MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σιωπηλός Δρόμος: Πώς αντέδρασε το Twitter στην πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA;

Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η νέα δραματική σειρά με την σεναριακή υπογραφή των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, έκανε πρεμιέρα χθες Κυριακή 4 Απριλίου και αυτές ήταν οι καλύτερες αντιδράσεις του ελληνικού Twitter.

Monopoli Team

Δυναμική πρεμιέρα με υψηλές τηλεθεάσεις για τη νέα σειρά του MEGA

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στη νέα σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» που έκανε πρεμιέρα χθες, Κυριακή 4 Απριλίου. Η δραματική σειρά μυστηρίου με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό καταγράφοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, ο «Σιωπηλός Δρόμος» σημείωσε ποσοστό μεγαλύτερο από 18% στο δυναμικό κοινό 18-54. Χαρακτηριστική είναι η απόδοση στις γυναίκες 18-44 με ποσοστό 21%, ενώ επικράτησε του ανταγωνισμού στους άνδρες 45-54 με 20%. Κατά μέσο όρο τη σειρά παρακολούθησαν 800.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 1.500.000 τηλεθεατές.

Η πλοκή

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε 13 επεισόδια, κινηματογραφικών προδιαγραφών, που ανεβάζουν την αγωνία στα ύψη, καθώς η σειρά έχει να κάνει με μια καλοστημένη απαγωγή εννέα μαθητών του δημοτικού την ώρα που το σχολικό λεωφορείο τούς πήγαινε στο σχολείο, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Το αναπάντεχο αυτό γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή των οικογενειών, ενώ ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣιωπηλός δρόμος: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά του Mega – Οι χαρακτήρες και το τρέιλερ12.09.2018

Το καστ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε ένα καστ σπουδαίων πρωταγωνιστών όπως είναι ο Δημήτρης Λάλος, η Πηνελόπη Τσιλίκα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Χρήστος Λούλης, η Ανθή Ευστρατιάδου, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ο Νικόλας Παπαγιάννης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γιάννος Περλέγκας, η Μυρτώ Αλικάκη και η Χριστίνα Φαμέλη.

Το τρέιλερ του 2ου επεισοδίου

Δυνατή πλοκή, εξαιρετικές ερμηνείες, καταιγιστικές εξελίξεις και αναπάντητα ερωτήματα έρχονται στο 2ο επεισόδιο της σειράς, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA και υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου εδώ.

Ας δούμε πώς σχολιάστηκε στο Twitter το πρώτο επεισόδιο της σειράς και η συνέχεια…στις οθόνες μας!

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b