MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Glastonbury 2020: Ακυρώθηκε το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Μεγάλης Βρετανίας, λόγω του κορονοϊού

Με headliners τον Paul McCartney και την Taylor Swift το φετινό Glastonbury, που τελικά ακυρώθηκε μετά από ανησυχίες λόγω του κορονοϊου.

Monopoli Team

Η διάσημη Pyramid Stage του Glastonbury θα παραμείνει άδεια τον Ιούνιο, καθώς το διάσημο φεστιβάλ προστίθεται στην όλο και αυξανόμενη λίστα των ακυρωμένων event, που δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά λόγω του κορονοϊού.

Το προηγούμενο Glastonbury είχε πραγματοποιηθεί με τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα ο πήχης  για το φετινό να έχει ανέβει κατακόρυφα. Με headliners τον Paul McCartney, την Taylor Swift, τον Kendrick Lamar, την Diana Ross και την Dua Lipa, όλα έδειχναν ότι το Glastonbury 2020 θα έγραφε ιστορία.

Ο κορονοϊός, όμως, τους χάλασε τα σχέδια και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τελικά το φεστιβάλ, διευκρινίζοντας όμως ότι “δεν ήταν από επιλογή.”

Πριν 6 μόλις ημέρες, η διοργανώτρια “ήλπιζε” πως το φεστιβάλ θα συνεχιζόταν κανονικά. Όταν, όμως, την Δευτέρα η κυβέρνηση συμβούλεψε τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου να αποφύγουν τις μαζικές συναθροίσεις,” όλα έδειχναν ότι η ακύρωση γινόταν όλο και πιο πιθανή.

Πάνω από 135 χιλιάδες άτομα είχαν ήδη αγοράσει τα εισιτήρια τους και την 1η Απριλίου θα έπρεπε να πληρώσουν το υπόλοιπο του εισιτηρίου τους, το οποίο συνολικά κοστίζει 270 αγγλικές λίρες.

Άλλοι καλλιτέχνες που θα έπαιρναν μέρος ήταν οι Noel Gallagher, Lana Del Rey, Herbie Hancock, the Pet Shop Boys, AJ Tracey και οι Haim. Κανονικά το φεστιβάλ θα διαρκούσε από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b