MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Βόλτα στο κέντρο; Sandwich στο χέρι στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της Αθήνας

Καθώς οι βόλτες στην πόλη επιστρέψουν στο πρόγραμμα μας, εμείς σας προτείνουμε πέντε απίστευτα σάντουιτς που μπορείτε να φάτε “στο χέρι” όσο κάνετε τη βόλτα σας.

author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Από αυτό το Σαββατοκύριακο, τα μέτρα του lockdown χαλαρώνουν, με τις διαδημοτικές μετακινήσεις για άσκηση να επιτρέπονται ξανά και το λιανεμπόριο σιγά σιγά να ανοίγει από την Δευτέρα.

Αυτό σημαίνει ότι  θα μπορούμε να μετακινηθούμε μέχρι το όμορφο κέντρο της Αθήνας για τις βόλτες μας -πάντα με μάσκα, τηρώντας φυσικά τις αποστάσεις και τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας

Έτσι, καθώς οι βόλτες στην πόλη επιστρέψουν στο πρόγραμμα μας, εμείς σας προτείνουμε πέντε απίστευτα sandwich, που μπορείτε να απολαύσετε στο χέρι όσο κάνετε τη βόλτα σας.

Kobra
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kobra (@kobra.est2020)


Από το περασμένο καλοκαίρι, που μπήκε στη ζωή μας το Kobra, οι βόλτες μας στην πόλη δεν ήταν ποτέ οι ίδιες. Πλέον δεν νοείται βόλτα στα Εξάρχεια και το Κολωνάκι, χωρίς να περάσουμε πρώτα από την Ναυαρίνου για ένα από τα δέκα συγκλονιστικά σάντουιτς του σεφ Άνταμ Κοντοβά. Είστε πρωινοί; Τότε το Breakfast Sandwich με καπνιστό μπέικον, γαλλική ομελέτα, μαρμελάδα κρεμμυδιού και σάλτσα harajuku είναι η λύση. Έχετε όρεξη για brunch; Τότε μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα πολύ ιδιαίτερα ιαπωνικά Dorayaki Pancakes -ναι ακόμα και αυτά τρώγονται “στο χέρι”, αφού έρχονται σε μορφή Sandwich. Αυτά είναι μόνο η αρχή όμως, αφού στο Kobra θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά σάντουιτς και τοστ, αλλά και πολύ καλής ποιότητας καφέ.
Ναυαρίνου 11, Αθήνα

Sando
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sando (@sando.athens)


Άλλη μία νέα προσθήκη στην πόλη μας βρίσκεται αυτή τη φορά στο Σύνταγμα και ακούει στο όνομα “Sando”. Πρόκειται για ένα εγχείρημα του σεφ του Poké Hawaiian Sushi, Γιάννη Κανδυλίδη, σε συνεργασία με τον σεφ Δημήτρη Κανταράκη. Οι δύο σεφ αποφάσισαν να φέρουν τα ιαπωνικά σάντουιτς στο κέντρο της Αθήνας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγνώμονες. Χάρη στον πειραματισμό του Γιάννη Κανδυλίδη με το shokupan (ιαπωνικό milk bread), το ψωμί των sando’s είναι το πιο αφράτο που έχετε δοκιμάσει. Οι επιλογές είναι πολλές, μπορείτε όμως να κάνετε την αρχή με τα “κλασικά” Katsu Sando με χοιρινή μπριζόλα ή παναρισμένο κοτόπουλο με ιαπωνική μαγιονέζα και μουστάρδα karashi, χειροποίητη chutney με καπνιστό μπέικον και κινέζικο λάχανο.Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω των delivery apps Wolt και e-food και να τα παραλάβετε οι ίδιοι αν βρίσκεστε ήδη στο κέντρο.
Πετράκη 7, Αθήνa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα βρείτε τα πιο λαχταριστά cookies της Αθήνας;12.09.2018

Amandine’s Bagels
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amandine_bagels


Παραμένουμε στο Σύνταγμα, όπου βρίσκονται τα πιο νόστιμα σάντουιτς στο πιο αφράτο ψωμί: τα bagels! Φυσικά, μιλάμε για το Amandine’s Bagels, την “ειδικό” των bagels, που καθημερινά παρασκευάζει τις πιο φρέσκες και νόστιμες δηιουργίες. Τα bagels της Amandine έρχονται σε πολλές γεύσεις. Από τα αλμυρά ξεχωρίζουμε το Monte Carlo με κρέμα τυρί, καπνιστό σολομό, αβοκάντο και παραδοσιακή σως μουστάρδας, το Lisbon με κόκορα ελευθέρας βοσκής και φυσικά το Vienne με πεντανόστιμο παστράμι, αβοκάντο και σως. Αν έχετε όρεξη για γλυκό “σάντουιτς”, τότε το Amandine’s Bagels είναι και πάλι ο κατάλληλος προορισμός, με bagels με σοκολάτα, φυστικοβούτυρο, μαρμελάδα, κρέμα speculos ή τυριού σε κάθε πιθανό συνδυασμό.
Νίκης 13, Αθήνα

Big Mouth


Προχωράμε προς την Πανεπιστημίου για να βρούμε το Big Mouth, μία σταθερή αξία για τους λάτρεις των σάντουιτς. Στο Big Mouth θα δοκιμάσετε αυθεντικά αμερικανικά σάντουιτς που θα σας χορτάσουν ακόμα και μετά από την πιο κουραστική βόλτα -περιττό να πούμε πόσες φόρες το Big Mouth έχει αποδειχτεί σωτήριο για την πείνα μας. Εκεί θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σάντουιτς: κλασικά, με ψωμί μπριός, με λαχανικά, ψάρι, αλλά και γλυκά. Τα all-time αγαπημένα μας θα είναι πάντα το “Italiano” με κεφτεδάκια σε λαχταριστή σάλτσα, το BBQ Chicken Deli με στήθος κοτόπουλο μαριναρισμένο σε BBQ sauce σε τσιαπάτα και το “Philly Steak” με μοσχαράκι γάλακτος που λιώνει στο στόμα.
Πραξιτέλους 20, Αθήνα

Guarantee

Απομακρυνόμαστε (λίγο) από το κέντρο της Αθήνας, για να πάμε στο Κουκάκι, όπου βρίσκεται το πιο διάσημο σαντουιτσάδικο της πόλης. Το Guarantee είναι “εγγύηση”, αφού με τα σάντουιτς του έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, από την ημέρα που άνοιξε πριν από 32 χρόνια. Τουρίστες και Αθηναίοι καταφτάνουν μετά από κάθε βόλτα τους στο Κουκάκι, για να δοκιμάσουν τα πιο νόστιμα σάντουιτς της πόλης με τα πιο φρέσκα υλικά. Οι συνδυασμοί των σάντουιτς είναι αμέτρητοι, με πάνω από 25 είδη τυριών, άριστης ποιότητας αλλαντικά, ψητά κρέατα, φρέσκα λαχανικά και φυσικά σπιτικές σάλτσες να αποτελούν μερικές από τις επιλογές σας για το πιο νόστιμο sandwich στο χέρι.
Βεΐκου 41, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥγιεινό delivery: Πέντε στέκια στην Αθήνα για φαγητό “απ’ έξω” χωρίς τύψεις12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b