MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 8 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 116: Η Τούλα προσπαθεί να εκμαιεύσει την αλήθεια για τον Βαγγέλα από την Κατερίνα και τον Παναγή, ενώ η Μυρτώ είναι ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, αφού έχει καταλάβει την αλήθεια για τα αρχαία. Ο Στάθης, πάλι, ζει τ’ όνειρο, βλέποντας την αδερφή του σ’ αυτήν την κατάσταση και το απολαμβάνει. Ο Μένιος θέλει να μάθει για τις τρούφες περισσότερα, ενώ η Φιλιώ είναι αντίθετη, μην τους πάρει κανένα μάτι -και δεν έχει κι άδικο. Ο Χαραλάμπης, στο μεταξύ, τους υποπτεύεται και προσπαθεί να βρει την επιταγή για να έχει αποδείξεις. Θα τη βρει; Ο Ηλίας θα καταφέρει να στρέψει τον Σίμο ενάντια στον Παναγή και να μάθει έτσι την αλήθεια;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 138: Η Αλίκη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Δημήτρης της έκρυψε την αλήθεια για την σχέση που είχε με την Μπέτυ. Του ζητά εξηγήσεις αλλά δεν πείθεται και αρχίζει να απομακρύνεται από εκείνον. Η Διώνη προσπαθεί μαζί με τον Φίλιππο και την Αστυνομία να βρουν την Ορόρα. Ο Πέτρος και ο Άρης βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε μία υπόθεση υποκλοπής. Κατηγορούνται ότι έστειλαν παράνομα, υλικό που ανήκει στην εταιρίας της Μπέτυς σε μία άλλη ανταγωνιστική εταιρία. Ο Μάνος αρχίζει να χάνει την υπομονή του και θυμώνει με τον Δήμο που δεν έχει φέρει ακόμα τα πλαστά χαρτιά που του ζήτησε. Η Λήδα πηγαίνει τον Νικήτα σε ένα ξενοδοχείο και μένει μαζί του μέχρι να του πέσει ο πυρετός.

21:00 “8 Λέξεις” στον ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 196 - video Dailymotion
Επεισόδιο 196: Η Ιφιγένεια ανακαλύπτει πως οι γονείς της τής έχουν πει ψέματα και της κρύβουν κάτι άλλο, αλλά εκείνοι καταφέρνουν και πάλι να τα μπαλώσουν. Το κανάλι του Αρώνη συνεχίζει τη λασπολογία κατά του Μιχαήλ κι ο Έκτορας αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Ο Αιμίλιος δεν καταφέρνει να αντισταθεί στην Ελισάβετ και τα ξαναβρίσκουν. Η Σύνθια ξεκαθαρίζει στον Οδυσσέα πως θέλει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, διαφορετικά δεν προχωράει με την έκθεση. Ο Άκης πληροφορείται από τον Μανούσο πως η Αποστολία βγαίνει με τον διευθυντή του σούπερ μάρκετ και θολώνει από τη ζήλεια του. Η Έρση παριστάνει πως δεν είχε ιδέα για την πρόταση της Σύνθιας και προσπαθεί να πείσει τον Οδυσσέα να την δεχτεί και να μην τινάξει την έκθεση στον αέρα. Η Ναυσικά πιέζει τον Μιχαήλ να λογικέψει τη Βικτώρια για να γίνει πιο ελαστική σε σχέση με το παιδί. Ο Έκτορας προχωρά το σχέδιό του για να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας.

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR

Επεισόδιο 11: Ο Κωστής ανακοινώνει στον Χρήστο ότι θα αφήσει τη δουλειά του στο μπαρ και θα επιστρέψει στα λογιστικά. Ο Χρήστος προσπαθεί να τον μεταπείσει και του ζητάει να το ξανασκεφτεί, αλλά ο Κωστής είναι ανένδοτος. Ο Στέλιος επιχειρεί να ξανακερδίσει τη Ζέτα και της λέει ότι θα ανοίξει παράρτημα της εταιρείας του στην Ελλάδα. Συνεπώς, μπορούν να ξαναγίνουν οικογένεια. Η Ζέτα τού κόβει τη φόρα, δηλώνοντάς του ότι είναι ερωτευμένη με τον Κωστή, αλλά ο Στέλιος δεν το βάζει κάτω. Ανοίγει τραπεζικούς λογαριασμούς για τις σπουδές των παιδιών και έτσι πετυχαίνει μια προσωρινή ανακωχή με τη Ζέτα.

