουρέκι στα Εξάρχεια, ακολουθώντας την παραδοσιακή πολίτικη οικογενειακή συνταγή των παππούδων τους -όπως λένε και οι ίδιοι- με εκλεκτό μαχλέπι και φρέσκο βούτυρο δικής τους παραγωγής. Εκτός από το κλασικό τσουρέκι όμως θα βρείτε και πανέμορφα σοκολατένια αυγά στολισμένα με λουλουδάτα σχέδια, κροκάν αμυγδάλου, πολύχρωμες καρδιές από σοκολάτα, αλλά και αυγά σε σχήμα λαγού, κοτούλας και άλλων ζώων -που γίνονται το τέλειο δώρο για παιδιά και όχι μόνο!
Χαριλάου Τρικούπη 82, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα: Τα πιο οικονομικά εστιατόρια στον κόσμο που έχουν αστέρι Michelin12.09.2018

Ζαχαροπλαστείο Παύλου

Posted by Ζαχαροπλαστεια Παυλου on Saturday, April 1, 2017

Αφράτο, φρέσκο, μυρωδάτο και μαστιχωτό είναι λίγες μόνο από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το πεντανόστιμο τσουρέκι του ζαχαροπλαστείου Παύλου, που παρασκευάζεται με τα πιο αγνά υλικά και φυσικά τη μυστική συνταγή τους. Εκτός από το κλασικό, παραδοσιακό τσουρέκι, μπορείτε να δοκιμάσετε και τσουρέκι με σοκολάτα, αλλά και γεμιστό με λευκή πραλίνα και μαυροκέρασο. Οι πασχαλινές αγορές όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού στο ζαχαροπλαστείο Παύλου θα βρείτε επίσης σοκολατένια αυγά γάλακτος, μπίτερ και λευκής σοκολάτας (κλασικά ή σε σχήμα από ζωάκια), αλλά και το χειροποίητο σοκολατένιο καλαθάκι γεμάτο σοκολατένια αυγά. Όλα αυτά και πολλά άλλα θα τα βρείτε στο Ζαχαροπλαστείο Παύλου στα Ιλίσια αλλά και στην εφαρμογή e-food.
Παπαδιαμαντοπούλου 24Γ, Ιλίσια

Σταμάτης Αλετράς Artisan Bakery
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artisan Bakery & Coffee House (@stamatis.aletras)

Από το 2008 που ο Σταμάτης Αλετράς άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στον Άγιο Δημήτριο (από τότε έχουν ακολουθήσει άλλα πέντε καταστήματα σε Βάρη, Ηλιούπολη, Γέρακα και Ζωγράφου) βρήκαμε τα πιο αφράτα τσουρέκια της πόλης. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική πασχαλινή λιχουδιά που θα βρείτε στους φούρνους Αλετρά, αφού φέτος έβαλαν όλη τους τη μαεστρία και δημιούργησαν τα πιο όμορφα σοκολατένια αυγά.
Μπορείτε να δείτε όλα τα καταστήματα εδώ.

Pavlov’s Lab

Εμπνευσμένοι από το διάσημο πείραμα του Ivan Pavlov και φυσικά από το οικογενειακό του όνομα, ο Alexander Pavlov στο Pavlov’s Lab «πειραματίζεται» με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και δημιουργεί τα πιο απίστευτα γλυκά. Ειδικά για το Πάσχα λοιπόν δημιούργησε πασχαλινά αυγά -που περισσότερο μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης, αλλά και το πιο νόστιμο, μαστιχωτό τσουρέκι που θα βρείτε στην περιοχή.
Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, Νέα Ερυθραία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα στέκια της νηστείας: Πέντε ξεχωριστά πιάτα για μία εναλλακτική νηστεία12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b