MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σιωπηλός Δρόμος: Έρχεται το δεύτερο επεισόδιο της δραματικής σειράς

Το δεύτερο επεισόδιο του “Σιωπηλός Δρόμος” έρχεται με την υπόσχεση να καθηλώσει τους θεατές με δυνατές ερμηνείες και εξελίξεις.

Monopoli Team

Δυνατή πλοκή, εξαιρετικές ερμηνείες, καταιγιστικές εξελίξεις και αναπάντητα ερωτήματα έρχονται στο 2ο  επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA και υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Επεισόδιο 2: «Ο μαγικός αυλός»

Η Θάλεια αναγκάζεται να επιστρέψει στο Βαθύ και να μεταφέρει το αίτημα των απαγωγέων στον επικεφαλής των ερευνών, Νάσο Οικονομίδη. Τα ίδια αναπάντητα ερωτήματα που έχει στο μυαλό της θα απασχολήσουν και τις αρχές. Γιατί επέλεξαν να επικοινωνήσουν μαζί της οι δράστες; Ποια είναι η σύνδεσή της με την υπόθεση, πέρα από το γεγονός πως τα δυο της ανίψια βρίσκονται ανάμεσα στους απαχθέντες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣιωπηλός Δρόμος: Πώς αντέδρασε το Twitter στην πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA;12.09.2018

Την ίδια στιγμή οι απαγωγείς υλοποιούν με στρατιωτική πειθαρχία το σχέδιό τους. Φαίνεται πως γνωρίζουν τα πάντα για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους και με καλυμμένα τα πρόσωπα δίνουν σαφείς εντολές στην Ελπίδα και τον Σάββα για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσουν μέσα στο κρησφύγετο. Το ποσό που ζητούν είναι υπέρογκο και η ανακοίνωσή του στους γονείς, προκαλεί τεράστια αναστάτωση. Το μεγαλύτερο πλήγμα ωστόσο θα το δεχτεί η οικογένεια της Θάλειας όταν πληροφορηθεί για την εμπλοκή της.

Σιωπηλός Δρόμος

Δείτε κι εσείς το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου:

Πρωταγωνιστούν οι:

Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStatus Update: Νικόλας Παπαγιάννης, ηθοποιός12.09.2018

Λίγα λόγια για την πλοκή

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μια καλοστημένη ομαδική απαγωγή. Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b