Ο Κωστής υποφέρει στην καινούργια του δουλειά, αλλά δεν το παραδέχεται. Ο Δαμιανός και ο Αλέξανδρος κάνουν πάρτι επανασύνδεσης στο μπαράκι και εκεί, ο Φίλιππος βλέπει την Ελβίρα να φιλιέται με τον Χρήστο. Την διώχνει από το σπίτι και η Ελβίρα μένει προσωρινά στης Ζέτας, όπως άλλωστε και η Φαίη που δεν αντέχει να βλέπει τον Δαμιανό μαζί με τον Αλέξανδρο.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 42: Η αναγγελία μιας ταινίας στο σινεμά σκανδαλίζει τη γειτονιά και δημιουργεί μια σειρά από παρεξηγήσεις, αλλά εξάπτει και την περιέργεια του Άγγελου γύρω από το θέμα του σεξ, που ως ατρόμητος Βαρτάνης αποφασίζει να διαλευκάνει. Η Ελπίδα νιώθει πως είναι σε τέλμα στη ζωή της, ο Αντώνης εντρυφεί στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του, προτείνοντας στην Αντιγόνη να βγούνε. Η περιπέτεια της Νανάς με τον Αποστόλη γίνεται αφορμή για να εμβαθύνει στις επιλογές της. Ο Στέλιος με τη Μαίρη αντιμετωπίζουν έναν μεγάλο πειρασμό.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 123: Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει την μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα που είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113: άσχημη τροπή στο σπιτι της Τζένης με Παύλο-Σταυριανό

Επεισόδιο 113: Η Ελένη λέει στο Μιχάλη ότι δεν είναι κόρη του Αργυρού και αφήνει να εννοηθεί ότι ξέρει πολλά περισσότερα πράγματα γι’ αυτήν την οικογένεια. Η Κατερίνα αποκαλύπτει στο Δημήτρη και το Νικόλα ότι ο Μιχάλης της είχε πει ότι οι Αργυροί είχαν βιάσει την κοπέλα του, τη Μαργαρίτα, γι’ αυτό κι εκείνη μετά είχε εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά. Η Αγγελική, για να αποφύγει να παρασύρει το Στέφανο σε μια συμφωνία που θα τον ζημιώσει, αναγκάζεται να πει στην Τζένη ότι επέστρεψε στη Θήβα με διαφορετικό όνομα για να μάθει αν η αυτοκτονία του πατέρα της ήταν πραγματικά αυτοκτονία και όχι δολοφονία και να να μάθει ποιος τον σκότωσε.

Η Σοφία απολαμβάνει μια ρομαντική έξοδο με τον Ανδρέα, την οποία διακόπτει ο Παύλος και τους τη χαλάει. Ο Δημήτρης, ακούγοντας κατά λάθος μια συζήτηση ανάμεσα στην Αθηνά και τον Αντώνη, μαθαίνει ότι η μάνα του έχει σκοπό να τον στείλει σε ψυχιατρική κλινική του εξωτερικού. Ο Σταυριανός καταλαβαίνει το παιχνίδι που του έπαιξε η Τζένη, όταν ο Στέφανος του τηλεφωνεί για να ξεκαθαρίσουν αν θα προχωρήσουν με την συνεργασία. Αυτό τον οδηγεί στο σπίτι της Τζένης για να την ξεμπροστιάσει. Τα πράγματα όμως παίρνουν άσχημη τροπή όταν επιστρέφει ο Παύλος και τον βρίσκει εκεί.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:15 “Bohemian Rhapsody” στο OPEN

Υπόθεση: Το Bohemian Rhapsody είναι βρετανική-αμερικανική ταινία του 2018 σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Σίνγκερ και σενάριο του Άντονι ΜακΚάρτεν. Αναφέρεται στο ροκ μουσικό συγκρότημα Queen και επικεντρώνεται στον τραγουδιστή τους, Φρέντι Μέρκιουρι, τον οποίο ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ράμι Μάλεκ, κερδίζοντας μάλιστα ένα Όσκαρ. Η ταινία αναφέρεται στην άνοδο του συγκροτήματος, στην περίοδο που ο Μέρκιουρι επιχείρησε να κάνει σόλο καριέρα και στην αναζωογόνηση της μπάντας στο Live Aid του 1985, αλλά και στη διάγνωση του Μέρκιουρι με AIDS.

