MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Glastonbury: Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Βρετανίας επιστρέφει με livestream συναυλίες

Το Glastonbury θα πραγματοποιηθεί μέσα από ένα “θεαματικό” livestream από το Worthy Farm, με headliners τους Coldplay.

Glastonbury Festival 2011, © jaswooduk
Glastonbury Festival 2011, © jaswooduk
Monopoli Team

Το Glastonbury θα πραγματοποιηθεί μέσα από ένα “θεαματικό” livestream από το Worthy Farm, με καλλιτέχνες όπως οι Coldplay, οι HAIM και η Jorja Smith.

Πρόκειται για τα πρώτα χαρμόσυνα νέα από το Glastonbury, που ήταν το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ της Βρετανίας που ακυρώθηκε το 2021 -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η livestream εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαϊου και θα διαρκέσει 5 ώρες, ενώ περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Damon Albarn, Wolf Alice, Michael Kiwanuka, Idles και πολλούς άλλους που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η διοργανώτρια του φεστιβάλ, Emily Eavis, υποσχέθηκε επίσης “πολύ ιδιαίτερους guest stars και συνεργασίες” στο διαδικτυακό event.

Οι μουσικοί θα τοποθετηθούν σε μερικά σημεία κατατεθέν (όπως είναι η “Πυραμίδα”) του ιστορικού Worthy Farm, που έχει έκταση 3 τετραγωνικών χλμ και αποτελεί διαχρονικά τον χώρο διεξαγωγής του Glastonbury.

“Θα είναι σαν το φεστιβάλ που ξέρουμε αλλά χωρίς το κοινό” είπε η Eavis στο BBC Radio 2 και στη συνέχεια ανέφερε ότι θα γίνει “ένα επικό ταξίδι σε όλη την τοποθεσία” σε ένα show που θα σκηνοθετήσει ο Paul Dugdale, που γύρισε και τις παγκόσμιες περιοδείες της Ariana Grande και της Taylor Swift για το Netflix.

“Ελπίζουμε ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει από το σπίτι να ζήσει τη στιγμή και να μπει στο πνεύμα του φεστιβάλ” πρόσθεσε η διοργανώτρια.

Τα εισιτήρια για το event βρίσκονται ήδη προς πώληση, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους 3 κύριους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Glastonbury, την Greenpeace, την Oxfam και το WaterAid. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν επίσης “για να διασφαλίσουν την επιστροφή του φεστιβάλ το 2022” δήλωσαν οι διοργανωτές, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει αίτηση για τον Σεπτέμβριο με την ελπίδα να πραγματοποιήσουν ένα μικρότερο φεστιβάλ από το κανονικό, που προσελκύει πάνω από 200 χιλιάδες θαυμαστές κάθε χρόνο.

Αν οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν, τότε το Glastonbury θα επιστρέψει επισήμως το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒρετανία: To Leeds & Reading Festival επιστρέφει και μάς δίνει ελπίδα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b