23:00 “Faster” στον ΣΚΑΙ Ταινίες στην τηλεόραση (21/6): Solo: A star wars story, Faster, Allou Fun Mark - Fosonline

Υπόθεση: Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή, ο Ντράιβερ έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να κυνηγήσει όλους εκείνους που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία του αδελφού του. Ελεύθερος πια, βάζει μπρος το τρομακτικό του σχέδιο για εκδίκηση, να εντοπίσει και να σκοτώσει όλους όσοι είναι στη λίστα του. Δεν θα δράσει ανενόχλητος, όμως, καθώς τον βάζουν στο μάτι δύο αδίστακτοι τύποι που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν. Από τη μία, ένας βετεράνος αστυνομικός και από την άλλη, ένας επαγγελματίας δολοφόνος που βρίσκει στο πρόσωπό του έναν εξίσου άξιο αντίπαλο. Τώρα, ο κυνηγός μπαίνει και ο ίδιος στο στόχαστρο και γίνεται κυνηγημένος.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

18:45 “Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Πέδρο Αλμοδόβαρ. Όταν ο εραστής της την αφήνει με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο κόσμος της Πέπα καταρρέει. Ζητώντας απεγνωσμένα εξηγήσεις, τον αναζητά παντού, αντ’ αυτού όμως συναντά ένα πλήθος εκκεντρικών ατόμων. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

20:20 “Μίλα της” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Πέδρο Αλμοδόβαρ. Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση σε ένα θέατρο, μια ιδιαίτερη φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετους άντρες, που φροντίζουν δυο γυναίκες σε κώμα. Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

22:30 “Γύρνα Πίσω” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Πέδρο Αλμοδόβαρ. Η Ραϊμούντα και η Σόλε, δύο αδελφές που συνυπάρχουν με την τρέλα, τα ψέματα και τον θάνατο, προσπαθούν να επιβιώσουν από την καθημερινότητά τους. Όμως το παρελθόν επιστρέφει για να τις στοιχειώσει. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ αγάπη μου: Οι πέντε καλύτερες οσκαρικές ταινίες ever12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:00 “Από Πέτρα και Χρόνο” στην ΕΡΤ2

Η Κάτω και η Πάνω Βέργα, στην δυτική και ανατολική πλευρά του βουνού Καλάθι της Μάνης, είναι δυο ιστορικά χωριά με έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα στα πέτρινα σπίτια, στα λιθόστρωτα, στα στενά δρομάκια, στις μικρές πλατανόφυτες πλατείες, στις βρύσες. Ολιγάριθμοι απέναντι σε υπερτριπλάσιους αναχαίτιζαν επί τρεις ημέρες, 22 έως 25 Ιουνίου του 1826, τις αλλεπάλληλες επιθέσεις των Αιγυπτίων κρατώντας έτσι άσβεστη την φλόγα της Επανάστασης. Η Κάτω και Πάνω Βέργα και σήμερα έχουν χαρακτηριστικά, που παραπέμπουν σ’ εκείνη την ηρωική εποχή.

21:00 “Ο Ηρωικός Αγώνας του ’40” στο COSMOTE HISTORY HD

Ελληνοαλβανικό μέτωπο: Οιμωγές θανάτου, πείνα, θυσίες, αντίσταση. Μια αναδρομή στον ελληνικό αγώνα του 1940-41, στον οποίο πρωτοστάτησε πλήθος πνευματικών ανθρώπων. Αναλύουν οι ιστορικοί Σαράντης Καργάκος κι Αντόνιο Νταματσέλι.

23:00 “Οι Αόρατες Πόλεις της Αρχαιότητας” στο COSMOTE HISTORY HD

 Αθήνα: Στην Αθήνα, ο Μάικλ Σκοτ αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας της πρώτης Δημοκρατίας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, επιχειρεί να ‘ξεκλειδώσει’ τα μυστικά του Ερεχθείου, ενός μυστηριώδους ναού στη σκιά του Παρθενώνα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b